Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opłaca się kupić 2 tamagotchi?
Mam jedno tamagotchi. Czy opłaca się kupić drugie?
Odpowiedz
Jak dla mnie 2 tej samej wersji nie. Ale kupic drugą wersję to jak najbardziej. Każda wersja ma inne funkcje i jest kompletnie inna niż poprzednia. Jeśli chodzi ci o łączenie ich ze sobą, to łączenie działa również między wersjami.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
(02-04-2013, 19:57)franek02 napisał(a): Jak dla mnie 2 tej samej wersji nie. Ale kupic drugą wersję to jak najbardziej. Każda wersja ma inne funkcje i jest kompletnie inna niż poprzednia. Jeśli chodzi ci o łączenie ich ze sobą, to łączenie działa również między wersjami.

No tak, fajnie by było mieć 2 inne, ale ja mam v6, a na allegro takie nowe i oryginalne są tylko v6...
Odpowiedz
Ja kupiłem nowe i nieużywane, nawet nieodpakowane Tama-Go z jedną figurką i BONUS CD gratis. Tyle, że aukcja skończyła się wczoraj Smutny Na szczęście udało mi się kupic XD. Więc widzisz, są nie tylko MS, tylko trzeba siedziec i wypatrywac okazyjnych aukcji.(Ja tak robiłem jak chciałem Furbiego. Cały dzień na Allegro i patrzyłem na najtańsze aukcje XD)
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Franek ma rację, trzeba śledzić aukcje, bo zawsze się może trafić coś fajnego. Poza tym jest jeszcze tablica.pl ;P
Odpowiedz
A czemu nie? Normalni kolekcjonerzy mają co najmniej 30 sztuk, a jest z 50 wersji.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Oczywiście, że się opłaca. Ale jak się kupuje różne. A co do kupna nowych, można kupić przecież też używane. Akurat tutaj, na forum, są osoby, które to lubią, więc dbają o swoje Tamagotchi. Warto poszperać w ogłoszeniach, poszukać czy ktoś nie sprzedaje. Oczko
Odpowiedz