Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupię tamagotchi V4 lub V5
Żarówka 
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Poszukuję Tamagotchi, konkretnie nie jednej, ale dwóch sztuk tej samej wersji. Może to być 2x Tama V4 lub 2x Tama V5. Oczywiście szukam czegoś w przystępnej cenie Uśmiech
Bardzo serdecznie proszę o w miarę szybki kontakt.

Mój numer gg: 2602387

Interesują mnie kupno w zasadzie tylko i wyłącznie za pobraniem, oczywiście pokrywam koszty transportu Uśmiech

Pozdrawiam Uśmiech
[Obrazek: Roflcopter.gif]
No ja też, ale coś się allegro teraz kiełbasi. Dziś "wygrałem" tamagotchi v5 za 30zł i allego uważa aukcję za zakończoną, ale nikt nie wygrał. Nie dostałem zupełnie żadnej wiadomości... Z resztą jedno z tamtych tamagotchi jest uszkodzone :<

P.S. Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi xD
Fakt, z allegro wiadomości przychodzą teraz z opóźnieniem. Jeżeli wygrałeś to tak na pewno jest, tylko im serwer coś się opóźnia. Ja np. kupiłam, niby pokazało, że nie kupione, a później wszystko się zmieniło i znowu miałam w kupionych. Musisz poczekać.
Okej. Jeśli to prawda, to brakuje mi jeszcze jednej V5 dla mojej dziewczyny. Chyba, że ktoś sprzedaje w dobrej cenie to i tak kupię dwie sztuki.
Ale ostatnio słyszałem, że gdy im się coś tak psuje to aukcjom z tego dnia dodają 24h, ale cena zostaje wylicytowana... czyli aukcja by miała te 30 parę złotych i do końca 24 godziny... więc cena może podejść znacznie do góry, a ja raczej przestanę licytować, bo to jakaś kpina by była.

Edit.
A co z użytkownikiem "mijam"? Widzę, jest temat dotyczący sprzedaży.
mijam tylko czasami wchodzi na forum, ale co do sprzedania wszystkich tamagotchi to nie jestem pewna. Zawsze możesz do naj napisać na PW, może kiedyś to odczyta.
Okej, niby już po fakcie, ale i tak zapytam. Jakie tama polecacie? Wykluczając wersje z krzaczkami, bo moja dziewczyna nigdy nie miała tego w dłoni, a nie chcę jej zrazić krzaczkami, w sumie to sam też nie chcę się z tym użerać.

Czekam na odpowiedzi Uśmiech
Tama-Go, Music Star, v4.5 są fajne, te bez "krzaczków". W sumie i tak czytając pamiętniki uważam, że japońskie wersje, nie ważne czy kolorowe czy nie, są lepsze niż amerykańskie czy europejskie.
Ja mam do sprzedania zielone v5 po angielsku w stanie idealnym, bo wyhodowałam w nim tylko raz jedną rodzinkę. Oczko
Myślę, że kolorystycznie pasuje do dziewczyny. Uśmiech

Zdj z przodu:
[Obrazek: zojhpi.jpg]

I z tyłu:
[Obrazek: 10wpv2x.jpg]
O to świetnie się składa. O jakiej kwocie mówimy w tym konkretnym przypadku?

Wiecie tak na prawdę to ona zaczyna dopiero swoją przygodę z tamagotchi, a ja wracam po długim okrasie. Jak miałem 8-9 lat to mama mi kupiła pierwszą wersją z 97 roku. Była cholernie droga, ale na prawdę długo długo się nią bawiłem, ostatecznie zostawiłem ją gdzieś przypadkowo w jakimś sklepie. Kiedyś zapewne sobie kupię jakąś japońską wersję, bo angielskojęzyczne Tamagotchi iD jest z tego co zdążyłem się zorientować niezwykle rzadkie do znalezienia i kosztuje średnio 150$ (x3 na nasze) więc to mija się z celem. No i nie chcę dużo kasy wydawać to chyba naturalne Uśmiech

Edit. Stało się to, czego się obawiałem. Przedłużyli tą aukcję o kolejne 24h i raczej już jej nie będę licytował, bo to jest w cholerę nie w porządku... Wygrałem tamtą aukcję i nie mam zamiaru podbijać znów stawki. To jest frustrujące, nie sądzicie?
Tama naprawdę jest w stanie idealnym, więc myślę, że tak 40 zł byłoby ok. Uśmiech
Tutaj możesz kupić nowe Tamagotchi v4:
http://wszystkodladziecka.com.pl/index.p...t&Itemid=1
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
(02-04-2013, 19:13)Dogz20 napisał(a): Tutaj możesz kupić nowe Tamagotchi v4:
http://wszystkodladziecka.com.pl/index.p...t&Itemid=1

Szczerze, to nówki nie wchodzą raczej w grę. Wolę jednak za te same pieniądze kupić dwa tamagotchi, albo oszczędzić trochę pieniędzy, ale dziękuję za informacje.

(02-04-2013, 19:12)GLaDOS napisał(a): Tama naprawdę jest w stanie idealnym, więc myślę, że tak 40 zł byłoby ok. Uśmiech

Czy zawarta w tym jest także przesyłka? Język

A może ta aukcja to rzeczywiście znak, żeby kupić v4,5? Tak po prawdzie to sam już nie wiem na co się zdecydować, jestem rozdarty między hodowaniem rodzinki, a samego tamagotchi.
Nie bardzo, ale 5 zł Ci chyba nie robi różnicy? Bo posłałabym to priorytetem poleconym, więc 3 dni i by było u Ciebie. Oczko A z tego, co wiem, to nówki kosztują 2x tyle. Uśmiech
(02-04-2013, 19:25)GLaDOS napisał(a): Nie bardzo, ale 5 zł Ci chyba nie robi różnicy? Bo posłałabym to priorytetem poleconym, więc 3 dni i by było u Ciebie. Oczko A z tego, co wiem, to nówki kosztują 2x tyle. Uśmiech

Niby tak, ale tak czy siak wolałbym list za pobraniem, nie zrozum mnie źle, po prostu moje zasady ograniczonego zaufania Uśmiech
Ale ja to chcę zrobić przez allegro, nie wyobrażam sobie inaczej. Też mam ograniczone zaufanie. ;P Dlatego: wystawiam na allegro, posyłam Ci linka do aukcji, kupujesz i wszystko jest bezpiecznie + zaznaczony jest sposób dostawy. Oczko
No i każde z nas ma w razie czego dowód na dokonanie transakcji.