Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne
Sophie, czarnego raczej na e-bayu nie znajdziesz, bo przed chwilą szukałam Smutny (btw)
Odpowiedz
No to może różowe, albo białe? Ale ile by kosztowało?
Odpowiedz
Lol, poszukaj aukcji na Ebayu. Z tego co widzę najtańsze idę za ok. 80 dolców Język

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40...Categories
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
Oh, dziękuje... Jakież to było hojne o.o .
Odpowiedz
Smeg rezygnuję z Tamagotchi ID ponieważ jest ich niewiele a jak są to za drogie. Jestem zdecydowana na Tamagotchi+color. Ile u Ciebie by kosztowało z wysyłką? Kolor obudowy obojętnie. Bardzo proszę o szybką odpowiedź zależy mi na tym Tama.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Witaj Smeg ! Sprzedajesz/sprowadzasz jeszcze tamagotchi ??
Odpowiedz
Mi się wydaje, że Smeg sprowadza jeszcze Tamagotchi z Ebaya, tylko rzadko wchodzi na forum pewnie nie ma czasu.
Odpowiedz
Witam, smeg czy jesteś w stanie sprowadzić mi Tamagotchi iD'l lub Tamagotchi v5.5 Ebaya?
Proszę, bardzo mi zależy .
Dziękuję.
Odpowiedz
Sorry za odkop:
http://tablica.pl/oferta/tamagotchi-v5-w...f0bde;r:;s:
Bartiss Tutaj pisze, że jest to v5. Ale sprzedawca się nie zna na Tama. To jest v5.5, bo tam z tyłu opakowania są pokazane królewskie rodziny.
Dałam ci linka, żebyś kupił Tamagotchi v5.5 celebrity. Teraz w Polsce są wycofane Tama i to jedyna okazja, żebyś miał Taką wspaniałą wersję. Nawet lepsza od v5. Nowa sztuka Wystarczy, że poprosisz kogoś z rodziców, żeby zadzwonić w sprawie kupna Tama.
Myślę, że pomogłam. Uśmiech

SORRY ZA ODKOP:
Smeg mam pytanie: W związku z tym, że 23 listopada będzie sprzedawane nowe Tamagotchi P's, i takie serduszko, które nazywa się Tama Deco Earring n kiedy będziesz je sprowadzała i za ile?
Bardzo Cię proszę o szybką odpowiedź jak będziesz miała zamiar sprowadzać Tamagotchi P'S

EDIT:
Smeg jakbyś weszła tutaj na forum to dowiedz się czy serduszka Tama Deco są sprzedawane razem z różowym tamagotchi P'S czy oddzielnie? Jeśli oddzielnie te serduszka sprzedawane będą to bym prosiła tamagotchi P'S niebieskie, a jak nie trudno to trzeba zamawiać Tamagotchi P'S różowe razem z Tama Deco. Trochę mnie to niepokoi, ponieważ widziałam taki zestaw na Ebay tutaj: http://www.ebay.pl/itm/NEW-Tamagotchi-Ps...564dc671f6 Wolałabym niebieską obudowę z tym Serduszkiem Smutny
Odpowiedz
Dogz, tutaj są wszystkie kolory z Tama Deco:
http://www.ebay.pl/itm/Tamagotchi-Ps-tam...19d677a685

c:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Dzięki Scal Uśmiech Teraz każdy może wybrać ulubiony kolor np ja niebieski razem z Tama Deco. Trochę drogie, może będzie taniej później.
Odpowiedz
Właśnie też tak myślę. Oby maksymalnie kosztowało 250 zł. Najpierw będą zdzierać kasę, potem jeszcze chwilę, stanieją i znowu podrożeją. Po 23 listopada będzie taniej. Właściwie to dziwne, kolejne tama wydane w urodziny Mametchiego. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ja mogę maksymalnie kupić do 300 zł.
Odpowiedz
Lepiej jest kupic na hobby link japan niz na ebayu. Tam sprzedaje sie hurtowo, nie od zadnego trefnego sprzedawcy. 159zl za P's, jednak nie mam pojecia ile przesylka do polski. A jest jedna ekspresowa, a druga normalna. (ekspresowa pare dni, normalna pare tygodni)
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Smeg też sprowadza Tama na hlj. Może tam będzie taniej, ponieważ na Ebayu 300 zł kosztuje Tamagotchi P"S A z tamadecopierce kosztuje 400 zł. Ciekawe kiedy pojawi się na forum. Dzisiaj wychodzi nowe Tama. A ja chciałam się zapytać czy je sprowadzi.
Odpowiedz