Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LITTLEST PET SHOP (LPS)
Co sądzicie o tych zwierzaczkach. Czy takie macie? Ja nie mam, oglądałam zdjęcia i myślę, że są fajne. Do wyboru możemy wybrać ulubionego zwierzaka: Żółw, Pies, Kot, Koniki inne.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Miałam w przedszkolu takie fajne, różowego kotka. Moja siostra kupiła rok temu zielone z konikiem ale takie jakieś dziwne.
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Awww. Temat dla mnie. *____* Mam tego pełno, i domków, i zestawów, i wszystkiego no i wstyd się przyznać ale nadal się tym bawię. <3 Fajne to to.
Odpowiedz
No, ja mam jeden wielki domek, 40 figurek itd. XD I mam taki organizer elektroniczny, to tam się bawi pieskiem. XDD Właściwie to ja tylko figurkami się bawię, organizer przeszedł do mojej siostry. No, Eko, fajne, takie kawaśne są. XD I gra na komputer jest całkiem fajna, nazywa się zwierzaki i wprowadza do świata. No i LPS Online było świetne, ale już nie ma od roku.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Opłaca się wogóle to kupować LPS elektroniczne? I czy wogóle warto je mieć? Nawet mi się podoba takie słodkie są Uśmiech
Odpowiedz
Nie no, nawet fajne jest. Szybko sie nudzi, fakt, bo jedyne co tam robisz to karmisz zwierzaka kiedy ci sie podoba, czeszesz go tak samo, czasami sprzatasz i ogolnie to lazisz nim po miescie. Ale ma troche bugow.
No i ma wkurzajace dzwieki, ktorych sie nie da wylaczyc.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Moja koleżanka miała, albo dalej ma, żabę, strasznie mi się to podobało, kochańskie takie. ^^
Kupiłabym sobie jedno. ;3 Może kiedyś! ;D
Odpowiedz
miałam... jak miałam 5-8 lat. Uuu, ile ja tego miałam... około 90 figurek, a wszystkich łącznie jest około 2,000. Potem mi się znudziły, bo wiesz, to są figurki z wahającymi się głowami, więc mi sie szybko znudziło ;p
Odpowiedz
Ja kiedyś zbierałam figurki i ostatnio mam ochotę kupić dla nich jakąś dużą chatę, ale w starym stylu bo te nowe to jakaś tandeta. Jeśli chodzi o elektroniczne zabawki LPS to w jakieś 2 klasie podstawówki ludzie byli podzieleni na zwolenników Tamagotchi i zwolenników LPS. Oczywiście Tamagotchi kochało więcej osób. Z tego co pamiętam to nawet nie było takie złe. Na początku chciałam właśnie je mieć, ale potem zdecydowałam się na Tamagotchi.
Odpowiedz
Jak powyżej, u mnie w podstawówce były wojny - LPS lepsze niż Tamagotchi. Ok, ok. Potem przeszłam na stronę wroga i zaczęłam się bawić Pet Shopami itd. Zbierałam je około 4 lata, uzbierałam do 134 figurek i trzech domków. O ile isę nie mylę to były to "Największy Zestaw LPS", "Przychodnia" i "Kawiarnia". W sumie fajne zabawki, ostatnio wyjęłam i zaczęłam nimi nawalać, "a masz hultaju!". Mam nadzieję, że sąsiedzi tego nie słyszeli~ Kiedy zobaczyłam niedawno reklamę tych nowych LPS to moja jedna myśl była taka "tandeta". Kiedyś te zwierzaki-figurki wyglądały bardziej "normalnie". Teraz to robią z nich takich kosmitów... Przesadzają. Co do elektronicznej zabawki, miałam kotka z nowszej serii. Wkurzało mnie to, że nie można go było wyciszyć czy coś. Ogólnie piksele też nie powalały, były zbyt duże. Podobało mi się jednak to, że zabawa miała możliwość spacerowania po całym mieście LPS. Poznałam tam wszystkie zwierzątka, była możliwość grania z nimi w gry, wchodzenia do domków innych zwierzątek. Ostatnio mam jakiś kaprys znowu sobie kupić takiego zwierzaka. Swojego kotka oddałam kuzynce jakieś dwa lata temu.
Odpowiedz
Ja mam Giga Pets kotka i wygląda to identycznie w sumie jak LPS - animacje, łażenie po mieście, karmienie i sprzątanie. Tak ostatnio się temu przyjrzałam i stwierdziłam, że po co mam kupować LPS, skoro mam coś identycznego tylko w innej obudowie i z dodatkowymi opcjami. xD
Ale ta żaba mojej kumpeli słodziutka była. ;3 Mogłaby mi ją dać. Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Odkop ale muszę napisać o moich nowych LPS.

Te LPS są super! Żałuję, że tego wcześniej nie kupiłam sporo lokacji już się w nich pogubiłam fajne gry i ten piesek i chomik są takie kochane. Uśmiech Cudne animacje. I nie muszę się martwić, że mi pozdychają bo w LPS nie ma tam śmierci zwierzaków.
Odpowiedz
Ja mam tylko dalmatyńczyka. Uśmiech
Jest mega, mega słodki, w ogóle nie żałuję, że go kupiłam i nie zamierzam się go pozbyć. Poluję jeszcze na żabkę, bardzo bym chciała żabkę. ;3
Odpowiedz
Mnie się sama idea bardzo podoba, bawiłem się gdy miałem czas, a króliczek jakoś był cały. >: D Generalnie tylko szkoda, że głosu nie można wyłączyć. Mógłby mi ktoś tylko wytłumaczyć, czym różni się druga fala od pierwszej? Tylko wyglądem, czy dodano tam jakieś fajne drobiazgi?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ja dostałam od brata ciotecznego świnkę ;p. Jejku jak to włączyłam to nie wiedziałam co i jak , nieco zagmatwane na początku się wydaje. Ale udało się Hasbro te elektroniczne lps. Rzeczywiście szkoda ze nie można wyciszyć dźwięku ;c.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości