Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Śledzenie Azjatów, to że machali do Michaliny a ona do nich i potem puściła im oczko (XDDDDDDDDDDDDD), to że sie na nas gapili i jak z Oliwią (bo Klaudia i Michalina sie schowały gdzieś. D:) koło nich przelazłyśmy udając że idziemy do sklepu z butami. I że coś wtedy powiedzieli patrząc na nas tylko cholera wie po jakiemu. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Piątki z historii~ :' DD
Odpowiedz
To, że zostałam przez dj`a Deadmau5`a zaproszona na urodziny Inna`ej (jakkolwiek to odmienić ^^). Taki lol.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
*też by tak chciała*
Kawaśna parka idąca przede mną :'3
Odpowiedz
Tapeta na moim pulpicie. : D
Odpowiedz
Kolejny udany atak kochanej hakerki <3 I jej bezczelnośc. Ale to był ironiczny uśmiech. XD
Odpowiedz
Moja klasa. Włażę na naszą grupę na fejsbuku i padam. XD Oni są szaleni no. XD Zrobią fanpejdż największego klasowego idioty, chciałabym jeszcze księdza fanpejdż. XD I inne bardziej szalone pomysły. Ja z nimi nie wytrzymam. XDD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Duuużo.

Śpię. Właściwie przysypiam. W autokarze. Zupełna cisza, obok mnie siedzi Klaudia. W pewnym momencie słychać tylko takie "CHINY.", otwieram oczy, patrzę na Klaudię z dziwnym wzrokiem, ona się budzi, patrzy na mnie, ja "co...?". I okazało się że śniło jej się że ktoś mówił że jakiś kraj jest w Ameryce, a ona go poprawiła mówiąc, że Chiny...
A ja dzień wcześniej obudziłam się w środku nocy odpowiadając Michalinie szeptem na pytanie którego nie zadała. Bo też mi się śniło... XDDD

Do tego dochodzi "Minho, drzwi" i "patrzcie Azjata, cały autokar robi zdjęcia!" czyli jak pół wycieczki leje z naszej trójki i tego że rzucamy się z aparatami na wszystkich mijanych Azjatów... i udając że jesteśmy dziwnymi turystkami robiącymi zdjęcia wszystkiemu czemu się da robimy im.

Przybliżanie zdjęć na derpy, śmianie się z nich, zaczepianie Michaliny, ogólnie mnóstwo.

A najlepsze było jedzenie ciastek, i to jak Klaudia nic nie mówiąc przesunęła w moim kierunku swoją torbę żebym ją potrzymała, a ja nie wiedząc o co chodzi obtegowałam ciastko krusząc jej prosto do torby. XD

No i "kosmos". XD
Odpowiedz
[Obrazek: 1609041.gif]

<3
Odpowiedz
^ aww. :3
Kartkówka, na której pisałam kredą i fakt, że zabrałam ją w końcu ze sobą. <3
Odpowiedz
Cheer, jakie kawaśne. : D

Przypominanie sobie kaligrafowania pisakiem, uju itd. : DD Ślepak w sumie też, czochranie jego afro rządzi. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Strzelanie na egzaminie próbnym. Tak wiem, bardzo zabawne.
Odpowiedz
^ Hahahahaa no, ja się śmiałam na dzisiejszych egzaminach, naprawdę były mocne. XDD Zwłaszcza jak dostają wszyscy karty odpowiedzi co zupełnie nie są kompatybilne z testami i wszyscy jakieś miliony strzałek, dopisków i wgl. XDD I zrobiłam dobrze jedno otwarte z matmy. XDD Reszta to przypadkowe obliczenia. XD Nie wiem o co chodziło. XDD

No i ogółem dzisiejszy dzień... Nawet trochę w muzycznej. ^^ i i i śpiewanie o Sylwii xD, i zdjęcia, zjarany hałi, "Ola, podnieś sodniczkę" (uległam prośbie xD), jeszcze raz śpiewanie nie tylko o Sylwii, rozcinanie korektora, fakt, że ktoś mi powiedział że byłam dziś ubrana jak dziewczyna z anime xD ok, xD, i dupa zamiast głowy i nie wiem, wszystko. :3 ^^ OPRÓCZ WFU.

Odpowiedz
"My name is Minhohohohohoho" na polskim, krzyczane przez pół klasy. Ogólnie caały dzień był fajny tylko jakby przed chwilą coś mnie dobiło.

Jakby ktoś pytał:
[Obrazek: minhohoho.jpg]
Odpowiedz
Nowe American Horror Story i banalny próbny z angielskiego.
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości