Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warto kupić Tama Go na tej aukcji?
Siemka, zamierzam sobie kupić Tama Go i mam pytanie: czy warto je kupić na tej aukcji >>KLIK<<

Pzdr.
Jak stać cię na kupienie dodatkowych figurek to warto.
Bez figurek Tama-Go jest trochę nudne. Aktualne jedna dodatkowa figurka u jednego sprzedawcy na Allegro to 70 złotych. Trochę drogo. Ja bym kupiła figurkę maksymalnie za 30 zł.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Nie warto. Osobiście od kiedy mama zarabia w dolarach to mam prostszą sprawę i wychodzi taniej jeśli chce się kupować na e-bay'u. Ostatnio widziałam nowe Tama Go z nowej serii za 10 dolarów (ze starej serii po 20 dolarów), a figurki chodzą po 5 dolarów. Tanio, bardzo tanio. Z tym, że Music City ciągle nie działa, więc taki zakup, moim zdaniem, mija się z celem. Ale jeśli nie możesz kupować na e-bay'u, to jeśli chcesz - kup, ale ja osobiście wolę Music Star. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
A wiecie może czy to TMHC jest w jakiejś sieciówce ? (Tesco, smyk itd.)
kicha :<
Tama zostało w ogóle wycofane z Europy. Jakieś 3 lata temu było w smyku, Tesco, Carrefourze Tama v4.5 i v5 a teraz niestety nie znajdziesz, chyba, że czasami używane v3, v4, v4.5, v5 na Allegro.
Może kiedyś to powróci do sprzedaży w europie. Fajnie by było, jakby w sklepach było Tama Go z figurkami dodatkowymi w sklepach zabawkowych.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
No, w 2007 były w Tesco, w innych sklepach to nie wiem. XD Ale najlepsze, że w moim Tesco było tylko v5, a v4.5 nie. Och, chciałabym to zobaczyć, półki z tama w sklepie. *-* Ale wtedy dzięki mnie w mojej okolicy był szał na tama i koleżanka w smyku kupiła. Teraz już nie ma. Nowe tamagotchi są na allegro zazwyczaj przed Bożym Narodzeniem (w 2010 r. v4.5, w 2011 r. v3), więc w taki sposób kupiłam część swoim tama. XD Ale i tak mówię - najbardziej opłaca się kupować za granicą. XD Oczywiście jeśli ktoś ma taką możliwość (bo ja akurat nałogowo patrzę na entama i uratama na ebay'u XD).
[Obrazek: PYf9yLD.png]