Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
magiczne bagno skala
Dzięki wam wszystkim. : D Kolorowa Miku zrobiła się najbardziej popularna? XDD Mi osobiście z tych co zrobiłam, to podoba mi się ta druga sygna, a zarazem pierwsza z Miku, czyli ta taka ciemna, nie spodziewałam się, że ta w okularach spodoba się aż tak, bo ja ją uważam za najsłabszą. (znaczy najsłabsza jest ta pierwsza, ale zaraz potem kolorowa Miku XD)

EDIT: Nowa porcja~

[Obrazek: madok.jpg]

[Obrazek: jajeko.jpg]

[Obrazek: coskolorowego.jpg]
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
1. jest śliczna. :3
Odpowiedz
Dzięki. <3
Odpowiedz
Wszystkie 3 ładne, ale 2 pierwsze najlepsze:3
[Obrazek: 11h9uoj.jpg]
Odpowiedz
Druga-Cud, Miód i Orzeszki *.*
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Naprawdę dzięki. c: No, ostatnia najgorsza, bo trudno było mi dopasować render do tła. XD A ta drugą robiłam z myślą o Eko i mnie. Eko ta z niebieskimi oczami, a ja szarymi. Nawet zmieniłam w renderze kolor oczu z brązowego na szary, żeby pasowało. XDD Ale jest brzydka i mi się nie podoba, więc.... D: Zrobię dzisiaj może jeszcze 2 sygny, tylko poszukam fajnych tekstur. c:

EDIT:

[Obrazek: emilyr.jpg]

[Obrazek: breakee.jpg]

[Obrazek: mikuzielona.jpg]

[Obrazek: lukal.jpg]
Odpowiedz
Szalejesz Skal. XD
Pierwszą, drugą i ostatnią zepsuła jakość. :c Zapisuj w png, od razu będzie lepiej.
Trójka jest najlepsza, fajnie dobrałaś kolory. ^__^
Odpowiedz
Haha, szaleję. XDD Ja nie lubię zapisywać w png, a zapisuję w jpg na najwyższych ustawieniach wszystkie, a teraz jakoś tak może zepsuło, no nie wiem. D: I poza tym nigdy nie zrozumiem, jak tak jest, że ta sygna co mi się najmniej podoba najbardziej podoba się innym. XDD
Odpowiedz
1. Śliczna :3 I kolorki. <3
2. Czy ja tam widzę obicie do mebli? XDDD Też fajna.
3. Superowa. *_*
4. Całkiem całkiem. :3

Odpowiedz
SCAL DZIĘKUJĘ. <33 :3 Mogę? c: jeszcze dorób napis Scai i Eko i umrę, trzymając tę sygnę w ramionach.
Z tych nowych to druga świetna. c:
Odpowiedz
Lyru, nie, ja akurat nie używam obicia do mebli. XD Dzięki~ Eko, pewnie, że możesz~ c:

[Obrazek: ekoz.png]

[Obrazek: 86906726.png]

[Obrazek: jajekooo.png]

NIE UMIEM ROBIĆ NAPISÓW. XDD
Odpowiedz
dziękuję, kocham Cię. c:
Odpowiedz
Czemu tu nic nie ma? ;__;

Nie mam weny. Znaczy mam, na rysowanie, ale nie chce mi się iść po węgiel.

So... mogę zrobić coś za darmo. Przez najbliższą godzinę. Wystarczy podać zdjęcie czy tam render. Najlepiej. Może być po prostu imię postaci, co ma być i jak. Chyba tyle. Najzwyklejsze zamówienia. Chce ktoś? ;_;
Odpowiedz
Ja chcę, ja chcę! Duży uśmiech Już nawet wiem co. Tu czy na pw? (Jeszcze zdążyłam, nie minęłam godzina. xD)
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
Haha, ale ja nie zdążyłam. Sorki, Arisu. Pisz tutaj, jutro zrobię, też za darmo. Bo w sumie ty się zgłosiłaś, a ja nie widziałam. Teraz idę spać~
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości