02-04-2012, 18:56
Dzięki. c: Jutro dam jeszcze rysunek z zeszłego tygodnia, bo nie miałam czasu go wcześniej dać, a tak na teraz to nic nie mam. XD
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)
|
magiczne bagno skala
|
|
02-04-2012, 18:56
Dzięki. c: Jutro dam jeszcze rysunek z zeszłego tygodnia, bo nie miałam czasu go wcześniej dać, a tak na teraz to nic nie mam. XD
![]()
08-04-2012, 15:39
Ładna, tylko ramka psuje. :< No i kolory tła nie pasują do rendera, a przynajmniej ta zieleń. I mam wrażenie, że ta postać troszkę ginie w tym tle, powinna być bardziej... wyeksponowana? Jakby zmienić ramkę, troszkę te kolory i może wyostrzyć nieco render to byłoby super. c:
25-04-2012, 17:34
Ładne . ; )
![]() Wszyscy śmieją się ze mnie że jestem inna. A ja się śmieję z wszystkich bo wszyscy są tacy sami... ![]() ![]() ![]() ![]()
20-05-2012, 16:58
Oodśwież~
Od czasu do czasu zachciewa mi się zmaltretować jakiś render, więc.... 1 wersja: ![]() 2 wersja: ![]() Nie umiem robić ramek. *ded* Mimo wszystko uważam to za moje największe dzieło. XDD ![]()
27-05-2012, 15:04
Inka, takie słowa z twoich ust dla mnie to komplement. *-* Michu, dzięki. Weźmie mi ktoś zrobi kurs dopasowywania ramek? XD W sumie dla mnie to żadna rewelacja. Render + tło zmanipulowane kolorami. XD
EDIT: Nowee~ ![]() ![]() Gadać, która lepsza, bo chcę sobie ustawić, a nie mogę się zdecydować. I Jack i Alice pasowali. ;__; ![]()
27-05-2012, 15:45
Jakie śliczne, obie, ale lepsza zdecydowanie druga. ^ ^
13-10-2012, 17:21
Scalowi się nudzi, a skoro wszyscy ostatnio robią sygny, to ja też. XDDDDDDDDD
Na początek coś okropnego, bo dawno nie robiłam, takie dziadostwo dla rozruszania. XD ![]() A teraz te ładniejsze (chyba XD): ![]() Miku w wersji "jak to patrzeć przez różowe okulary XD": ![]() I nie, ja nie lubię Miku, po prostu te rendery mi pasowały. XDD Tu jakiś ludź. ![]() I opóźniony prezent urodzinowy dla Lyr, okropny i masakryczny, ale jakiś. Bo skoro Lyr jak się dostanie do komputera, to mi zrobi opóźniony prezent, to ja też. XDD ![]() EDIT: Taa, wiem, mam problemy z ramkami. XD ![]()
13-10-2012, 18:18
Jakiś ludź mnie urzekł ;-;
1 wydaje sie taka bez wyrazu przez rozmazany render
13-10-2012, 18:21
Druga Miku, jakie ładne kolory. *__* No i jakiś ludź może nie daje *regulamin >__<* tak po oczach jak bym chciała, żeby dawał, ale też świetny. Pierwsza, druga i ostatnia - dlaczego tak ciemno? ;_;
13-10-2012, 19:06
Dzięki. <3 Pierwsza jest dziwna, rozmazana i ciemna, bo... no bo mi się nudziło i chciałam zrobić coś brzydkiego na początek. XD Druga, czyli ta z Miku, ciemna, bo takie kolory pasują do tematyki? XDD A ostatnia ciemna, bo lubię ciemne. XDD Yay.
EDIT: Eko, albo może to przez ustawienia monitora jest takie ciemne, bo u mnie druga sygna jest całkiem jasna. I ostatnia też. Tylko ta pierwsza jest taka ciemna ogólnie. XD ![]()
13-10-2012, 22:06
Pamiętam o prezencie i chciałam dla Ciebie coś zrobić ale nic mi nie wychodzi. :c
Ta dla mnie ładna! Będzie wielkim grzechem jak ustawie sobie w podpisie 2 sygny na raz? :3 bo tą też chce. Więcej mi sie na razie nie wyświetla oprócz tej i tej z "jakimś ludziem" - też niezła. ^^ resztę ocenie potem na kompie jak będę je widzieć. Ach jak kocham neta w telefonie. XD
14-10-2012, 09:24
Wreszcie pokazała mi się ta pierwsza, z Miku w okularach. Świetna. : D Kolory! XD
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|