Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
magiczne bagno skala
Dzięki. c: Jutro dam jeszcze rysunek z zeszłego tygodnia, bo nie miałam czasu go wcześniej dać, a tak na teraz to nic nie mam. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
[Obrazek: lalalalm.png]

Takie se, robione w 5 minut, bo mi się nudziło. XD
Odpowiedz
Ładna, tylko ramka psuje. :< No i kolory tła nie pasują do rendera, a przynajmniej ta zieleń. I mam wrażenie, że ta postać troszkę ginie w tym tle, powinna być bardziej... wyeksponowana? Jakby zmienić ramkę, troszkę te kolory i może wyostrzyć nieco render to byłoby super. c:

Odpowiedz
Ładne . ; )
[Obrazek: scaled.php?server=545&filename=412622453...es=landing]

Wszyscy śmieją się ze mnie że jestem inna.
A ja się śmieję z wszystkich bo wszyscy są tacy sami...

SerceSerceAniołSerceSerce
Odpowiedz
Oodśwież~

Od czasu do czasu zachciewa mi się zmaltretować jakiś render, więc....

1 wersja:

[Obrazek: ssygnaaaa.png]

2 wersja:

[Obrazek: sssssygna.png]

Nie umiem robić ramek. *ded* Mimo wszystko uważam to za moje największe dzieło. XDD
Odpowiedz
Ale śliczne. *-*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Inka, takie słowa z twoich ust dla mnie to komplement. *-* Michu, dzięki. Weźmie mi ktoś zrobi kurs dopasowywania ramek? XD W sumie dla mnie to żadna rewelacja. Render + tło zmanipulowane kolorami. XD

EDIT:

Nowee~

[Obrazek: jacke2.png]

[Obrazek: alicke2.png]

Gadać, która lepsza, bo chcę sobie ustawić, a nie mogę się zdecydować. I Jack i Alice pasowali. ;__;
Odpowiedz
Jakie śliczne, obie, ale lepsza zdecydowanie druga. ^ ^
Odpowiedz
Scalowi się nudzi, a skoro wszyscy ostatnio robią sygny, to ja też. XDDDDDDDDD

Na początek coś okropnego, bo dawno nie robiłam, takie dziadostwo dla rozruszania. XD

[Obrazek: jedenw.jpg]

A teraz te ładniejsze (chyba XD):

[Obrazek: dwai.jpg]

Miku w wersji "jak to patrzeć przez różowe okulary XD":

[Obrazek: trzys.jpg]

I nie, ja nie lubię Miku, po prostu te rendery mi pasowały. XDD
Tu jakiś ludź.

[Obrazek: czteryo.jpg]

I opóźniony prezent urodzinowy dla Lyr, okropny i masakryczny, ale jakiś. Bo skoro Lyr jak się dostanie do komputera, to mi zrobi opóźniony prezent, to ja też. XDD

[Obrazek: dlalyra.jpg]

EDIT: Taa, wiem, mam problemy z ramkami. XD
Odpowiedz
Jakiś ludź mnie urzekł ;-;

1 wydaje sie taka bez wyrazu przez rozmazany render Duży uśmiech
[Obrazek: 11h9uoj.jpg]
Odpowiedz
Druga Miku, jakie ładne kolory. *__* No i jakiś ludź może nie daje *regulamin >__<* tak po oczach jak bym chciała, żeby dawał, ale też świetny. Pierwsza, druga i ostatnia - dlaczego tak ciemno? ;_;
Odpowiedz
Dzięki. <3 Pierwsza jest dziwna, rozmazana i ciemna, bo... no bo mi się nudziło i chciałam zrobić coś brzydkiego na początek. XD Druga, czyli ta z Miku, ciemna, bo takie kolory pasują do tematyki? XDD A ostatnia ciemna, bo lubię ciemne. XDD Yay.

EDIT: Eko, albo może to przez ustawienia monitora jest takie ciemne, bo u mnie druga sygna jest całkiem jasna. I ostatnia też. Tylko ta pierwsza jest taka ciemna ogólnie. XD
Odpowiedz
Miku w okularach jest świetna ^^
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Pamiętam o prezencie i chciałam dla Ciebie coś zrobić ale nic mi nie wychodzi. :c
Ta dla mnie ładna! Będzie wielkim grzechem jak ustawie sobie w podpisie 2 sygny na raz? :3 bo tą też chce.
Więcej mi sie na razie nie wyświetla oprócz tej i tej z "jakimś ludziem" - też niezła. ^^ resztę ocenie potem na kompie jak będę je widzieć. Ach jak kocham neta w telefonie. XD
Odpowiedz
Wreszcie pokazała mi się ta pierwsza, z Miku w okularach. Świetna. : D Kolory! XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości