Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elaborazione Delle Immagini
Hmm... Mam zwykłe, nudne zdjęcie. Co mogę z nim zrobić?
Przesłać do mnie! Zamienię je w kolorowy obrazek godny każdego albumu!

Ale... Jak mam to do ciebie przesłać? Nie chce by inni oglądali tą fotografię...
Przesyłasz na PW. ^^ Lecz zanim to zrobisz, proszę cię o napisanie w tym temacie posta z wszelkimi preferencjami na temat przeróbki. Oto przykładowy tekst:
"Hej. ^^ Chciałabym byś przerobiła mi obrazek, który zaraz ci wyślę. Niech będzie on biało-czarny, z kolorowym napisem "You add the colour to my life.". Dzięki. ^^"

No, ok. Ale ile za to zapłacę?
O cenie powiem ci dopiero gdy wyślę do ciebie twój przerobiony obrazek. :3 Koszt będzie zależał od czasu, w jakim zdążę zrobić obrazek. ^^
- 0 - 30 min. - 1GP
- 30 - 40 min. - 2GP
- 40 - 50 min. - 3GP
- 50 - 60 min. - 4GP
- 60 min. lub więcej - 5GP
Myślę, że nie jest za drogo. ^^

A mogę zobaczyć, jak to robisz?
Takie coś na szybko:
Oryginał:
[Obrazek: paramore.jpg]
Moja wersja:
[Obrazek: 2moqn0i.png]
Więcej koloru, prawda? : D
Odpowiedz
Hej. Zaraz prześlę zdjęcie. Zrób coś, żeby było ładne. Chciałbym, żeby miało taką ramkę jak to z Paramore. Dodaj jeszcze coś od siebie.
Odpowiedz
Zdjęcie właśnie wysyłam. ^^
Odpowiedz
Też na pw Lim. :3

Pierwsze zdjęcie przerób trzema sposobami.
Na pewno tło ma być rozmazane/ma być inne tło/rozmazane tło + jakieś dodatki (serduszka itd.)
3 zrób w wersji kolorowej.

Drugie zdjęcie natomiast też rozmarz, również w wersji kolorowej i dodaj tam jakieś rzeczy. :>
Odpowiedz
Wysłane jest pierwsze zdjęcie na trzy sposoby. ^^ Później wyślę jeszcze to drugie.
Odpowiedz
Dzięki. Super obrazek. Duży uśmiech
Odpowiedz
^^ Saj, obawiam się, że na drugi obrazek musisz poczekać do jutra. :< Nie działa mi program. o3o
Odpowiedz
Pewnie, że poczekam. :3
Odpowiedz
Wysłałam ci obr. zrób to brązowo-pomarańczowe z napisem 'I love manga' i coś tam daj żeby nie było pusto.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości