Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Próbuję oglądać dramę ale co chwilę ktoś mi wchodzi do pokoju. _-_
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
...gdzieś tak od wczorajszego wieczoru mi odwala i ten... śpiewam se na cały głos Disneyowskie piosenki na chwilę obecną : DDDDD
Odpowiedz
Piszę opowiadanie. Będzie porządne. O taak~ 8D Dziale Literacki, szykuj się! 8DDDDD XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Próbuję się uspokoić po dramie. XDDDDDD
rjhgnkdlfngjhrdbnfj no nie mogę nooooo ;____; Co za debilizm. ;____;
Odpowiedz
Przynudzam i... głoduję, od 2-ch dni nic zjeść nie mogę.. Dzisiaj 2 łyżki jogurtu.. nic więcej... wczoraj podobnie. To chyba to "podniecenie" <3 znaczy... um... to dziwnie brzmi... ^^". Ale nic zboczonego na myśli nie mam.
Co jeszcze robię? Wybieram się do koleżanki, żeby jej antywirusa zainstalować :3.
Jeszcze? Jestem szczęśliwa... bardzo... awwwww...
<tulik> ;3
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Zastanawiam się nad czymś uświadamiając sobie że nie wypada pytać, nudzę się i rozglądam się za kotem.
Odpowiedz
Zastanawiam się, o czym myśli Inuś :O .
I próbuję zwlec swój leniwy zadek z krzesła <3.
Odpowiedz
Uch, leżę i narzekam. Od wczoraj tak mnie brzuch boli. D: chyba umrę.
Odpowiedz
Dziwuję. Dzisiaj cały dzień się śmieję z byle czego. To nienormalne. XD I szukam napisów do Fate/Zero, może oglądnę ze 2 odcinki.
Odpowiedz
Próbuję się uspokoić :>. Andre przyjeżdża do mnie za 2 dni i pewnie nie dam razy przez te 2 dni zasnąć ^^.
Ahh to podniecenie Duży uśmiech. Znaczy... Um... Cieszę się <3.
Odpowiedz
Zacieszuję. : D Po tym jak byłam u tej dziewczyny odkupić mundurek coraz bardziej nie mogę się doczekać szkoły. XD Dobra, będzie 38-40 godzin tygodniowo, masakra totalna, ale będę żyć. I tylko 2 wuefy (a drugie dwa to baseen~ <3). Zadań pewnie będzie mnóstwo, chyba 15 przedmiotów, ale co tam. Potem żadne liceum nie jest straszne i 1 klasa w liceum to normalnie luz, z tego co wiem od tej dziewczyny. No i ona szła w gimnazjum do niemieckiej klasy i mówiła, że francuska lepsza, ludzie bardziej zżyci, lepsi, a w niemieckiej same snoby i dzieciaki lekarzy, cokolwiek. Yay~ Będzie świetnie. 8DD
Odpowiedz
Też zacieszam. <3 Tez na gimnazjum. Dzięki temu "basenowi" Scal. Bo jak basen w roku szkolnym, to basen wieczorem. I ten widok za oknem. <3 Kocham długie wieczory. I jesień. I zapach zimy. I moje zamarznięte palce, nawet w rękawiczkach. I kiedy muszę zostawać w szkole po 16, i jest ciemno. A w gimnazjum będzie dużo takich dni. Tylko się boję, że mnie nikt nie polubi. Albo oceni po wyglądzie. : o
Odpowiedz
Zacieszam jeszcze bardziej. Patrzę na to, co piszą o gościu od fizyki i już się nie mogę doczekać. XD Nieźle będzie, komediowo~ XD

EDIT: A co mi tam, skopiuję tu to, co napisała taka jedna dziewczyna co po tym gimnazjum jest. : D

"Jak ktoś ma dużo samozaparcia, ambicji i jest mało podatny na stres to niech idzie, ale jak ktoś ma potem chodzić do szajbusologa tak jak ja to odradzam ;p Poza tym, faktycznie, zależy na jaką się trafi na klasę; to mi dużo pomagało, że nawet jak było bardzo źle, to warto było do szkoły iść, żeby się pośmiać. Ludzie po tej szkole mają dalej normalne życie, takie samo jak po każdej innej - tylko, że poziom intelektualny i wykształcenie jest o niebo lepsze, i myślę że warto, choć kosztuje to wiele wyrzeczeń."

Czyli raczej dobrze, że jak ja coś chcę zrobić, jak mam cel, to nie odpuszczę. XD No i już wystarczająco silny charakter mam. Ta szkoła dla mnie jest i wiedziałam o tym już od 1,5 roku, lalala~ XDDDDDDDDDDDDDD

Wariuję chyba. D:
Odpowiedz
Nudzę się, cieszę trochę, że dostałam się na kompa, ale i tak jest głupio jakoś dzisiaj.
Odpowiedz
Też się nudzę, fangirluję, przeglądam yt.
Odpowiedz