Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelgotchi
Najbardziej podoba mi się różowa, srebrna i niebieska.
Odpowiedz
Srebrny i niebieski... *_*
Koniec. Zakładam dziś konto na ebay'u. ;P
Odpowiedz
Mi się podoba srebrny ze złotymi skrzydełkami (taki wzór będę miała) i różowy. Zauważyliście, że na obudowach pisze Tamagotchi Angel i Angelgotch. Czym to się różni?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Tak teraz poznaję na Angelgotch są zawleczki z japońskimi napisami, a na Tamagotchi Angel na zawleczce są napisy po angielsku.
Odpowiedz
(20-07-2012, 04:28)Dogz20 napisał(a): Tak teraz poznaję na Angelgotch są zawleczki z japońskimi napisami, a na Tamagotchi Angel na zawleczce są napisy po angielsku.

[Obrazek: tumblr_m3psfvxeHC1ql9dlto2_1280.png]
Odpowiedz
Dowiedziałam się, że nie można gasić światła Aniołkowi jak nie śpi, ponieważ może zachorować i w końcu umrzeć.
Odpowiedz
Witam!

Znalazłam fajną instrukcję do angelgotchi. Wszystko ładnie opisane. Niestety po angielsku, czasem trzeba zaglądać do słownika Język
http://www.mimitchi.com/html/tangel.htm
Może ktoś znalazł po polsku, chciałby przetłumaczyć albo odpowiedzieć mi na kilka pytań:
O co chodzi z tym spacerem? Czemu moje tamagotchi rzadko się załatwia?
Odpowiedz
Angelgotchi ogólnie mało kupek robią.
Twoje Tama raz na jakiś czas pójdzie na spacer i będą na wyświetlaczu tylko drzwi. Możesz poczekać aż sam wróci, albo zadzwonić na niego dzwoneczkiem, a następnie delikatnie postukać palcem w obudowę.
Odpowiedz
Ogólnie tamagotchi Angel jest bardzo przyjemne do opiekowanie się nim ma fajne postacie raz nawet Pukutena udało mi się wyhodować. Wszystkie wyhodowałam oprócz Taraten. I ma ładne animacje jak tamek jest dorosły i chce mu się do toalety takie gwiazdki się pojawiają a potem siedzi na takiej kaczuszczce. Uśmiech
I jak Aniołek będzie jadł przekąskę i pojawi się nietoperz trzeba lekko stuknąć bokiem w obudowę, żeby go odgonić. Uśmiech Bardzo fajna opcja.
Jeśli ktoś lubi takie postacie Aniołki i chce mieć w kolekcji to Tama to polecam bo vintage są super nawet jeśli ktoś uważa, że jest nudne to według mnie mają swój urok dzięki tym słodkim animacjom.
Jeszcze mam kiedyś w planach z vintage kupić Morino i Ocean i P1, Osutchi i Mesutchi. Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości