Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Ładne. : DD Torby są świetne.

Mama zrobiła już chyba z 5 projektów, teraz akurat pingwinowy projekt robi. 8D
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Mam na fb tzw."Ponyhoof" czyli facebook z MLP:FiM XD
To mój powód do ciągłego uśmiechu ^.^
Odpowiedz
Właśnie przypomniałam sobie stare TW. c:
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
[Obrazek: Kyubee.full.658776.jpg]
To, omg, umieram. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
"Moi rodzice wyginęli i jestem sama". XDDDDDD
Odpowiedz
Wszystko .
SerceSerceSerceSerceSerceSerce

xoxo Biczyss ;* .
Odpowiedz
Zdjęcie~
Odpowiedz
^ Też~
Odpowiedz
Tekst mojej koleżanki: 'Zostań żoną mayi'.
Odpowiedz
To było wczoraj, ale kij.

Lyr. I "-to gdzie jest biblioteka? -no". Chlep trzosnkofy, mistrzowie drugiego planu, pufy i fufy, pufy z oparciami, "mogę włączyć ten komputer?", włos Lyr który wolał zostać na mojej głowie, to, że myślałam że to mój (przepraszam, pewnie mocno pociągnęłam, co? XDDDDD) i wiele więcej. XD
Muszę zgrać zdjęcia. XD
Odpowiedz
^ O, kij że to było chyba *liczy* trzy tygodnie temu, ale właśnie to. XDDD
Odpowiedz
Death Note babki od anglika, ogólnie Julian. XD I "O, tak kupimy sobie na Yattcie dwa i zapiszemy tam nauczycieli, jeśli oni nas wpiszą do swoich notatników śmierci. Z tym, że nasze będą bardziej mordercze. XD" Ogólnie nasze gadanie o Vocaloidach, Madoce itd. I ona uwielbia Fate/Zero. I lubi kucyki. Bratnia dusza normalnie. <3 Sry, że tak spamuję. D:

Eko, nie przejmuj się, jeśli coś cię urazi, nawet odrobinkę, ty zawsze będziesz moją najukochańszą na świecie córusią od Tarjeja i Vemunda. <33333333
Odpowiedz
"Idiota", "Masz gówno w głowie", "Biebcio cię zje", omegle, Fapman, Fakman, Danek, przyklejanie podeszwy na taśmę (trzymała się, a pół było odpadnięte XDD) i wiele innych. Ale i tak jestem wkurzona i nie chcę szkoły.
Odpowiedz
Scal. <3 Wreszcie. Wreszcie masz bratnią duszę gdzieś tam w Tarnowie. <3 Liczyłam na to. I wcale mnie to nie uraziło. <333
OTÓŻ CHŁOPAK Z ZAKRZYWIONYM NOSEM.
To musimusimusimusi być ktoś wyjątkowy. Nie mogłam się pomylić, chociaż zawsze się mylę. Bo kto normalny nie reaguje? Tzn. reaguje, ale nie reaguje na żarty kolegi/wieszanie mu się na szyi/moje ciągłe gapienie się niby na okno, bo niby gorąco? I wygląda tak inteligentnie. @__@ Mimo, że siedział za mną, więc nie widziałam jak podniósł rękę, więc nie wiem jak ma na imię. Awwwwwwwwwwwwwwwww. Tylko ta Kaśka. Znowu Kaśka jest najgorsza z klasy. Nie gadałam z nią, ale to po prostu przeczucie. Jak i z tamtym.
Dobrze chociaż, że znam już siedem osób~
"Hej, mam na imię Olga". XDDDD
Odpowiedz
Tośka z I b, która wyglądała bardzo podobnie do naszej forumowej Belli. Taka mniejsza wersja tylko. XD Grzywka, która układa się tak jak się nie chce, okulary podobne, rysy też i uśmiecha się też podobnie. XD No i fakt, że chyba znam już wszystkie imiona z klasy na pamięć, tylko nie rozróżniam z buźki kilku dziewczyn.

Wiesz co Eko? Też mam Kaśkę, Z tym, że ona jest fajna, za to Laury nie lubię. D:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości