Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[v4.5] Ciemny ekran...
Pytanie 
Przed chwilą zobaczyłam, że moje niebieskie tama v4.5 ma jakiś ciemny ekran i dziwny dźwięk. W tej wersji nie da się ustawić kontrastu, więc nic nie przestawiałam, ale zawsze miało jasny ekran i normalny dźwięk. W dodatku tama było bardzo ciepłe. Wtedy okazało się, że tama przez 2 godziny leżało przy cieple komputera...
Czy to znaczy, że bateria się wylała albo są inne usterki? Bardzo proszę o odpowiedź...
Odpowiedz
Może po prostu wymień baterię...? ^^" Nie powiemy ci czy bateria się wylała jeżeli sama tego nie sprawdzisz.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
wiesz co spróbuj moze zmienic baterie i zobaczyc czy cos sie nie wylalo mzoe schowaj do jakiejs szafki i nie zostawiaj na sloncu slyszalem ze slonce tez psuje ekran :P

... _-_ // I.
Odpowiedz
(09-07-2012, 12:45)Orzeszek napisał(a): wiesz co spróbuj moze zmienic baterie i zobaczyc czy cos sie nie wylalo mzoe schowaj do jakiejs szafki i nie zostawiaj na sloncu slyszalem ze slonce tez psuje ekran Język

... _-_ // I.

Ale napisała że leżało przy komputerze nic o słońcu nie było Duży uśmiech
Odpowiedz
(09-07-2012, 12:45)Orzeszek napisał(a): wiesz co spróbuj moze zmienic baterie i zobaczyc czy cos sie nie wylalo mzoe schowaj do jakiejs szafki i nie zostawiaj na sloncu slyszalem ze slonce tez psuje ekran Język

... _-_ // I.
W ogóle słońce raczej, aż tak nie psuje ekranu. Najwyżej może pozostawić jakieś kolorowe ślady, które widać pod słabym światłem.

Odpowiedz