Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
NIEMCA SIĘ UCZĘ KURDE I ZDYCHAM. Nie dlatego zdycham, że mam gorączkę, kaszel straszny, bóle głowy i brzucha, ale dlatego, że taki trudny materiał i w takiej ilości do wkucia na jutro, a zadany wczoraj. >.<"
Odpowiedz
Narzekam i szukam wiadomości. I szukam słownika ortograficznego. Nie było mnie dzisiaj w godzinach 10-17, a na jutro już chyba na pewno muszę zrobić tą prezentację o Szymborskiej. Chyba, że mi odpuści.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Czytam sobie jakiś taki dziwny artykuł i jem jabłko.
Odpowiedz
Jem kolację i muzyki słucham. : D
Odpowiedz
Idę się pakować, zastanawiam się, jak będzie działała podczerwień na USB na nowym laptopie. I ałuję.
Odpowiedz
Loluję. I zastanawiam się czy to krzesło wypadnie z okna zanim ktokolwiek zauważy... : D
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Siedzę przed kopem, a powinnam sie uczyc. Lol. XD
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Piszę, marudzę, że rano laptop nie działam, narzekam, bo już praktycznie "o". Muszę kopiować. A demona, oczywiście nie da nic zrobić na swoim laptopie i tylko gra i gra. Ciekawe, bo ten laptop na którym piszę jest oficjalnie mój, chociaż jak jeszcze ona nie miała swojego, to wiecznie na moim grała. Gdzie tu sprawiedliwość? D: Wściekła jestem.
Odpowiedz
Zacieszuję, bo 3 dni wolnego będą~
Odpowiedz
Ej, a u nas to tylko czwartek jest całkiem wolny. D: Chociaż ja i tak w środę, czwartek i piątek nie idę. XD

Już jutro jest wtorek, a potem śroooooooooda~ @_@ Nareszcie sobie coś oglądnę. 8D <--- Cieszu, bo tak jest, o. XD
Odpowiedz
A ja mam teraz wolne aż do 7 maja. |DDDD

Ym... przeglądam różne strony. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ej, a ja idę jutro i jeszcze w poniedziałek. ;_; Inka, ja tak chcę. D:
Odpowiedz
Czekam, aż mi się ściągnie NosTale, narzekam na ból brzucha i meczę koleżankę radiem Aoi. XD
Odpowiedz
A ja idę normalnie, bu. ;__; Przypominam sobie coś i się śmieję. :'D
Odpowiedz
Ja też, Ecco. Nie ma to jak mieć wolne wtedy kiedy liceum i na dodatek tylko 2 dni : /.
Siedzę w pokoju i narzekam : /.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Odpowiedz