Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inkowa galeria.
Czy tylko mi bardziej podoba się ta druga? xD Jeśli chodzi o wykonanie jest dla mnie o niebo lepsza, w dodatku ma dobrze wyważone jasność i kontrast i dzięki temu nie jest za delikatna. A jaskrawość - jaskrawością, ja takie lubię - to uno, a po drugie jest to dopasowane do stylu rendera. c:
Pierwsza podoba mi się trochę mniej bo mało teksturę dopasowałaś do obrazka. To nie każdy widzi ale czasem teksturę powinno się odpowiednio przesunąć itd żeby to współgrało a tu mam wrażenie jakbyś ją wkleiła i nic z nią (/nimi) oprócz trybu warstwy nie zmieniła. Poza tym ta sygna nie ma takiego "charakterku" jaki ma pierwsza i jest trochę niemrawa,, nie wiadomo gdzie wzrok skoncentrować. (nie potrafię dokładniej wyjaśnić o co mi chodzi więc proszę nie pytajcie)
Ale obydwie świetne. : D
Odpowiedz
Trzy nowe~

1. [Obrazek: rcn85j.png]

2. [Obrazek: 351ty4z.png]

i moje ulubione:

3. [Obrazek: 2605rnk.png]

Moim zdaniem Kobato wyszła najlepiej, a Miku najgorzej, no cóż. ^^
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Wszystkie trzy mi się podobają. :3 A najbardziej pierwsza. ^^ Miku chyba rzeczywiście najmniej ciekawa, ale ok. c:
Odpowiedz
Wszystkie są śliczne, ale pierwsza... no świetna jest. <3
Odpowiedz
Chyba moje wymagania rosną bo szczerze mówiąc... wszystkie sygny byłyby świetne gdyby nie to, że w każdej coś wybitnie zepsułaś wsadzeniem czegoś w zły sposób. Nadal nie jest źle, ale jednak potrafisz lepiej...
Pierwsza sygna jest bardzo ładna, idealna do delikatniejszego zestawu, jednak przy jej całej delikatności nawaliłaś bardzo niesubtelną, niedelikatną i oczodajną ramkę, wydaje mi się że niepotrzebnie zrobiłaś ją dwuwarstwową i tym samym zepsułaś efekt. Druga rzecz w jedynce, która już mniej się rzuca w oczy to napis, strasznie nienaturalnie wygląda i jest jakby źle wpasowany. Ciężko mi to opisać, ale po prostu coś nie gra. Gdyby może pokombinować z siłą i trybem krycia + nieco to zaokrąglić, to by było gites i wypas.
Druga sygna również jest naprawdę dobra (kurde, wszystkie są świetne ale w każdej coś źle wwaliłaś...), ale tutaj znowu źle zrobiłaś napis i wygląda bardzo nie teges. Tutaj też trzeba by było bardziej pokombinować. Aż dziw bierze, że Ty, jako osoba która przykłada dużą wagę do wtapiania renderów, nie przykłada jej również do wtapiania napisów. Co z tego że wszystko świetnie współgra, kiedy nagle wyskakuje sobie napis-chan i mówi "Nie, nie pozwolę żeby ta sygna była udana!". :<
W trzeciej sygnie... suprise! Wszystko to co zjechałam w poprzednich jest zrobione naprawdę na poziomie i nie mam zastrzeżeń, ale... sama sygna jest jakby nie z tej bajki co te dodatki typu tekst, czy ramka. Brak tutaj jakiejś ostrości, większej widoczności rendera, tak by ładnie grał z ostrym napisem. Chyba w tej pracy byłoby najwięcej do poprawienia, po prostu nie dopasowałaś obrazka z tłem stylowo do ramki i tekstu + ta tekstura jakoś mi tu nie pasi. :C

Dobra, przyszłam, nagadałam, podniosłam sobie samoocenę, ale i tak nie zrobię lepszych. xDDDD
Odpowiedz
Ta pierwsza HNNNNNNG. *-*

Ale ogólnie zrobiłaś mega postępy, jak tak teraz przejrzałam wszystko od pierwszejv strony. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bella, no, faktycznie, postępy są. *^^*
Dziękuję. *^^*
Za krytykę też. XDD

Tak więc nowe.
Z ostatniej nie jestem zadowolona chyba, była testowa, ale i tak wstawiam. I jestem dumna z drugiej. : DD

EDIT: Jakimś dziwnym trafem jestem z niej mniej zadowolona i jakoś przestała mi sie podobać... ciekawe czemu. XDDD

1. [Obrazek: 2ltmqf.jpg]

2. [Obrazek: rlxspd.png]

3. [Obrazek: 5bze6d.png]
Odpowiedz
A więc tak:
Sygna pierwsza to cud i miód. Ładniutka i gites. Fajną kolorystykę wybrałaś. ^^
Sygna druga... hmmm... Ogólnie mi się strasznie podoba pomysł na wykonanie. W sensie takim że ładnie są dopasowane światełka do postaci. Z drugiej strony ta praca mi sie najmniej podoba ze wszystkich trzech. Coś w niej ciut nie gra, ale nie jest źle. : )
I trzecia sygna. Tutaj zrobiłaś za mocną ramkę, ale fajnie zrobiłaś "wystający" element. Chociaż tu można by się czepnąć bo render idealny nie jest i przez to wysunięcie widać jego niedoskonałości i tak troszkę psuje to wrażenie. Ale ogólnie jest ekstra. ^^
Odpowiedz
Dziękuję~ ^^

Nowa *jeszcze ciepła*, dla Ecco~
[Obrazek: 29aryhh.png]
Odpowiedz
Ojeeej, dzięki, straszne mi się podoba, te kwiatuszki (kropeczki? XD) są takie słodkie, DZIĘKUJĘ. ♥
Odpowiedz
To z tyłu? Gwiazdki. XDD

Proszę i dziękuję~ *^^*
Odpowiedz
Śliczna jest. *-*
I pierwsza z poprzedniej serii cudowna~
Odpowiedz
Okropne.

Prima aprillis. c:

Ładne prace. Co do trzeciej z przedostatniej edycji - fajnie, że wyszłaś z prostokąta.
Odpowiedz
Ta dla Ecco cud miód i orzeszki, druga z tych trzech też. <3
A pierwszej nie ma? :c
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Dziękuję. *____*
Cieszę się, że się podoba~~ ^____^

A pierwsza sygna faktycznie padła, już poprawiłam. Dzięki, Marta~ : D