18-12-2011, 14:47
Piękne, tylko buzia i nos taki nijaki
. 9,5/10.
. 9,5/10.
|
Bella's World
|
|
18-12-2011, 14:47
Piękne, tylko buzia i nos taki nijaki
. 9,5/10.
18-12-2011, 17:25
Koszulka. *_*
Świetne.
27-02-2012, 20:32
...odkopię sobie, a co mi tam. :'D
No tom tak. Szczerze mówiąc poprzednia praca podobała mi się bardziej bo miała więcej szczególików i ogólnie rlz. Ta natomiast jest... pusta. Nawet nie ma zbytnio co oceniać bo wszystko fajnie ale rysunku właściwie tyle co kot napłakał. Alee... odkopałam to po to by ujrzeć więcej prac w tym stylu, bo strasznie mi się to to podoba. Tak więc czekam na dalsze rysunki. :3
27-02-2012, 21:28
Dziękuję, widzę, że mam stałych gości galerii. Bardzo mi to pochlebia. :3
Aktualnie mam zachrzan w szkole, aczkolwiek pracuję nad komiksami Nuzlocke White ("pracuję" to może za dużo, kończę pierwszą stronę w digitalu, a reszty nawet szkicu nie mam, ale nic XD) i mam w planach pokemonowy rysunek (etap szkicu). Jednak po prostu ostatnio jakoś nie mam czasu, ale jeżeli tylko coś narysuję, to tutaj wstawię, nie martwcie się. ^^ Jeszcze raz dzięki za oceny i odwiedzanie galerii! <3 ![]() ![]() ![]()
23-03-2012, 20:54
No dobra, wyskakuje mi jakiś błąd i nie wiem, czy jpost jest ostatni, ale...
Wiem, że większość z Was nie odwiedza mojego deviantarta, więc postanowiłam pokazać Wam moje Nuzlocke tutaj! ![]() Mam nadzieję, że jest zrozumiałe. c: I nie żartowałam z tym 1HP Chrisa... To byłby najgłupszy koniec Nuzlocke na świecie. XD ![]() ![]() ![]()
23-03-2012, 20:58
Brawo ja, zrozumiałam wszystko. XDD Ślicznie narysowane, a te oczka przypominają mi takie, które sama rysuję. Świetnie. ^^
![]()
23-03-2012, 21:17
Oczka były zmienione w połowie projektu, wcześniej miały być takie, jak mam an tym iD z żarówką *stronę wcześniej*. Ale tutaj mogę dać kolor i zdecydowałam się jednak na te. c:
No i dziękii. <3 ![]() ![]() ![]()
23-03-2012, 21:22
W ogóle słodkie te oczka są no. : D A ile tak mniej więcej czasu zajmuje zrobienie takiego komiksu?
![]()
23-03-2012, 21:30
Yyy, ciężko powiedzieć. Szkic poszedł szybko, na lekcjach, ale kolor i digital... Zaczęłam robić w ferie, wstawiłam na dA w zeszłym tygodniu... Więc wiesz, ale bierz pod uwagę, że ja rysuję tylko jak mam wanę, co zdarza się dość rzadko; [rzy systematycznej pracy zrobiłabym to dużo szybciej.
![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|