Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy
A osób, które mają same szóstki, już się nie podziwia? :CCCC *foch*

Gratuluję Kuromamecza~ Kocham tego tamka, w iD jest bardzo fajny. :3

Jak dla mnie "ludzie co mają same piątki" może mieć i znaczenie takie, że piątki bądź wyższe oceny. Przynajmniej ja to tak ujmuję. XD // Scal
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
3 marca, 11:45

Michael ma już 999 punktów w każdej kategorii! Teraz czekamy na występ i sędziowie powinni nas przepuścić. Pierwszy raz trafił mi się boys band - nie ma ani jednej dziewczyny. Oprócz Michaela w zespole jest Louis (Kuchipatchi) i Dino (Shimashimatchi). Trzymajcie kciuki, żeby nas sędziowie przepuścili!
Odsłuchałam wszystkich płyt, jakie miałam.
Kilka minut później
Występ! Michael i jego przyjaciele postarali się zagrać jak najlepiej. Straszna chwila - sędziowie coś szepczą i się zastanawiają... w końcu wyjmują kartki. Pierwszy - kółko. Drugi - kółko. Trzeci.... też kółko! Wreszcie! Całe starania zespołu nie poszły na marne. Nauczyciel ich pochwalił. Szczęśliwy Michael wrócił do domu.
12:25
Do drzwi zapukał listonosz i dał nam list. W środku znaleźliśmy kartkę i bilet. Na kartce napisane było:
"Witaj Michael!
Widziałem koncert twojego zespołu i bardzo mi się spodobał. Czy zechciałbyś zagrać w moim klubie w Londynie? Do listu dołączam bilet - zastanów się.
Pozdrawiam, Tom"

Michael wytrzeszczył oczy i wybiegł z domu. Po chwili wrócił z przyjaciółmi. Odwiozłam ich na lotnisko. Polecieli do Londynu i zagrali wspaniały koncert. Wszystkim się spodobał i teraz "Flutter" jest pierwszy w rankingu!
Zmęczony, ale szczęśliwy Michael wrócił do domu i zasnął.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Brawo Michaelku! Mój Daniel z MS zazdrości twojemu że przeszedł przez sędziów. D:
Odpowiedz
5 marca, 15:50
Zrelacjonuję teraz wczorajsze wydarzenia (:
Michael właśnie wrócił ze sklepu, gdy nagle ktoś zapukał do drzwi. Okazało się, że to guitaritchi. Przyprowadził Mimitchi! Michaelek zakochał się od pierwszego wejrzenia. Urodziła im się... dziewczynka. Co myślicie o imieniu Lidia?. Ledwo wykluła się mała, znowu trzeba było wyjść - na koncert. Zespół zagrał, po czym zajął 1st miejsce w rankingu! Po kilku chwilach guitaritchi powrócił, by dać nam duuużo pieniędzy - wydam je jeszcze zanim Michael odejdzie, bo i tak później nic mi nie zostanie ;(

[Obrazek: parka2.png]
Odpowiedz
Łoo ale se żonkę dobrał. xD Lidia to ładne imię dla malutkiej niuni. :3
Odpowiedz
Przepraszam za przerwę D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

11 marca, 19:25

Dzisiaj rodzinka spędziła razem cały czas. Najpierw poszliśmy do sklepu, zrobić duże zapasy dla Lidii. Kupiliśmy dwa hot dogi i ogromną pizzę. Na obiad był kurczak, na deser lody. Trochę zjeżdżaliśmy na zjeżdżalni, trochę słuchaliśmy muzyki. Dałam im lustro, w którym mama przeglądała się godzinami Duży uśmiech W końcu nadszedł wieczór. Rodzice jak zwykle ucałowali córeczkę na dobranoc. Ja również zasnęłam, ale około pierwszej w nocy usłyszałam dźwięk. Michael wraz z żoną spakował się i po cichu wyjeżdżał. Pożegnałam się z nim i poszłam spać dalej.

12 marca, 9.00

Obudziłam się i usłyszałam ciche chlipane. To Lidia płakała, głodna i zmarznięta. Otuliłam ją kocykiem i dałam jej kaszkę i mleczko. Od razu poczuła się lepiej. Wytłumaczyłam jej, że rodzice musieli pójść, bo nie miałaby miejsca, kiedy urośnie. Cały czas się nią opiekowałam, aż w końcu po ciężkiej nocy, zasnęła. Godzinę później obudziła się, zjadła banana i… urosła! Jest teraz Tamatchi. Po kilku minutach zapukała do nas pani przedszkolanka i wręczyła małej deskorolkę. Niestety, Lidii się nie spodobała, i dałam jej pandę, z którą od razu zaczęła się bawić. Po chwili poszliśmy do przedszkola i spotkaliśmy tam Hitodetchi. Od razu się z nią zaprzyjaźniłyśmy. Nasza dzielna dziewczynka wygrała na skakance Uśmiech Teraz bawi się ze swoją pandą i gra na instrumencie. Jak nazwiemy pandę?
Odpowiedz
Even! Panda Even. :3 ]:->
Odpowiedz
Znowu Even? O.o
~~~~~~~~~~~~~~~
14 marca, 19:20
Nasza Lidzia przeistoczyła się w Chamametchi ~
Jest taka słodka xd Tata przysłał jej 15 000 Gp, więc kupiliśmy okulary przeciwsłoneczne. W szkole muzycznej dostaliśmy nowy instrument - zgadujcie, jaki ;D
Chcę, żeby była Kunoitchi lub Makiko, ewentualnie Memetchi.
Panda została oficjalnie nazwana Ciel xD Błagam, nie komentujcie tego...

[Obrazek: parencja.png]
Odpowiedz
(14-03-2012, 20:12)ZuzaBo napisał(a): Znowu Even? O.o
~~~~~~~~~~~~~~~
14 marca, 19:20
Nasza Lidzia przeistoczyła się w Chamametchi ~
Jest taka słodka xd Tata przysłał jej 15 000 Gp, więc kupiliśmy okulary przeciwsłoneczne. W szkole muzycznej dostaliśmy nowy instrument - zgadujcie, jaki ;D
Chcę, żeby była Kunoitchi lub Makiko, ewentualnie Memetchi.
Panda została oficjalnie nazwana Ciel xD Błagam, nie komentujcie tego...

[Obrazek: parencja.png]

18 marca, 21:40
Lidia z Chamametchi przemieniła się w Memetchi, całkiem sympatyczną postać C: Ma już 4 lata i prawie pełne umiejętności, więc już niedługo zostanie gwiazdą :>
Instrument, który dostała, to puzon. Jest jeden problem: nie przepuszcza nas także pierwszy sędzia - a zawsze tylko ostatni był na nie, ale wierzę, że się uda ;D

Odpowiedz