Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy
W v7 jak tamek za dużo waży to siedzi taki gruby i trzeba mu dać leki. xD I jak sie da te leki to robi 8 kup na raz. xD

Ja i chamamcia pozdrawiamy Michaela.
EDIT: Łał. Już 5 stron. o.o
Odpowiedz
Tak, 5 stron, a wiecie czemu? Bo piszecie MNÓSTWO głupich postów. Niepotrzebnych. I szczerze mówiąc strasznie mnie to wkurza. Opanujcie się trochę.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Inka - przecież pomagamy Zuzce opanować swoje MS. ._.
Odpowiedz
A twój ostatni post (pierwszy na tej stronie) co niby wnosił? To jest, jakby nie było, pamiętnik.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ale możecie to także robić przez PW, nikt wam nie broni. A Zuza chyba założyła temat do pytań, więc może się pytać w tym temacie, a nie w pamiętniku - proste.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Przepraszam za ten spam, ale wychodzi, że jest jedno pytanie wynikające z pamiętnika, a potem bałagan. Już nic nie piszcie nie na temat, dopytam się na PW, od teraz będę dodawać notki, które będzie można skomentować.
EDIT: Gdyby któreś z was miało wolną chwilkę, żeby przenieść ten cały spam do mojego tematu z pytaniami? Oczywiście, jakby to nie był problem... bo to zaśmieca pamiętnik i niepotrzebnie nabija posty w nim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
29 lutego, 20:55
Nasz Michaelek powinien niedługo urosnąć. Nic ciekawego się niestety nie działo, było dużo prób i prezenty od króla i mamy - najlepszym była peruka od króla.
Michael z trąbką:
[Obrazek: para6.png]
Pokażę wam też etui dla mojego MS:
[Obrazek: zdjcie0069pz.jpg]
Przepraszam, że rozmazane, ale ja nie potrafię się dogadać z aparatem -.-
Mam nadzieję, że coś jednak zobaczycie. Ma dwa guziki dla ozdoby. Miałam lepsze ujęcia, ale nie wiem czemu, nie mogę przerzucić ich na kompa. Coś może jutro pokombinuję.
1 marca, 15:05
Wczoraj, późnym wieczorem grałam z Michaelem w gry. Musiałam na chwilę go zostawić, by się spakować - i nagle okazało się, że urósł! Nie dość, że jako nastolatek był kikitchim, na którym mi tak zależało, to teraz jest...kim? Zgadnijcie ^^ Mogę tylko powiedzieć, że moim zdaniem to najlepsza postać męska.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Jest mametchim? ^-^
Odpowiedz
Nie, ale wiedziałam że to odpowiesz. Dla mnie to dwa razy fajniejsza postać niż zwyczajny kujonek Mametchi XD
Odpowiedz
(01-03-2012, 16:34)ZuzaBo napisał(a): kujonek

Nienawidzę tego słowa i różnych jego form.

Nudzi mi się, więc spróbuję. Szymek? (Shimashimatchi)
Odpowiedz
Niee. Ta postać jest raczej bardzo popularna, ale to nie Mametchi. Co do kujonka, to uznaję tylko wersję pozytywną tego słowa. Podziwiam tych, co mają piątki ze wszystkiego o_O
Odpowiedz
Kuromametchi!
Odpowiedz
Even, zgadłaś (;
Odpowiedz
(01-03-2012, 16:50)ZuzaBo napisał(a): Co do kujonka, to uznaję tylko wersję pozytywną tego słowa. Podziwiam tych, co mają piątki ze wszystkiego o_O
Chyba nie znasz znaczenia tego słowa. Kujon to osoba, która ciągle się uczy, ale niekoniecznie przynosi to efekty.

Co do pamiętnika, to fajny ale trochę krótko opisujesz.
Odpowiedz
Cytat:Kujon to osoba, która ciągle się uczy, ale niekoniecznie przynosi to efekty.
No to ja jestem kujonem! Duży uśmiech
Postaram się pisać dłuższe (:
Odpowiedz
Dzięki Cheer, sama zbyt wybuchałam złością, żeby to wytłumaczyć. I morał taki: nie należy używać slow, których się nie rozumie. A, dziękuję za podziwianie. XDD Więc od dzisiaj powszechnie wiadomo jaka jest różnica pomiędzy kujonem a osobą utalentowaną, czyż nie?

Cóż, zgodzę się, strasznie krótko piszesz. Napisz raz na jakiś czas coś dłuższego. I lepsze zdjęcia tego etui też by się przydały, bo ja go nie widzę. XD

Ta, nie wymyślę nic innego, bo tego posta piszę głównie, żeby mówić o kujonach... XD
Odpowiedz