Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
To trzeba było to też uwzględnić.
Odpowiedz
Ale ale kiedy editnie się ostatniego posta to to inni widzą jako nowy post. ;]
Odpowiedz
Nie trzeba było. To, że dla działu z pamiętnikami też jest regulamin, nie znaczy to, że regulamin ogólny tu nie obowiązuje.
Gdyby było tak jak mówisz, znaczyłoby, że w pamiętnikach można przeklinać ile wlezie, bo tego nie ma w mini regulaminie.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No, bez przesady. Poza tym zaprzeczacie same sobie... Dobrze wiecie, że pamiętniki opierają się na zdjęciach. Na jednego posta przypada limit 15 zdjęć. Więc jak mamy prowadzić pamiętniki edytując poprzedniego posta? Wyskakuje wiadomość, że trzeba wyrzucić zdjęcia. ;/ Ja się ledwo zmieściłam z fotkami z jednego dnia, i tak kilka musiałam usunąć, żeby zamieścić dzisiejszą notkę... W poprzedniej mam dokładnie 15, nic bym nie dodała gdybym nie wrzuciła posta pod postem.
Są więc dwa wyjścia. Albo zrezygnować z limitu na obrazki, albo zezwolić na pisanie posta pod postem TYLKO w pamiętnikach. To drugie byłoby wygodniejsze, jako że nie trzeba by było pamiętać o pisaniu dat. A poza tym zbyt długie posty zniechęcają do czytania.
Inka, ja się nie chcę kłócić, ale nie mogłam po prostu zrobić inaczej. Musicie się zastanowić co zrobić, to wy jesteście modami / adminami.
Odpowiedz
Świetny wpis. Uśmiech Ale racja, jakbym nie przeczytała tego o czym teraz gadacie to nie zauważyłabym, że jest następna notka. Tak jak mówiłam - ukradnę Ci to v4. *-*
Odpowiedz
Też je uwielbiam. <3 Jeszcze u nikogo nie widziałam tego wzoru, co więcej, przeszukałam wczoraj cały internet i nie znalazłam ani jednego zdjęcia z takim v4, a potrzebowałam do tych "bannerków" oddzielających relacje o v3 od relacji o v4. Oczko
Z tego co pamiętam, jak mi go mama na allegro zamawiała, to facet miał tylko jednego z takim wzorkiem. Uśmiech
Odpowiedz
Kiedy następna notka? :>
Odpowiedz
Niestety dopiero w piatek, bo ten tydzien bedzie dla mnie mega ciezki... ;/
Odpowiedz
Pamiętnik bardzo mi się podoba. Fajnie, że wreszcie ktoś pisze porządny pamiętnik na forum. : D
Odpowiedz
Niestety, zepsuł mi się aparat i zdjęć jak na razie nie będzie, postaram się coś na weekend skombinować (bo wtedy będę w domu).

Moje Tamki są jak na razie na pauzie, ale w weekend były na chodzie i urosły. Obecnie w moim v3 mam Maskchi, a w v4 Gozarutchiego. Udało mi się ich wyswatać i obecnie obydwoje mają po małym synku. ;3 Są takie słodkie. ^^ Udało mi się mamy telefonem zrobić zdjęcie, jak Brian i Raven lepiły bałwanki ze swoimi dziećmi. Było to strasznie słodkie! ^^
[Obrazek: 15hl5xc.jpg]
Uwielbiam w TMGC te wszystie animacje, to takie miłe urozmaicenie, nie sądzicie? Santaclautchi, kąpanie, mycie zębów, bałwanek... Przynajmniej nie jest to takie monotonne, ma się uczucie, jakby on faktycznie żył. ;D
Jak widać na zdj, zmieniłam image mojego v3. Kupiłam nowe naklejki i ozdobiłam go serduszkami. Wg mnie wygląda to o wiele lepiej, niż z tymi żółtymi brylancikami, które były wcześniej. Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby je wtedy nakleić, brzydkie były. xD
Jak na razie obydwa ważą 99lb, bo nie miałam czasu z nimi grać i je tylko karmiłam (wiem, źle to o mnie świadczy...) i dlatego są na razie na pauzie.
Ale wieczorami je będę włączać i się z nimi bawić, więc jako takie relacje zdawać z ich rozwoju będę. Może uda mi się dorwać coś, czym będę mogła cyknąć parę fotek. ^^
Póki co zmykam. ;P Do zobaczenia. Oczko
Odpowiedz
Najpierw musi Tamek zapoznać się ze swoją zabawką. W v3 lew dla dziewczynki a figurka robota dla chłopca. To nie jest animacja jak mycie zębów. Trzeba dać mu zabawkę najlepiej przed snem, żeby poszedł spać z zabawką.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(21-02-2012, 20:04)Michu napisał(a): A Twoje v3 i tak najśliczniejsze było jak miało te pomarańczowe wzorki. Duży uśmiech ale teraz też jest bardzo ładne.

Skończył mi się ten marker. Jak gdzieś taki kupię to znowu chyba go ozdobię w takie szałowe wzorki. ;P Tylko mi się nie chce iść specjalnie do papierniczego, jakoś przy okazji będę musiała go kupić.
Odpowiedz
Super pamiętnik a twoje tamki też są bardzo fajne Uśmiech .
A może napisałabyś coś o v6 ? Duży uśmiech
Odpowiedz
Siemka. ;P
Wczoraj uruchomiłam swojego MS. ;3 Obecnie mam słodkiego Kuchitamatchi o imieniu Pinni. ^^

Pinni zaczął dziś chodzić do przedszkola. Z tego, co zauważyłam, bardzo mu się tam podoba! Kilka razy skakał na skakance z kolegami z przedszkola i za każdym razem wygrał. B-) Ach, byłam tak dumna... xD
[Obrazek: 2mws55h.jpg]

Pinni uwielbia ćwiczyć swój głos w wolnej chwili.
[Obrazek: 29bjckw.jpg]

Dziś ćwiczył tak intensywnie, że aż mu zaschnęło w gardle i musiał się napić. ;O
[Obrazek: qozzti.jpg]

A tu ogólnie o moim zwierzątku. ;3
[Obrazek: fm2kxy.jpg]
[Obrazek: jfj0ag.jpg]
[Obrazek: 2wgxl5f.jpg]
[Obrazek: 259v3tf.jpg]
[Obrazek: 2en0qcy.jpg]

To tyle na dziś. ;P Pa! ^^
Odpowiedz
Uwielbiam czytac pamiętniki Uśmiech Pozdrawiam Pinniego Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości