Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
śliczne masz tama
zazdroszczę taaak wielkich kolekcji (sama mam tylko 2 tama)
Odpowiedz
[Obrazek: 11i2zb6.jpg]
Moj MS w Tama Town. ;3
Odpowiedz
Wracasz do pisania pamiętnika? ^.^

PS: Co to za tamek bo przez ten strój nie mogę skojarzyć? o.o
Odpowiedz
Masktchi.
Postać najgorszej opieki.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Tak, wiem, zrobiłam DOWNLOAD i wygląda na to, że miałam powód do wyłączenia MS'a jakiś czas temu. xD Spoko, kolejne pokolenie będzie zadbane. Oczko
A wiesz, chyba wrócę do tego. ^^ Tylko jakieś foty muszę porobić. ;P
Odpowiedz
I co z tym pamiętnikiem? Oczko Proooooszę kontynuuj pisanie. Duży uśmiech
Odpowiedz
[Obrazek: 2hn4byu.jpg]

Parę dni temu uruchomiłam mojego v4. Obecnie mieszka tam sobie mały Hawainotchi o imieniu Brian.
[Obrazek: msd9bd.jpg]
Ponieważ bardzo bym chciała, żeby wyrósł z niego jakiś fajny dorosły, muszę z nim dużo pograć. Najbardziej lubię grę "shape", więc pewnie będzie to Mametchi, Minotchi lub Tosakatchi. Najbardziej bym w sumie chciała Minotchi'ego, bo go jeszcze nie miałam. Zobaczymy, czy się uda. Język

Aby zarobić trochę GP weszłam z moim v4 na Tamagotchi Town. Muszę powiedzieć, że granie w te stare gierki sprawiło mi ogromną przyjemność! Już prawie zapomniałam, jakie ładne i fajne jest TT dla v4. ^^
[Obrazek: ild53a.jpg]

Grałam na prawdę sporo, więc Brian zarobił 25 470 GP. ^^ Tak więc dziś rano poszliśmy na zakupy. Język Kupiłam mu robota, przytulankę-lwa, klocki i stereo.

Wczoraj mieliśmy dwóch gości, jednego bardzo miłego, drugiego bardzo niechcianego... Pierwszym z nich był Gotchi King! Dał Brianowi w prezencie 300 GP. Niestety, jakieś 2 godziny później przyszedł złodziej i zabrał 100 GP... No cóż, dobrze, że to było tylko 100 punktów, a nie więcej. Kiedyś mi się zdarzyło, że ukradł 600 GP. :O

[Obrazek: k5451.jpg]

Aby mój v4 nie czuł się samotny, włączyłam wczoraj mojego v3. Wcisnęłam "download" i okazało się, że mam tam dziewczynkę imieniem Raven. Jest 3. generacją mojego v3 i ma 5529 GP. Oznacza to, że zanim wyłączyłam v3, musiałam z nim całkiem sporo grać.
Z ciekawości popatrzyłam na datę, która oznaczała dzień, w którym wyłączyłam v3. Okazało się, że był to 25 luty zeszłego roku... Nie używałam go okrągły rok. O.O Jak mogłam zrobić coś takiego??? No cóż, teraz się nim będę dobrze opiekować. <3

Wczoraj wieczorem zrobiłam breloczki dla moich Tamków. Wygląda to tak:
[Obrazek: 1p6yrd.jpg]
Wg mnie wyglądają super. xD No, może są troszkę za długie, ale mi to w sumie nie przeszkadza.

Wracając do życia moich stworków, na chwilę obecną mam Tamatchi'ego w v3 i Hawainotchi'ego w v4.
[Obrazek: eprxxc.jpg]

Dziś Brian i Raven trochę się ze sobą bawiły. Brian odwiedził Raven, jednak prezent, który jej wręczył niezbyt przypadł jej do gustu... W sumie się jej nie dziwię. ;/
[Obrazek: 4j2gm1.jpg]

Ale spoko! Potem się odegrała w grze! ;D
[Obrazek: 349cshk.jpg]

Jak na razie są tylko znajomymi, bo mają tylko dwie buźki w "friends". Jeszcze je dziś będę łączyć, więc mam nadzieję, że w miarę szybko wskaźnik ich przyjaźni wzrośnie. Uśmiech

A! Właśnie! Mój Nano dziś ewoluował. Uśmiech Zmienił się w Chamametchi. ;3 Jest przesłodka. ^^
[Obrazek: fejad4.jpg]

A tu mały bonus. Wczoraj przeglądałam pamiętnik -Ra- na Tama Zone i znalazłam tapetkę z Dinkie Dino. ^^ Obecnie sama mam małe triceratopsy na pulpicie. Język Możecie zrobić to samo. ;D

[Obrazek: 282e4hi.gif]

No, to na razie tyle. See you. ;3
Odpowiedz
W końcu się doczekałam wpisu. Fajnie opisujesz i zdjęcia super. Fajne breloczki masz na v3 i v4. A Tamagotchi Nano jest naprawdę słodkie.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Kocham twoje v4. *-* A Nano też fajne. ;-) Czemu już nie piszesz o +C ? Super pamiętnik :3
Odpowiedz
Jezó ~! Tak mi się ten wpis podobał, że przeczytałam go, aż dwa razy <3. Twoje Tamagotchi Nano, jest śliczne, a Chamametchi jest przeokropnie słodka. Mam na dzieję, że Raven i Brian się spinką XD. Czekam na następny wpis ~!
Odpowiedz
Even, TMGC+C jak na razie mi się znudziło i je wyłączyłam. Jak za jakiś czas je znów włączę to, oczywiście, będę dalej o nim pisać. Oczko
A tu są Brian i Raven jako dollsy. ;D
[Obrazek: 2vng9om.jpg]

EDIT: Łiii! Czwarta strona! xDDD

[Obrazek: 2hn4byu.jpg]

Dziś Brian zmienił się w Gozarutchiego. No cóż, nie poświęciłam mu wystarczająco dużo uwagi, ale nie jestem zła - lubię tą postać. Ninja
[Obrazek: 14t0qyx.jpg]

Dzisiejszy dzień był na prawdę miły. Aby podnieść poziom inteligencji Briana grałam z nim w grę "shape".

Obecnie ma:
66 pkt inteligencji
2 pkt szyku
9 pkt przyjazności

Jako, że Brian bardzo tęskni za swoją wychowawczynią z przedszkola, postanowił dziś do niej zadzwonić. Gadali chyba pół godziny! Ale cieszę się, że ma z nią tak dobry kontakt. W końcu wiele go nauczyła.
[Obrazek: 6fv2pv.jpg]

Po obiedzie postanowiłam sprawić Brianowi niespodziankę i dałam mu w prezencie domek zabaw i zjeżdżalnię. Był nimi zachwycony! Od razu postanowił wypróbować nowe zabawki.
[Obrazek: 34rhzed.jpg]

[Obrazek: 21eqdu.jpg]

Ponadto, jako że zarobiliśmy sporo GP grając w gry, kupiłam mu robota. Był nim oczarowany. Coś mi się zdaje, że będzie z nim dziś spał. Język
Swoją drogą szkoda, że w tej wersji nie ma animacji jak Tamki zabierają ulubione zabawki ze sobą do spania, tak jak to jest w v3.
[Obrazek: op4q3k.jpg]

Chwilę temu odwiedził nas Gotchi King. Przyniósł Brianowi w prezencie 600 GP. ;]
Fajnie, bo wczoraj wieczorem podły złodziej znów przywłaszczył sobie 300 GP. Nie znoszę tego typka... ;/
No ale trudno. Dobrze, że zarobienie 300 GP to nie jest jakiś wielki problem, zwłaszcza na TT. Jutro mój v4 powinien dostać list z ofertami pracy. Będę musiała z nim na prawdę sporo pograć, żeby się mógł na coś fajnego załapać. Chyba skorzystam z własnego tłumaczenia informacji o miejscach pracy i zobaczę co mi jest potrzebne do fajnej roboty, hyhy. ;D

[Obrazek: k5451.jpg]

Mój v3 zmienił się dziś w Pirariroritchi (co za durna nazwa...). Szczerze mówiąc dziwi mnie to, bo akurat v3 poświęciłam wiele uwagi. Bardzo nie lubię tej postaci, jest potwornie brzydka. ;/
[Obrazek: 120gv0i.jpg]

Brian dziś odwiedził Raven. Jednak po raz kolejny nie popisał się niczym pozytywnym. Dał jej w prezencie kupę... ;O
Nie wiem ile razy mu trzeba tłumaczyć, że takich rzeczy się nie robi. Język
Mam nadzieję, że w końcu się nauczy być miłym.
Zabrałam Raven na małe zakupy, żeby jej poprawić humor po wybryku Briana. Kupiłam jej piłkę. Jak tylko wróciłyśmy do domu, wskoczyła na nią i zaczęła odprawiać dzikie figle. ;D
[Obrazek: 2lbdjdy.jpg]
Oczywiście spadła. Musiałam jej zakleić plasterkiem kolano, na które spadła. Głupie dziewczę. ;P

Ale na szczęście jej przeszło. Pożyczyła sobie od Briana zestaw klocków i zaczęła z nich budować domki, zamki i inne ciekawe rzeczy. Uśmiech
[Obrazek: 23vny9z.jpg]

Na chwilę obecną łazi w tę i we w tę i się na mnie gapi, albo zaczepia Briana, żeby się z nią pobawił. Będę ich musiała pilnować, żeby czegoś nie zbroili, więc muszę już kończyć pisanie. Do następnego razu! Oczko

Łii, post pod postem. // Inka
Odpowiedz
No, to chyba Ci się coś pomyliło.

(03-04-2011, 16:40)Michu napisał(a): Prześliczne ryskunki. ^_^ W swoim pamiętniku można pisać posta pod postem. Uśmiech
Michu to napisała w pamiętniku SakunoToRy. Specjalnie to sprawdziłam zanim wrzuciłam jednego posta pod drugim.
Odpowiedz
To były pamiętniki na konkurs o Nano. Tylko w nich można było pisać w ten sposób.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Powiem jedno: bez sensu. W pamiętnikach nie powinno to obowiązywać. W ten sposób inni nie będą wiedzieli, że się pojawiło coś nowego. Jaki jest sens 5 000 razy edytować jednego posta...? Nawet na Tama Zone pomimo, że bardzo zwracają uwagę na pisanie posta pod postem, w pamiętnikach to nie obowiązuje.
Poza tym nie ma o tym słowa w regulaminie pisania pamiętników, który też specjalnie sprawdziłam.
Odpowiedz
(11-02-2012, 19:19)Carol napisał(a): Poza tym nie ma o tym słowa w regulaminie pisania pamiętników, który też specjalnie sprawdziłam.
Ale nie ma nic też o tym, że można pisać posty pod postami.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości