Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikoland ^,^
Okee~ Przepraszam za opóźnienia, już daję zamówienia:
Half:
[Obrazek: 2n67ksj.png]

[Obrazek: apcupe.png]

Herbata, niestety nie za bardzo wiedziałam co zrobić z tą pandą i wyszło mocno...słabo. D: A drugi obrazek nie był renderem, sooo...:
[Obrazek: 105p4ds.png]

Bardzo inteliżętnie została ustawiona maksymalna ilość obrazków na post więc zamówienie Blue będzie w następnym poście. ^__^

Blue, no i tu mamy problem bo mimo że wykonałam wszystkie Twoje zamówienia, to tylko z jednego jestem w miarę zadowolona i to akurat z tego gdzie troszkę sobie zignorowałam Twoją prośbę o dynamiczne tło. ^__^:
[Obrazek: n3m8b6.png]

[Obrazek: 2nv5rad.png]

[Obrazek: 5ueb9g.png]

[Obrazek: 5xpqa.png]

[Obrazek: 35cqyph.png]

[Obrazek: m8010i.png]

[Obrazek: abi49l.png]

[Obrazek: 2zznd06.png]

[Obrazek: v6szdd.png]

[Obrazek: 65v3o1.png]

I teraz tak: pierwsza i trzecia sygna rozpaczliwie wołają o tekst, w trzeciej nawet o masę tekstów, wiem że w trzeciej miało być dynamiczne tło i ogólnie całość ale naszła mnie wena i musiałam to tak zrobić. Mogę poprawić. A środkowa... mi się nie podoba ale nie wiem co w niej zmienić, o ile przy Miku wszystko ładnie można naprawić odpowiednio skombinowanymi napisami, to nie sądzę żeby to pomogło w drugiej sygnie.
Odpowiedz
Widzę że mamy podobne zdania do tych prac. ^__^

Poprawiłam trochę środkową sygnę, wydaje mi się że jest o niebo lepiej.
[Obrazek: 6i3zmr.png]

[Obrazek: qot3th.png]
Odpowiedz
(06-01-2012, 18:32)blue napisał(a): Ach, i mogę się prosić o awatara ładnie wykadrowanego z pierwszej sygnaturki? Oczko
[Obrazek: 1hdzeh.png]
Tak ok? Pamiętaj że nie jestem specjalistką od kadrowania. Duży uśmiech

Z sygnaturą nie mogę już nic więcej za bardzo zrobić bo zbyt dużo działałam zmieniając jaskrawości i barwy tła i rendera. Ew. tak:
[Obrazek: 15nvh9y.png]

Odpowiedz
Poproszę jeszcze, żebyś mi zrobiła avatar i sygnę z Gumballem ----------> http://images4.wikia.nocookie.net/__cb46...3g4hpi.png
Sygna:200x370
Odpowiedz
Blue:
[Obrazek: f0q7o4.png]
lub
[Obrazek: s0v0if.png]
lub
[Obrazek: 50pu6c.png]
Natomiast Sophie - potrzebuję rendera, nie obrazka. c:
Odpowiedz
Można prosić o sygnaturę? C: Render ten: http://www.renders-graphiques.fr/galerie...-E-587.htm
Co do wymiarów to sama nie wiem jakie by pasowały, może być 380x200 aczkolwiek jeśli wygodniej byłoby Ci z innym rozmiarem to nie ma problemu.
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Ejtis, oczywiście że można. ^__^ Wyjątkowo miło mi się pracowało z tym renderem więc zrobiłam dwie:
[Obrazek: c0nex.png]

[Obrazek: 2nuq71j.png]

Odpowiedz
Dzięki wielkie. Oby dwie są super. : D
aż nie wiem, którą ustawić. :<
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Ekstra że Ci się podoba. : D

A teraz czas na reklamę.
---REKLAMA---
Już dziś wejdź i zamów coś w Grafikolandzie! Prezentujemy państwu sygnatury i avatary średniej i słabej jakości, jednak z włożonymi w nie uczuciami. Te przepełnione moją puchatą miłością prace są zupełnie DARMOWE. Zakup je już teraz i oczekuj wykonanego zamówienia w przeciągu roku~
---koniec REKLAMY---

Odpowiedz
Avatar i sygnę z tym renderem: http://www.renders-graphiques.fr/galerie...105157.htm
(wiem, że dziwaczne ma oczy i ogólnie dziwny jest, ale i tak zrobisz z tego coś ładnego, wierzę w Ciebie :3)
Odpowiedz
(07-01-2012, 22:12)Ecco napisał(a): (wiem, że dziwaczne ma oczy i ogólnie dziwny jest, ale i tak zrobisz z tego coś ładnego, wierzę w Ciebie :3)
Takie słowa sprawiają że czuję presję. : O Ale miło mi że we mnie wierzysz. ^__^

Zabieram siem do roboty.~

Edit: Yooosh, zrobiłam trzy wersje sygny i teraz musisz wybrać do której mam zrobić avatar. ^__^
[Obrazek: 20qxr95.png]

[Obrazek: 10zcjz9.png]

[Obrazek: fl8qah.png]
Niestety zawiodłam Twoje oczekiwania i nie zrobiłam z tego nic ładnego ale liczę na wyrozumiałość. c:
Odpowiedz
A co z moim zamówieniem D: ?
Odpowiedz
Sophie, przecież napisałam że to co podałaś to nie był render co oznacza że go nie wykonam. ^___^
Odpowiedz
Aha *skleroza*.
Odpowiedz
E tam, dla mnie są i tak śliczne.
Z trzeciej zrób~
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości