Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sylwester! :>
Założyłam ten temat w GS bo wiecie. Musimy jakoś spędzić sylwestra... (Inka lub inni modzi - można założyć?)
Odpowiedz
Można, można, ale jest taki warunek, że jak zacznie się wielki wkurzający spam bądź coś w stylu picia to idzie na śmietnik.
Okej? c:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Okej. Nie ma spamu. (hę ale rozmawiamy ogólnie o wszystkim?)
Odpowiedz
Mi sylwester przepłynie u Anki i Nicoli, na filmach, gadaniu, bece i tak dalej. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Jej. Załatwię Ludzi Lodu~ A stos i szubienica, to chyba dozwolone, nie?
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Cóż, tego sylwestra spędzam po noł lajfowemu więc mogę posiedzieć i z wami. ^___^ Sylwester przed kompem, yay! : D
Odpowiedz
Ja ze znajomymi spędzam. :'D Ale będę z wami duchem. w końcu spędzałam tu chyba dwa albo trzy sylwestry. XD ale wreszcie rodzice pozwolili mi wrócić na sylwestra do Krakowa także trzeba z tego skorzystać~
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Ja posiedzę z Wami~ ^_^
Odpowiedz
Ja będę z wami dopiero po 22. :'(
Odpowiedz
Sylwestra spędzę na forum, z Wami. Anju, będę czekać Uśmiech. To będzie mój pierwszy Sylwester na forum. Mam na dzieję, ze go miło wszyscy razem spędzimy ^^.
Odpowiedz
Mam do wyboru dwie opcje - u koleżanki albo z wami. Będę z wami~
Odpowiedz
Ecco, lepiej się nie no life'uj tylko idź do koleżanki. : D (tzn bardzo miło że chcesz spędzić z nami czas ale na Twoim miejscu nie wybierałabym komputera... :<)
Odpowiedz
Ja mam tylko komputer, więc wyboru nie mam. Będę tu ofc.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Okej, ja idę. : DDD A ty Ann będziesz moją zastępczynią, wysyłaj mi telepatycznie to co będą o mnie pisać i nie wypominać mi, że mnie coś ominęło. XDDD
Odpowiedz
Oke~
Miłej zabawy tak w ogóle. C:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości