Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikoland ^,^
Dzięki, śliczny komplet. c: Już płacę Ann~, to znaczy Thimiss. XD
Odpowiedz
XD Spoko, możecie w sumie mówić na mnie jak chcecie. I wspominałam już chyba że macie nie płacić bo zamówienia są darmowe, prawda? D< *pytanie retoryczne*
Odpowiedz
Poproszę zestawik z Black rock shooter. Tylko taki dość ładny niepospolity renderek oki?
Odpowiedz
Odwołuję się do zasad w pierwszym poście - nalezy podać dokładny link do rendera i rozmiar zamówienia. Ja nic nie wybieram. ^__^
Odpowiedz
350 x 180
http://www.google.pl/imgres?q=render+bla...9,r:4,s:33

Tło jasno niebieskie etc.
Odpowiedz
Oke, ale potrzebuję pilnie jakiegoś pomysłu na napisik bo mam wenę jak go zrobić. Masz jakiś pomysł? C:

Edit: A jak bez napisu to już mam gotową sygnę:
[Obrazek: 104nn75.png]
A tak leżałby napis:
[Obrazek: im7xbb.png]

EDIT:
Ecco, poprawiłam trochę Twoją sygnę i avatar bo nie mogłam na nie patrzeć. xD Jakbyś chciała to tu masz nową wersję:
[Obrazek: 4uvvqc.png]

[Obrazek: 2hyyxau.png]
Odpowiedz
Poproszę z napisem OwO . Płacę 30gp

Edit: Tekst: Black rock shooter
Odpowiedz
Ile razy mam powtarzać że zamówienia są tutaj darmowe i naprawdę nie popełnicie żadnego faux pas jeśli nie zapłacicie? xD

Anju tu Twoje zamówienie + dodatkowe avatary:
[Obrazek: 11jm4o7.png]

[Obrazek: 2wmjr68.png]

[Obrazek: r9lfr8.png]

Zapraszam wszystkich do zamawiania. ^__^
Odpowiedz
Ok, dzięki, teraz lepiej to wygląda. : D
Odpowiedz
Proszę, po prostu musiałam to poprawić. xD

Zapraszam do zamawiania bo nie mam co robić. ^__^ I przypominam że NIE płaci się za zamówienia.
Odpowiedz
Hej..... Chciałabym zamówić avatar i sygnę z Benem Barnesem i Sophią Bush, z takim napisem, jaki mam teraz na sygnaturze. No i jeszcze z napisem Dimitri & Rose. Oczko I żeby to wyglądało romantycznie, jakby byli parą (no bo w książce są Duży uśmiech). Z góry dzięki. Aha, i masz pięęęęękne prace, serio. Uśmiech
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥

Odpowiedz
Dziękuję. ^___^ Jedak muszę Ci przypomnieć zasady że należy podać dokładny link do rendera (dobrej jakości!) oraz wielkość zamawianej pracy. C:
Odpowiedz
Ja poproszę avek i sygnaturę z tym panem, o: http://www.renders-graphiques.fr/image/u..._copie.png
Fajnie by było, jakby było to na jakimś niebieskim tle, żeby pasowało do oczu, itp.
A sygna: 350 x 180 albo 400 x 150, jak tam będzie lepiej.
wierzę, że nie będzie źle, ziomek.
trzymaj się, pilnuj się.
Odpowiedz
Chyba muszę spasować jeśli chodzi o sygny z "żywymi" ludźmi. :< Nie wychodzą mi najlepiej.
Proszę, Susi, Twoje zamówienie:
[Obrazek: 2rp7ml1.png]

[Obrazek: znkizc.png]

[Obrazek: 1feo8o.png]
Odpowiedz
Ann! :O
Świetne. Już Ci dotuję. Uśmiech
wierzę, że nie będzie źle, ziomek.
trzymaj się, pilnuj się.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości