28-12-2011, 20:23
Tworzymy własny świat!
Bo jak się zdecydujemy na wiek, to połowa osób odejdzie.
Bo jak się zdecydujemy na wiek, to połowa osób odejdzie.
![[Obrazek: 1tLhpRw.png]](https://i.imgur.com/1tLhpRw.png)
|
Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne
|
|
28-12-2011, 20:23
Tworzymy własny świat!
Bo jak się zdecydujemy na wiek, to połowa osób odejdzie. ![]()
28-12-2011, 20:28
Czyli bez określonego czasu? Byłoby najlepiej, ale ja czekam na Scalowe zdanie bo sama nic nie zrobię. c: Zresztą nie wiem, czy wg. niej nasze postacie pasują to takiego świata, jeśli nie, to chyba odpadamy, ale to tylko my. ^_^
Tak, ale Anju tu rządzi, w końcu to jej. XD Nie wiem, ustalajcie beze mnie, dopasuję się.
28-12-2011, 20:29
MOIM SKROMNYM ZDANIEM ANIOŁY ŻYŁY JUŻ W XII WIEKU, I NIE WIDZĘ POWODU BY TE ANIOŁY NIE MOGŁY WTEDY ŻYĆ... A LUDZIE LODU - POSTACIE SKARLETY I ECCO (BYNAJMNIEJ) NIE MOGĄ ŻYĆ W XXI... Tak trudno zrozumieć? Mi jest w sumie obojętnie, i tak moja postać ma 30 000 tyś. lat, więc wiecie... XD Można było wcześniej myśleć o czasie akcji. Nie mam pomysłu, jak pogodzić oba światy, raczej się nie da. Chyba że uznałoby się że LL żyją na jakiejś prowincji, czy coś. Ogólnie, anioły mogą siadać na jakiś fiołkowych wzgórzach i podziwiać malownicze widoki zachodzącego nad nieziemsko piękną doliną w której osadzone są domy LL. A ścigać ich mogą jakieś gnomy, czy coś co wytępia anioły - jest to głównym zadaniem tego gatunku.
Nie widzę w całej sytuacji problemu... Serjo. Ale róbcie jak chcecie, moja staruszka ruszy do akcji, jak tylko skończy się spór. Na razie może wstrzymamy pisanie rozdziałów?
28-12-2011, 20:44
I tak nikt nie pisze xD.
Ja proponuje pisać bez czasu, po prostu są i są takie rzeczy ja teraz, a np. LL żyją, tak jak Rin napisała, na jakiejś prowincji, może w jakimś stanie? ![]()
28-12-2011, 20:46
Nie no, ja już odlatuję. -.-' Uważam, że z takim biegiem spraw powinniśmy zacząć wszystko od początku. Ja na razie mam kręćka i nic nie piszę. A wiecie, przez co to wszystko? Bo głupie dziecko nie posłuchało moich rad i nie zrobiło odpowiedniego wzoru i przygotowania. -.-'
Wyślę wam perfekcyjne rozpoczęcie tego typu powieści, założone przeze mnie dość dawno temu na innym forum. Wierzcie mi, ja Ankę kocham, ale przez to, ze nie było nic na początku określone, teraz mamy problemy. Cytat:"Chodzi tu o to, że razem tworzymy powieść fantastyczną. Możemy mieć po kilka postaci, jak w naszej AW. Nasza postać może mieć różny typ: Wampir, Wilkołak, Czarownica/Czarodziej, Anioł, Upadły Anioł, Nefilim czy Demon. Jak chcecie. I tak to się mniej więcej powinno zacząć. No a teraz pomyślcie, którą powieść łatwiej pisać, tą teraz, czy tą, którą pokazałam?
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥
28-12-2011, 20:52
No, nareszcie wiadomo o co chodzi. D:
Ale trzeba by było teraz wszystko przeorganizować. Nie wiem. Czekam na Scal, bo bez niej niczego nie piszę.
28-12-2011, 20:58
No. to więc widzicie. I Anka mówi, że ja się wymądrzam. -.-'
Jakbyście chcieli pisać takie cóś, to zapraszam na http://www.vampire-academy.fora.pl w Twórczość Pisana/Inne/ Nasza własna powieść fantastyczna. Stworzone przeze mnie, pisane przeze mnie i koleżanki. (Jestem Destiny)Ale ja nie chcę, byśmy zamykali tę powieść. Wszystkie super piszecie i chciałabym to kontynuować, no ale, jak Ecco słusznie zauważa, trzeba by to przeformatować. A mi się wydaje, że zacząć od nowa. -.-'
28-12-2011, 21:02
No to trzeba rozpocząć ten temat od nowa, na to wychodzi, może stworzyć w ogóle nowy, ale odpowiednio zaczęty i w ogóle, bo gdyby tak było zaczęte, teraz pewnie byśmy pisały : /.
Edit. To forum mi nie wchodzi : /. Edit. x2 Znalazłam bez myślnika ; D. ![]()
28-12-2011, 21:05
Noooo.... to jak Anju się zgodzi, to może ja zacznę
Znaczy, jak się już wszyscy zgodzą
28-12-2011, 21:12
Właśnie, mi też się wydaje że zacząć od nowa. I musiałyby być co najmniej dwie osoby do spraw organizacyjnych, bo bez tego zaraz bałagan się robi. Plus to ustalenie na początku w jakich okolicznościach się ma wszystko odbywać. I tyle.
28-12-2011, 21:14
No taaak... dzięki, dziewczyny, ale teraz, co na to Anju. :/
28-12-2011, 21:16
Anju chodźżesz.
Jak się wszyscy zgodzą, to będzie. Ja się zgadzam wstępnie, mimo, że moja postać na tym ucierpi. c: *łapa w górę*
28-12-2011, 21:16
Ja bym chciała się wypisać z tego projektu, bo a) nie jestem w temacie (nie chciało mi się czytać tych wszystkich ustaleń xD), b) jestem zbyt leniwa by regularnie dodawać rozdziały. A i moją postać możecie sobie swobodnie wykorzystywać do czego chcecie.
28-12-2011, 21:17
Też się zgadzam. Chyba wszyscy się zgadzają? Jeszcze Skarlet i Anju się wypowiedzą i już. c:
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Nasza powieść fantastyczna - lepsza wersja. | Imaginary | 15 | 5,364 |
23-01-2012, 22:37 Ostatni post: Shiro |
|
| NPF - Sprawy Organizacyjne (czynne) | Imaginary | 36 | 5,047 |
22-01-2012, 14:44 Ostatni post: Scalee |
|