28-12-2011, 14:35
Ja nie mogę być w teraźniejszości. Nie mogę. To ja i Ecco mamy wszystko same, a wy razem, na to wychodzi. I od razu zabiera mi to chęci do pisania tego. A jak wam nie pasuje, to odejdę i tyle.
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)
|
Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne
|
|
28-12-2011, 14:35
Ja nie mogę być w teraźniejszości. Nie mogę. To ja i Ecco mamy wszystko same, a wy razem, na to wychodzi. I od razu zabiera mi to chęci do pisania tego. A jak wam nie pasuje, to odejdę i tyle.
![]()
28-12-2011, 14:37
Dopiero teraz zauważyłam w drugim temacie twój post Scal. A więc, ja również odchodzę, skreślcie mnie.
28-12-2011, 14:48
Na początku ustalamy, że piszemy w takim czasie, jak dana osoba chce, a teraz odchodzicie po ktoś chce pisać w teraźniejszości, a ktoś w przeszłości. Przecież możecie pisać w takim czasie, w jakim chcecie, tak więc możemy podzielić się na dwie grupy - XVII w. i XXI w. Tylko też, żeby nie było tak, że w tej grupie XVII w. były dwie osoby.
![]()
28-12-2011, 15:08
Ja jestem w tym samym wieku co Scall.
28-12-2011, 16:42
Nie wiem, wywalcie mnie jak chcecie skoro zawadzam.
Nie, nie chodzi mi o to, że się jakoś obrażam. c: Tylko nie chcę mieszać.
28-12-2011, 16:44
Teraz wszyscy odchodzą *cągnie ecco za nogawkę*
28-12-2011, 16:45
No to już co najmniej trzy osoby są w XVII w. Najlepiej będzie jeśli każdy się określi ; D.
A propos, pisze ktoś dzisiaj, czy dzisiejszy dzień spełznie na niczym? ; < Edit. Czy wy mnie ignorujecie? Pisze, że po co odchodzić, wymyślam, a wy? xD *foch forever z przytupem" ![]()
28-12-2011, 16:46
Nie, nie chciałabym odchodzić ale myślę, że pisanie tak od siekiery to trochę bez sensu. Trzeba było najpierw stworzyć świat, czasy, w jakich się to rozgrywa, może napisać wprowadzenie. A tak to nic do siebie nie pasuje. Taki chaos jest. :<
I z tymi grupami też by był, bo to jak dwie różne powieści.
28-12-2011, 16:59
Neine! Robimy wszystko od nowa! xD
Musimy tu coś wymyślić, po pierwsze to czas, postacie, a może *kolejny pomysł xD* to w XVII w.będzie rozpoczęcie wojny,a w XXI w. koniec wojny? Albo coś w ten deseń, żeby było powiązane. Chociaż nie. Tu trzeba wszystko ustalić od nowa, bo praktycznie nikt nie wiedział nic o czasie i wyszło jak wyszło, chociaż, może stworzymy swój własny czas, że wszystko będzie w jednym, ale będą długie suknie i w ogóle taki XVII w., w którym będą bomby, wieżowce i praktycznie wszystko co jest teraz, ale kultura z XVII w ogóle xD. ![]()
28-12-2011, 17:04
To trzeba jakiś czas zająć organizacją samego świata, dokładnie. A, zawieszam moją grę na kilka dni, nie mówię dokładnie. Najpewniej po nowym roku zacznę znowu pisać.
![]()
28-12-2011, 17:10
Żeby stworzyć ten świat, to trzeba wiedzieć co kto potrzebuje. Bo Scal, ja nie obczajam SoLL, więc co jest takiego w tym XVII w., że nie może być XXI?
![]()
28-12-2011, 17:13
To, że ja żyję wtedy. Wtedy w prawdziwym SoLL jest to pokolenie. Ale już na potrzeby ogółu, to mogę odmienić moją postać całkiem, żeby był ten XXI wiek, jak chcecie.
![]()
28-12-2011, 17:15
Neine, tylko po prostu chciałam wiedzieć czy jest tam może coś takiego, że musi być te XVII w. i nic innego ; D.
![]()
28-12-2011, 20:09
No to w końcu jak robimy? Bo ja nie kumam. -.-' Ja tam się dostosuję, no ale weźcie nie róbcie focha i nie odchodźcie zaraz, no bo możemy wszystko przeformatować, nie? Anju, ratuj *.*
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥
28-12-2011, 20:10
Nie, nie robię focha, jak już mówiłam. ^_^ Taka nie będę. Tylko stwierdzam, że trza to zorganizować jakoś, bo od początku nie trzymało się kupy. To jak w końcu? Decydujemy się na jeden wiek?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Nasza powieść fantastyczna - lepsza wersja. | Imaginary | 15 | 5,360 |
23-01-2012, 22:37 Ostatni post: Shiro |
|
| NPF - Sprawy Organizacyjne (czynne) | Imaginary | 36 | 5,047 |
22-01-2012, 14:44 Ostatni post: Scalee |
|