Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazgroły Tigi
Hej. To ja. Wasze przekleństwo, czyli kompletny antytalent, Tiga. XDD Starałam się przez długi czas dopracowywać swoje techniki malarskie i rysunkowe, i tak nadal jestem w tym tylko marnym szajsem. No to zaczynamy. "Naczynajem sjeans". XDD
[Obrazek: 2mwgwp5.jpg]
Dzisiaj na biologii mi się nudziło i to efekty. XDD Od dwóch dni staram się pracować nad mięśniami. Coś zaczynam kumać. ;P
[Obrazek: fz18nt.jpg]
A to moje CHORE wymysły. XDD Trochę mi nie wyszła. ;P
To tyle. Komciat plis.
Odpowiedz
6/10.

Dobrze jest. Oczko
Odpowiedz
Bardzo fajnie, 8/10, ja bym tak nie narysowała +.+
Odpowiedz
Teńks. ;D Dawno nie słyszałam takiej pochwały. XDD
Odpowiedz
sajmon napisał(a):6/10.

Nawet fajne, ale...Trochę dziwny ten drugi rysunek...
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Paciemu? Fakt. Trochę ( nawet bardzo trochę XDD *lol* ). Ale starałam się, żeby wyglądała naturalniej, niż te bajkowe. :3
Odpowiedz
Pierwszy fajny. :)
A ty tylko lwy rysujesz?
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Super rysunki.
Odpowiedz
Hmmm... Mogę się czepnąć jednej rzeczy? xD Nie rysuj siankiem, mnie zawsze tego oduczali, jak rysujesz linię to jednym pociągnięciem i o ile czasem np futro wymaga 'sianka '(xD) to są pewne elementy które powinny być narysowane płynniej i trochę to mnie razi. Ale ogólnie bardzo fajnie ^^
Odpowiedz
Nawet, nawet. 8/10
Odpowiedz
.halfi. - rysuję głównie lwy i abstrakcje, trochę światłocienie węglem ( martwą naturę ) bo reszta mi tak beznadziejnie wychodzi, że masakra. O.o
AnnMarioll - to samo. XDD wiem, powinno się robić pojedyncze pociągnięcia, mój dziadek ( który niestety jest świętej pamięci, ale za mojej smarkatości powtarzał mi, jako malarz i rysownik ) ciągle mi to powtarzał. Tylko że to wymaga odzwyczajenia się. A ja za kurzą stopkę nie mogę. :<
Mam jeszcze kilka prac, ale chwilowo nie mogę dać - awaria skanera. >:Q
Odpowiedz
Ładne. C:
8/10
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Oto nadchodzi Apokalipsy dzień - czyli nauka na nowym tabku. ;***
Mam teraz Pentagram Thin Type i lepiej te rysy wychodzą, chociaż dalej jest strasznie. *LOL* xDDD
Teraz chore wymysły w iScribble, czyli próby narysowania zachodu słońca:
[Obrazek: 2yyavjm.jpg]
A teraz gwóźdź programu, czyli niestaranny rysunek zrobiony z nudów i braku neta w Gimpie:
[Obrazek: mt88df.jpg]
Najpierw był szkic poprawiony tuszem, ale zdecydowałam, że ponieważ sam tusz wygląda tak upiornie, że szok, to pokolorowałam z użyciem cienia i coś lepiej jest. xD Ten rys drugi zupełnie mi nie wyszedł, ale zimno mi było bo komin się zatkał i ręce mi się trzęsły. *EPIC WIN* xDDDDD Na szczęście kominiarz przyjechał i jush centralne działa. XDDD
Dobra, wiem. Będą słabe ocenki, ale co poradzę, tablet dostałam pod choinkę i dopiero uczę się na nim rysować, choć może wydać się to dziwne, ale po tym moim poprzednim XXL'u pierwszy raz spotykam się z tabkiem, który ma taką dokładność i tyle poziomów nacisku. xDDD
Odpowiedz
Zachód Słońca- fajny. :3
Te dwa lwy- Ten żółto- pomarańczowy spoko, ale ten niebieski? Brzydki. :<
Za wszystko 8/10. ^^
Odpowiedz
Wiem, że ten niebieski wyszedł gupio - menda jeden. xDDD Bo chciałam mieć różnicę między lwem a lwicą, no w wielkości. No i dzięki temu ten żółty jakoś normalnie wyszedł, a lwica jakby unosiła się w powietrzu. xDDD Tnx za pozytywną ocenke ;3
Odpowiedz