Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nekoland
Już od jakiegoś czasu funkcjonuje - raz lepiej - raz gorzej, prowadzony przeze mnie blog poświęcony anime i mandze o adresie http://nekoland.bloog.pl/
Zapraszam do odwiedzania C:
EDIT: Wiecie, dziwnie się czuję jak nikt nic nie odpisuje oO' xD
Odpowiedz
Już kiedyś widziałam tego bloga. C: Podoba mi się szablon. ^^ Czytać sorry nie zamierzam, za dużo do roboty ale wygląda zachęcająco. XDD
Odpowiedz
Dzięki xD W sumie może rzeczywiście lepiej żebyś nie czytała skoro jak na razie ten blog pozostawił dobre wrażenie. Lepiej go nie psuć xD
Szablon wykonałam ręcznie (znaczy się wszystko jest narysowane bez zbędnych efekciarskich sztuczek photoshopowych xD) i ogólnie większość rzeczy jakie pojawiają się na tym blogu jest moją twórczością w różnej formie (od starań by napisać składną wypowiedź po te rzadsze rysunki). Jakby ktoś nie zauważył to kotki w menu się zmieniają jak się na nie najedzie *dumna że udało jej się coś takiego samej zrobić :'D* tylko przy pierwszym najechaniu są opóźnione, albo trzeba na nie kliknąć by się odblokowały ;C
Odpowiedz
Rzeczywiście kotki się ruszają, ale jajca. o3o
Odpowiedz
xD
Mam plan żeby kiedyś kiedyś bloga zamienić na stronę internetową i wtedy na każdej podstronie (czyli np w recenzjach, twórczości itd.) byłby inny nagłówek i inne kotki *ma to już wszystko narysowane i przygotowane xD* tzn. nagłówek będzie ten sam ale np na jednym nagłówku dziewczyna jest ubrana inaczej, na innym inaczej itd. Miałam niezłą frajdę zmieniając jej imidż Duży uśmiech *serio, raz cały dzień siedziałam i kombinowałam jej nowe ubranka i makijaż xD*
Odpowiedz
Oprawa graficzna jest piękna. *-*
Idę czytać zawartość.
Odpowiedz
(28-11-2011, 20:18)Ecco napisał(a): Oprawa graficzna jest piękna. *-*
Idę czytać zawartość.
Dzięki ^_^ Celowo postawiła ma prostotę oprawy graficznej, bo wiem że w tych bardziej wyszukanych rzezach nie jestem dobra C;
Jeszcze żebyście nie tracili swojego czasu to zastrzegam żeby nie czytać postów na stronie głównej. Nie zawierają one istotnych informacji i mają charakter newsów i wiadomości typu "co u mnie" i "blog nadal funkcjonuje" czyli nie są niczym ważnym. Za to na samym dole znajdują się najnowsze posty z większym sensem i nie będące zapychaczami, no i po lewej jest menu by dotrzeć do reszty wpisów C:

EDIT: Hehe xD Wiecie co? Właśnie przeczytałam regulamin i dowiedziałam się że zakładając ten temat złamałam jeden z jego punktów, a administracja powinna go usunąć : DD
Odpowiedz
Cicho. Właściwie to nie wiem co ten punkt tam robi, ale kij. Jako, że my z Lajryn mamy animehouse to jest ok. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ok ok Duży uśmiech
To ja jeszcze raz serdecznie zapraszam do odwiedzania tego bloga, bo prowadzę go już trochę, a czytaczy mam... hmmm... tyle co kot napłakał xD
Odpowiedz
Wpisałam się w księdze gości. ^_^
Odpowiedz
Yay! Dzięki Duży uśmiech

Edit: Pozwólcie że zareklamuję się na nowo, tak więc proszę wchodźcie na nekoland! : D
Odpowiedz
Ah, jestem Ci wdzięczna za opinię, jest tylko jeden problem - nienawidzę justowanych tekstów. : O Właściwie nie wiem czemu ale po tym jak w podstawówce na informatyce baba zawsze kazała nam justować, niezależnie czy to wyglądało dobrze, czy źle, zbrzydły mi i postanowiłam iść radosną drogą zostawiania tekstu tak jak było, lub ew wyśrodkowania go. ^__^
Odpowiedz
Dwa nowe wpisy~ (reklamę trzeba czasem robić)
Zapraszam do przeczytania, a raczej zobaczenia. c:

Edit:
Fajnie by było jakby oprócz Ecco ktoś jeszcze pokomentował... xD Albo tu albo na blogu.
A teraz pytanko? Zmieniać nagłówek?
Edit:
Gdyby ktoś się odezwał byłabym przeszczęśliwa.
:<

*ciiiisza*

*zastanawia się czy nie dać niedokończonej wersji nagłówka do porównania*
Dać?
Niech ktoś coś powie xD
Odpowiedz
Daj. c:
Odpowiedz
: DD
Tylko to jest jeszcze niedokończone (nie skończyłam rysować dziewczyny i nie dorobiłam jeszcze części nagłówka), ale wszystko będzie wyglądało podobnie jak teraz tylko z odnowioną dziewczyną. c:
http://i42.tinypic.com/4xl5.png

[Obrazek: 4xl5.png]

Edit:
To zmieniać?
Oczywiście gdy to wykończę bo dziewczyna nie ma jeszcze opcjonalnego makijażu, kolczyków, włosy nie są jeszcze dobrze zrobione, a sama rama nagłówka nie jest wykończona. ^__^

Edit:
...mam wrażenie że wszyscy mają to gdzieś.
Foch. xD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości