Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mały pamiętnik Pita
Aby nie pisać od nowa treści do pierwszego posta zacytuję się z innego tematu:

(24-08-2011, 21:10)piterekd napisał(a): Ok, dzisiaj doszło:

http://www.youtube.com/watch?v=XNQcew2NmnY

i zdjątka:

[Obrazek: img20110824002.jpg]
[Obrazek: img20110824008.jpg]
[Obrazek: img20110824012.jpg]

Dodam tylko że jest za***iste i 100 razy fajniejsze od tej podróbki co miałem kiedyś. Fajne są też gry - wciągają Uśmiech Pewnie spytacie, a gdzie reszta - ano ni ma, jest tylko to jedno. Btw. szacunek dla Was - przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i jestem pod wrażeniem. Najbardziej Wam zazdroszczę tych nowych iDL : )

EDIT: a i zapomniałem wspomnieć, że na komórce mam Angel, ale to się nie liczy ;P

^To był dzień pierwszy, a dzisiaj jest dzień drugi i mój tamek ewoluował do Nonopotchi:

[Obrazek: mojtama1.png]
(source: http://tamamusicstar.vuodatus.net/blog/2033580)

[Obrazek: pierwszynew.png]

A tak w ogóle, to nie brałem dzisiaj tamka do pracy, zaryzykowałem i nie pauzowałem - tym samym wracałem do domu z duszą na ramieniu i.. ŻYJE!! Zdziwko Czujecie - wczoraj około 21 zasnął i dzisiaj do godziny 15 był bez jedzenia, bawienia, sprzątania etc. Normalnie jak tylko wszedłem to na skrzydłach poleciałem na górę sprawdzić zwierzaka i zastałem go z 4 kupami, chorobą, 55 punktami stresu oraz zerowym najedzeniem i nabawieniem Niezdecydowany Co ciekawe w tym samym stanie pozostawiłem tamka w komórce (Tamagotchi Angel) i ten pomimo tego że o 10 dni starszy zdechł LOL! Jutro nie będę ryzykował i spauzuję A+B.

Moje aktualne statystyki:
PIT
Boy
1 YR
33 LB
---------------
Tone: 98
Rhythm: 73
Original: 85
----------------
Latin Music
----------------
Nonopotchi
Gen. 1G
1150P
-----------------
Używa Bębna i Ciuchci.

Właśnie poszedł spać ^^
Mam pytanie jak zmienić te atrybuty, bo jak klikam A aby wybrać inny instrument czy też zabawkę to nic się nie dzieje. Myślałem, że trzeba dokupić w sklepie, ale w sklepie nic nie ma z tych rzeczy. Co mam zrobić, aby mój tamek bawił się czymś innym niż ciuchcią.. niby serca się pokazują w trakcie zabawy, ale czy to jest jego ulubiona zabawka??
[Obrazek: testsige.jpg]
Odpowiedz
Sorki. W sumie to wpisałem w google: Tamagotchi V6 evolution
I jednym ze źródeł jest to: http://tamamusicstar.vuodatus.net/blog/2033580
Odpowiedz
Fajny pamiętnik. Uśmiech Ciekawe na kogo wyewoluuje twój Nonopotchi.
Odpowiedz
Pamiętnik super, jak i wzór tama. :3
(25-08-2011, 20:08)piterekd napisał(a): Właśnie poszedł spać ^^
Mam pytanie jak zmienić te atrybuty, bo jak klikam A aby wybrać inny instrument czy też zabawkę to nic się nie dzieje. Myślałem, że trzeba dokupić w sklepie, ale w sklepie nic nie ma z tych rzeczy. Co mam zrobić, aby mój tamek bawił się czymś innym niż ciuchcią. niby serca się pokazują w trakcie zabawy, ale czy to jest jego ulubiona zabawka??
W tama mieście da się je dokupić. ^^ A i z każdą nową generacją się dostaje (zabawkę od przedszkolanki, a instrument od nauczyciela) Co do serc to jeśli się pokazują, to tak, to jego ulubiona zabawka. ^^
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
(26-08-2011, 08:36)kami591 napisał(a): Fajny pamiętnik. Uśmiech Ciekawe na kogo wyewoluuje twój Nonopotchi.

Jak dalej będę się nim tak opiekował jak do tej pory, to pewnie kolejnym stadium będzie Gozarutchi lub Tosakatchi wg. tabeli wzrostu Oczko Osobiście wolałbym Mametchi albo Kuromametchi bo IMO mają najfajniejszy design Uśmiech

(26-08-2011, 08:58)Midlana napisał(a): Pamiętnik super, jak i wzór tama. :3
W tama mieście da się je dokupić. ^^ A i z każdą nową generacją się dostaje (zabawkę od przedszkolanki, a instrument od nauczyciela) Co do serc to jeśli się pokazują, to tak, to jego ulubiona zabawka. ^^

Miałaś rację z tym instrumentem - dzisiaj był u mnie nauczyciel i otrzymałem od niego timpami Śpiący Poza tym założyłem zespół "LOLZ!" i już 2 razy podchodziłem do egzaminu z grania i mój band nie potrafi go zaliczyć Niezdecydowany

[Obrazek: 59322675.png]

Jestem ciekawy ile dni musi upłynąć do kolejnej przemiany? Ninja
Odpowiedz
Jutro urośnie spk. Oczko
Odpowiedz
(26-08-2011, 19:41)kami591 napisał(a): Jutro urośnie spk. Oczko

I tak też się stało Anioł :

[Obrazek: shimax.png]
[Obrazek: mojtama1.png]
(źródło tabeli podałem wcześniej)

Niestety zaraz po przemianie zasnął, stąd nie zdążyłem mu zrobić fotki pyszczka w powiększeniu Nieśmiały Może w kolejnym update'cie zamieszczę Oczko Cieszę się, że dostałem Tamka z ramki Great Care, bo przynajmniej wiem jak się nim opiekować aby było dobrze -> w kolejnej generacji postaram się tak o niego dbać jak teraz Cwaniak

btw. co to takiego jest odd gen i even gen?? Huh
Odpowiedz
Ale sweet ;3
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
(27-08-2011, 20:35)Michu napisał(a): Parzysta albo nieparzysta generacja.

Aaaa, już kapuję, faktycznie - przecież w statystykach Tamka mam wciąż pierwszą generację, czyli w kolejnej jak się postaram to uda mi się zdobyć wymarzonego Kuromametchi Ninja

(28-08-2011, 09:14)Natalla napisał(a): Ale sweet ;3

ee tam ;P

-----------------------------

Ok, wcześniej myślałem, że to granie w szkole muzycznej to już jest egzamin, ale dopiero teraz 3 razy mój tamek podchodził do właściwego egzaminu gdzie go oceniali jurorzy.. oczywiście OOX Niezdecydowany No nic wciąż ćwiczymy, podbijamy statsy etc.

Poza tym mamy już dostęp do miejsc pracy czyli piekarni oraz przetwórni owoców. Na razie max udało nam się zarobić 250$ i 200$, ale pewnie jak trochę poćwiczymy to damy radę wyciągnąć więcej. Cieszę się, bo odkryłem, że podstawowe jedzenie uzupełnia tylko 2 serca, a to mało trochę, więc teraz zawsze jak będę potrzebował kupić coś tamkowi do żarcia, to mogę odwiedzić jedno z miejsc pracy i zarobić co nieco.

Band tamka zaczął grać na ulicy, choć nic za to nie dostali, nawet grosza, czyli takie trochę to granie charytatywne jest :/ Liczę na to, że jednak uda się w końcu wygrać wraz z bandem to przesłuchanie i zaczniemy zarabiać zawodowo. Warto nadmienić, że pozostali członkowie zespołu również ewoluowali Duży uśmiech

[Obrazek: tatatat.png]
Odpowiedz
Bardzo fajny pamiętnik, liczę na więcej =3.
Odpowiedz
ok, dawno nic nie skrobałem w tym temacie ^^

Otóż Pit ożenił się z jakąś laską i z tego związku zrodziła się Sweetka Nieśmiały

[Obrazek: mojtama1.th.png][Obrazek: sweek.th.png]
[Obrazek: sweetka2.th.png][Obrazek: sweetka.th.png]

Trochę fotki są nie po kolei, ogólnie dwie na górze reprezentują stan teraźniejszy czyli Sweetka z rozgwiazdy ewoluowała w tego muchomorka Ninja
Odpowiedz
Ten muchomorek to dokładnie truskawka. XD Fajny pamiętniczek, ale jak zawsze dla mnie za mało tekstu. Mógłbyś wymyślić od czasu do czasu jakąś małą historyjkę, dla urozmaicenia. c:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz