Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Zauważyłam, że iD L jest na ebayu w takiej cenie jak TamaGO i jest tańsze od +Color i zwykłego iD. Dlaczemu tak jest? Wyprodukowali to w większym nakłądzi czy moze jest jak v5: dają tanio bo im wersja nie wyszła i chcą się jej pozbyć? Z tego co wiem, iD L jest bardzo ulepszonym iD. V5 była inną wersją ale... No nie ważne x3
Interesuje mnie po prostu niska cena tej wersji. Znaczy się niższa niż poprzednie, bo dla mnie 100 coś złotych nie jest niską ceną xD
OsuMesu
Niezarejestrowany
Nie, po prostu iD L jest nowe i jest dosyć popularne, chyba od początku było takie tanie, a ludzie nie podwyższali ceny, bo po co skoro inni sprzedają taniej? XD A iD i +Color są drogie, bo już chyba prawie nikt ich nie sprzedaje, a Ci co sprzedają to zrobili sobie z nich dlatego jakieś nie wiadomo rzadkie i podwyższyli ceny. XD Niestety w ten sposób jest, jeszcze jakiś czas jak w sklepach będzie mniej iD L to na necie też będzie mniej i zaczną podwyższać ceny. XD
A colorek i iD było od poczatku drogie :O A potem nawet iD zrobiło się tańsze od colorka. Ja tam nie pojmuję tej gospodarki xD
Ja też, ale co prawda mniej niż w polityce XD. Po jakimś czasie... będzie bardzo mało dostępne (bo to w końcu wersja L - Limitowana) i wtedy zdrożeje. :3 A, i dodam że jak jest takie tanie, tańsze od innych kolorowych wersji... to to chyba jest kolejny plus (no może nie do końca), tejże to wersji... nie? c;
Aha. L to limitowana, tak? No to rozumiem, ze nie ma na co czekać z kupnem bo tylko zdrożeje. No to trudno, będę musiała poczekać na kolejną wersję z kolorowym albo po prostu kupię sobie iD jak stanieje. Hm... O ile stanieje.
OsuMesu
Niezarejestrowany
Ale kolorek i iD przecież nie były drogie. Z tego co pamiętam to jak pojawiło się iD to z przesyłką u Smeg kosztowało chyba ze 150 zł, Kolorek też jakoś tak, może jeszcze mniej. XD A L chyba jest limitowane, faktycznie lepiej nie czekać i zamawiać jak ktoś chce, bo za kilka miesięcy będzie kosztowało chyba z 200 zł więcej, wiecie. XD
Ja właśnie mam przerąbane z id l, bo jak nie było napromieniowania,to nie chciałam go -,-
A teraz - Chcę je mieć...
Muszę mamę przekonać faktem,że wszyscy co mają,żyją.xD
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Chodzi o to,że id l drożeje,muszę jak najszybciej mamola przekonać :3
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: iD L,v.4 x2,Friends,Tama-go,v.5 x2,v.6
ja kupiłem od Carol za ok. 140zł
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54