16-10-2010, 17:46
Cytat:Bella- za te kilka rozmów w ksed, na gg i za vd.*hug*
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: bUM0nXF.png]](https://i.imgur.com/bUM0nXF.png)
|
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
|
|
16-10-2010, 20:52
Ja też se podziękuję.
Bella- Za to że mnie rozumiesz chyba najbardziej na forum. dis- A nie wiem. Fajna jesteś i czasami mnie rozśmieszasz. XD Half- Za twój charakter. Tot- Za to, że nikogo tak nie kochałam jak ciebie. I za skype. Inka- Bo jesteś fajna, i za dawniejsze chwile na imvu. Czer- Za to, że kiedyś mogłyśmy się dogadać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-10-2010, 20:54
Hilla napisał(a):Bella- Za to że mnie rozumiesz chyba najbardziej na forum.Nie ma za co. Często to porozumienie wychodzi bez słów, najwyraźniej nadajemy na podobnych falach. : D ![]() ![]() ![]()
16-10-2010, 20:56
Cytat:Inka- Bo jesteś fajna, i za dawniejsze chwile na imvu.Kuję. :3 Wczoraj myślałam o IMVU, że trza by było pograć. C:
16-10-2010, 21:07
Nie wiem co napisać, ale i tak napiszę. XD
Lyree - Bo jesteś śmieszna, zabawna. Fajnie się z Tobą gada. Szczególnie podczas głupawki. xD Hilla - Fajnie się z tobą gada o vocaloidach. ...Nie no za wszystko. XD Cherry - Za to, że wróciłaś i w ogóle. o3o Toto - Bo ty taki krejzi jesteś. XD Nana - Naruto lubisz, moja pokenana. : D Cherry napisał(a):Soda, Halfi - za to, że jesteście normalne.W którym miejscu popełniłam błąd? D: Ja normalna? Jeśli kogoś nie ma na liście to oznacza, że albo zapomniałam go dopisać albo nie wiem za co dziękować. *sierota*
16-10-2010, 21:08
... Ewo Dominiko? >:
17-10-2010, 09:23
Yasai, za rozmowy, za królisia, za to, że mogę Ci poemować, za smsowanie, za planowanie spotkania i obozu. :3
Calli*nie wiem czy to przeczytasz :C* za to, że jesteś moją przyjaciółką, za to, że mnie wspierasz, za wspólne granie w różne dziwne gry, za to, że mogłam zawsze obgadać z Tobą kilku przychlastów, za smsowanie i obóz. Elektrze, za to, że kiedyś rozmawiałyśmy i ogólnie za to, że jesteś miła i cierpliwa. Belli, za rozmowy na gg, za to, że poleciłaś mi kilka fajnych rzeczy, no i oczywiście za anarchię. : D Lyree, za wspominanie, za te Twoje głupawki i za poczucie humoru. *-* Nanie, za dzieci mhroku, za gadanie o zespołach, za tosty, za plany odebrania krzyża. Sodzie, za plany odebrania krzyża, za kota z serem na głowie i za to, co robiłaś na tt w Bitwie Zespołów. 8D I ogólnie, żeś jest fajna. Susi, za to, że odebrałaś mi Xero. Dzięki Tobie jestem wolna. *-* Eee... no i Ince, za to, że kiedyś gadałyśmy i miałyśmy ze sobą dobry kontakt.
17-10-2010, 09:30
Dominika Ewa napisał(a):... Ewo Dominiko? >: Ewa Dominika napisał(a):Jeśli kogoś nie ma na liście to oznacza, że albo zapomniałam go dopisać albo nie wiem za co dziękować. ... Albo nie pamiętam
17-10-2010, 09:52
Shana napisał(a):Nie wiem co napisać, ale i tak napiszę. XD Dziękuję. <3 Jedna mi podziękowała, na resztę rzucam wielkiego *raz,dwa,trzy* FOCH. :< *XD*
17-10-2010, 09:53
A ja to pies?
Cytat:Nanie, za dzieci mhroku, za gadanie o zespołach, za tosty, za plany odebrania krzyża:C ![]()
17-10-2010, 10:03
Susi napisał(a):- Inka - bo kocha zielony.<3 niunilove6 napisał(a):Inka- Bo sprzedała mi już dawno Tama, i na mnie krzyczy. xDAle masz powody do szczęścia. XD Yasai napisał(a):Inka- za biwaki, obozy, PP. : D: D Lisette napisał(a):Inka - za nasze stare czasy, bo to jedne z najlepszych czasów dla mnie wciągu tych ponad dwóch lat spędzonych na forach. <3Taaak. <3 Tamaaga napisał(a):- Ince, a nie wiem, ale coś mnie napadło, żeby ją tu zapisać. xD<3 Elektra napisał(a):Inka - za wszystkie biwaki oraz pogaduchy, prawdziwa z Ciebie przyjaciółka.Z Ciebie też. <3 Toto napisał(a):- Inka - za fochy forever i za Łaka Łaka Eee! : D Fajnie się gaada i w ogóle. : DFoch Forever bo już se sobą tak nie piszemy. :c MichuPychu napisał(a):Ince- za to,że jest miła<3 Chii. napisał(a):Ince-Za tą naszą przyjaźń i za rozmowy na GG (od czasu do czasu ^^) <3<3 Shiro napisał(a):Inka- za rozmowy na skype, kartkę, kurnika, nasz tajny plan mocy i wszystko inne.<3, ale właśnie, co z naszym planem? o: Trzeba go omówić, jak będziesz na skype. Hilla napisał(a):Inka- Bo jesteś fajna, i za dawniejsze chwile na imvu.<3 Soda? D: napisał(a):Jeśli kogoś nie ma na liście to oznacza, że albo zapomniałam go dopisać albo nie wiem za co dziękować. ... Albo nie pamiętam..? D: Mi się ogólnie nie chce pisać komu dziękuję. D:
17-10-2010, 10:07
Inka napisał(a):Soda? D: napisał/a:A, przypomniało mi się! Inka i ja na Skype! XDD *debil*
17-10-2010, 10:11
O, i moje karteczki samoprzylepne, vee~
17-10-2010, 10:12
Shana napisał(a):Cherry - Za to, że wróciłaś i w ogóle. o3o Hilla napisał(a):Czer- Za to, że kiedyś mogłyśmy się dogadać.Dzięki? D: Ja jeszcze podziękuję Ejtis za rozmowę o ulicy Kupa na której są restauracje. :D |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 | 4ro | 9 | 1,205 |
09-08-2011, 12:26 Ostatni post: Freya |
|