Liczba postów: 192
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: v3 , v4.5 ,v5 : )
(08-08-2011, 10:43)Silver napisał(a): Cytat:Niektórzy mogą mieć większy talent i robić nawet w zwykłym paintcie (ja robiłam XD) a obrazek będzie wyglądał jak z gimpa.
(talent hihiihipfpgpfhpf) Twoja praca to 1, tak? Tak wygląda ponieważ zapisałaś ją w jpg w pantcie. To rozwala jakość. .-.
Nie napisałam że mam talent tylko że robiłam w paintcie -,- omg...
Po prostu jak czytam to zdanie to mam wrażenie, że mówisz o jakimś swoim talencie. .-.
Ja też nie mam, nie umiem rysować. *debil*
(08-08-2011, 11:06)Silver napisał(a): Po prostu jak czytam to zdanie to mam wrażenie, że mówisz o jakimś swoim talencie. .-.
Ja też nie mam, nie umiem rysować. *debil*
Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
(08-08-2011, 11:10)Taciara napisał(a): Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.
No to masz strasznie niski poziom w tej swojej szkole...
Dobra, koniec dyskusji. Bo zaraz kłótnia pewnie będzie. D:
(08-08-2011, 11:12)Inka napisał(a): (08-08-2011, 11:10)Taciara napisał(a): Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.
Hej no, ale mieszkamy na wsi nie D:? U nas w klasie chyba tylko z 5 na 16 osób ma komputery a ja mam najlepszy w gminie i mam większy talent (precyzja) od reszty.
(08-08-2011, 11:12)Inka napisał(a): Dobra, koniec dyskusji. Bo zaraz kłótnia pewnie będzie. D:
Ehe.
 // I.
Liczba postów: 742
(08-08-2011, 11:19)Taciara napisał(a): (08-08-2011, 11:12)Inka napisał(a): (08-08-2011, 11:10)Taciara napisał(a): Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.
Hej no, ale mieszkamy na wsi nie D:? U nas w klasie chyba tylko z 5 na 16 osób ma komputery a ja mam najlepszy w gminie i mam większy talent (precyzja) od reszty.
lol? Talent, a precyzja to zupełnie, co innego. A to jaki się ma komputer nie ma na to wpływu(chyba, że ma się tablet). To, że masz lepszy sprzęt nie wpłynie na pracę Painta, srsly.
W sumie żadna praca jakoś mnie nie urzekła, ale niech będzie głos na 4.
Ejtis... brak mi do cb słów -,-. Czy ja dla wszystkich muszę pisać że mieszkam na wsi??!! Ja pierdziele...
Praca 4 jest ładna, ale tak jak mówiłam, nie urzekła mnie. Wiadomo już że to Lyr wygra : ).
Co z tego, że mieszkasz na wsi?
Koniec.
Taciara,moim zdaniem co więcej zrobiłaś innym przykrość:
Inni się starali,a Ty zagłosowałaś na pracę,która to 10 linii w paintcie.
Strasznie żałuję,że nie zdążyłam
Wygrałabym > <
No,chyba że wyślę Wam fotę mojego wymyślonego tamka.
Bo zrobiłam na kartce :3
Tak, oczywiście. Bo jak się mieszka na wsi to WSZYSTKO ma się gorsze i TRZEBA się tym żalić na forum. I wszyscy w dodatku muszą koło CIEBIE latać bo oczywiście mieszkasz na tej zacofanej wsi.
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 3
Tamagotchi: v3, v4, x3 v5, x2 v6,
(08-08-2011, 11:47)Inka napisał(a): Co z tego, że mieszkasz na wsi?
Że nie mogę mieć takiego talentu, tableta, czegośtam jak wy D:? Ok miałam zamiar napisać więcej, ale zaśmieciłabym ten konk... dziękuję. Chcę nawiązywać na tym forum znajomości i dobrze się bawić a nie kłócić się o moje pochodzenie i o mój talent bo mi nie jest miło (z resztą... każdemu) D:.
E? To, że mieszkasz na wsi nie musi znaczyć, że nie możesz mieć talentu. o^o
Koniec.
Bo osty polecą.
(08-08-2011, 11:59)Taciara napisał(a): (08-08-2011, 11:47)Inka napisał(a): Co z tego, że mieszkasz na wsi?
Że nie mogę mieć takiego talentu, tableta, czegośtam jak wy D:? Ok miałam zamiar napisać więcej, ale zaśmieciłabym ten konk... dziękuję. Chcę nawiązywać na tym forum znajomości i dobrze się bawić a nie kłócić się o moje pochodzenie i o mój talent bo mi nie jest miło (z resztą... każdemu) D:.
Daj mi coś powiedzieć. Znam wiele osób, które mieszkają na tej Twojej wsi, a mają więcej rzeczy ode mnie no to sry. Tablet może sobie każdy kupić jeśli zaoszczędzi pieniądze i jest mu potrzebny do pracy. *odezwała się fff*
|