Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podróby
Po prostu w z europy wycofali, a nie, bo to Polska.
Sprzedają tylko w Japonii i Ameryce i gdziejśtamjeszczemoże.

Polecam ebaya bo wybór od groma i się chyba uzależniłam. XD
Odpowiedz
(27-07-2011, 18:54)Emiya Shirou napisał(a): yh czemu mi tego nikt wcześniej nie powiedział tylko szukam jak zjeb xD? czyli nawet nie dzwonie do tej hurtowni bo to nie ma sensu :/

E-e :C bo mogą być tylko że wyedy sprzedają nielegalnie.

(27-07-2011, 18:54)Emiya Shirou napisał(a):
Cytat:I tylko w niektórych sklepach jest
Tzn. jakich?

Nie wiem no... może Rywal, Smyk (tylko niektóre bo się boją że przyłapią i sklep mogą zamknąć o.o"). Ale to nie legalne

/przeeeepraaszam za offop/
[Obrazek: 6860832.png][Obrazek: 6863943.png]
Odpowiedz
Okej!
Odpowiedz
(28-07-2011, 10:21)Michu napisał(a): Przypominam tylko, że to jest temat o podróbkach. -,-

Jakby nie było dyskutujemy o podróbach, albo raczej jak się w podróbę nie wpakować przy dzisiejszej sytuacji rynkowej ;P

(27-07-2011, 19:02)Inka napisał(a): Jeden z tych przycisków to reset. Żeby było łatwiej...? XD

Całkiem to trafne XD nawet napis trochę przypomina RESET xD
Odpowiedz
http://allegro.pl/tamagotchi-i1854783340.html Kolejna podróba v5 na allegro. Z daleka wydaje się, że to prawdziwe amerykańskie Tama v5. Ale zamiast TAMAGOTCHI pisze TAHOGOTAMI to już wiadomo, że to podróbka.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ja żadnej podróby nie mam i nie miałam. ;3
A na allegro jest pełno takich podróbek. Ciągle jest tylko ''Oryginalne tamagotchi firmy HASBRO (!!!)'' czy coś w tym stylu. Ludzie uważają podróby za oryginalne tama, i potem każdy chce to kupić- lista ofert kupna pod Tama Go lub Music Star jest najczęściej prawie pusta, a do podróbek to każdy chętny. D: Najbardziej mnie wkurzają te LPS i te z większą liczbą przycisków- dotykowe jeszcze wytrzymam.
Odpowiedz
Do podróbki Tamagotchi, każdy chętny ponieważ jest bardzo tania a oryginalne Tama jest drogie. Ja nie kupuję podróbek po co jak i tak zaraz się zepsuje. Wolę mieć oryginalne Tama.
Odpowiedz
(07-07-2011, 18:28)Taciara napisał(a): [Obrazek: 111111111111111111ot7.jpg]

Moim zdaniem słodziutkie ^3^. Ktoś ma/miał taką parkę? Kupiłabym sobie :3.

U mnie w chinczyku jesta za 5 zyli kupiłem se bardzo podobne do v1. Nawet się łączy można dawać prezenty całować się. Język
Odpowiedz
Niee... przepraszam za cokolwiek co tutaj napisałem, ale mam odczucia że byłem wtedy jakiś chory. (...)
[Obrazek: 25asw9y.gif]
Odpowiedz
Podróbek nie polecam takie jak infrared tama, czy takie z zamykaną klapką. To wywalanie kasy w błoto. Ale do podróbek nie zaliczam my sweet puppy, nano puppy, kitty, baby itp. to takie prawdziwe elektroniczne zwierzątka w latach 96 jeszcze nie znałam tamagotchi i nie było w Polsce.
Odpowiedz
Przedwczoraj kupiłam te: http://allegro.pl/tamagotchi-interaktywn...09694.html jutro powinny przyjść, bo wzięłam priorytet. W sumie z ciekawości, jak przyjdą to wam napiszę co to warte. ^^
Odpowiedz
Zobacz ile ma ten użytkownik negatywów. Ja bym nie ufała i nie kupowała u niego. Ale ciekawe jakie są te podróbki czy warto kupić czy nie.
Odpowiedz
Większość ma pozytywnych. Przejrzałam sobie te komentarze. Nie wiem, się zobaczy jak to będzie. Mam nadzieję, że przesyłka dotrze. Oczko
Poza tym, jakieś 3 m-ce temu zgubiłam na ulicy 100zł. Myślisz, że po tym 25zł mnie ruszy? xd Bardziej mi bd tych "tamków" szkoda.

EDIT: Tu się można bardzo łatwo złapać... ;/ http://allegro.pl/breloczek-tamagotchi-w...08865.html
Jest oryginalny napis "Tamagotchi Connection", ale po pierwsze w TMGC nie ma myszy xD a po drugie na opakowaniu nie ma loga BanDai.
Odpowiedz
Wymyślili jeszcze podróbkę Tamagotchi+color:
http://www.ecplaza.net/trade-leads-selle...89062.html
Odpowiedz
Podróbę COLORA??? O.O
Tego jeszcze nie widziałam. :O
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości