Liczba postów: 192
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: v3 , v4.5 ,v5 : )
Tu wasza szalona Taciara  !
No tak... nazwałam ,,Muzeum" ponieważ będę tu dawać wiersze, opowiadania, obrazki, zdjęcia i inne duperele  . A z resztą nieważne xD. I tak mało kto zna mnie na forum  . No cóż : Uprzedzam że najczęściej będą wiersze :F.
Ok, krótki wierszyk :
Tutaj Silver, A tam Inka,
A tu obok Buntowniczka,
Jest też Cheerful no i Scalee
Ale poznajcie : Taciarę  !!!
Ma galerię swą na forum.
Tylko nie zgubcie toru!
Bo Taciara da się lubić (  )!
Kto nie lubi, niech nie lubi.
Powiem tak : ,,Bez łaski.",
Ale temu kto mnie lubi należą się oklaski  !
Wiem beznadzieja ;P
A teraz : Układam wierszyki na zamówienie!!!
Napiszcie tylko kto ma występować, jakie słowa, *gdzie* itp.
* nie koniecznie
Np. Chcę wierszyk o koniu, myszce, żabce, całowaniu się i o pociągu (XD).
Ok, dziękuję za uwagę
Pozdrawiam
Taciara ;D
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
Bardzo ładne, pod koniec ciekawe rymy, ale na początku gorzej. I jestem tam jaa. 8D Dzięki. ;*
Ależ proszę x3. Czy nie chce pani wierszyku na zamówienie 8D? Za free  !
EDIT :
A teraz stary jak świat obrazek z pokemonami Jolteon`em i Flareon`em. Obrazek zrobiony chyba 2 lata temu  .
Sama robiłam!
Sry, tinypick to jedno wielkie G! D:
A, wiem obrazek obrzydliwy.
Jak obrzydliwy, to nie pokazuj... -.-
Jeśli tak bardzo chcesz, żeby Cię o tym zapewnić - tak, jest obrzydliwy. W życiu bym nie pomyślała, że to w ogóle poki...
Wielkie dzięki Cherry, za ten przemiły komentarz.
A teraz NOWE opowiadanko o Youngh Memetchi - Marlin!  Ponieważ niektórzy nie lubią dużo czytać, będą to krótkie i zarazem ciekawe (to sami ocenicie  ) krótkie odcinki!
Przygody Marlin
Odcinek 1
Baletnica Jackie
Pewnego pięknego dnia, Mała Memetchi Marlin zobaczyła w telewizji występ baletnic. Najbardziej spodobała jej się Mimitchi. Miała na imię Jackie i była ubrana w śnieżnobiałą, błyszczącą suknię z różowymi koralikami.
- Ach... - Westchnęła Marlin. - Chciałabym zostać baletnicą! Ale zaraz... - Przymrużyła oczy. - Na dole jest podany numer telefonu do Jackie! Och, chcę ją poznać! - Wykrzyknęła i złapała za telefon.
Biip! Biip! Biip!
- Halo. - Odezwał się nieznajomy głos.
- Dzień dobry! Jestem Marlin. Może mówić mi pani Mery. Zastanawiam się, czy nie wziąć od pani kilka lekcji baletu...
- Ależ z przyjemnością! - Wykrzyknęła. - Kiedy i na którą godzinę?
Marlin zamarła z zaskoczenia.
- H-halo! Halo! Mery!
- Tak, tak! Jestem! Może... jutro? Ach, tak jutro! Och, jak się cieszę! Nie wie pani jak! Jutro, jutro... po południu! Ach, proszę, proszę mi powiedzieć, czy tak odpowiada?!
- Oczywiście! - Uśmiechnęła się Jackie. - Zanotuj sobie mój adres...
- Ojej, przepraszam! Zapomniałam z tego całego zamieszania! Proszę...
- Ul. Kokosowa, numer domu 76, 20-982 Tamaville, województwo Dolnotamskie.
- Dziękuję pani! Nie wie mani jak się cieszę! Ach... do widzenia!
- Do widzenia!
 Zapraszam do czytania następnych odcinków!
Liczba postów: 944
Liczba wątków: 14
Tamagotchi: v4, v5, v6, +C, iD L
(13-07-2011, 13:27)Taciara napisał(a): - Oczywiście! - Uśmiechnęła się Jackie. - Zanotuj sobie mój adres..
Jak się uśmiechnęła, skoro rozmawiały przez telefon? owo
I jest mała literówka:
Przedostatni dialog mani -> pani.
Ogólnie odpowiadanie trochę sztuczne, mogłoby być lepiej. Cóż, ćwicz, zobaczymy jaka będzie kolejna część. :>
(13-07-2011, 15:08)Cheerful napisał(a): (13-07-2011, 13:27)Taciara napisał(a): - Oczywiście! - Uśmiechnęła się Jackie. - Zanotuj sobie mój adres..
Jak się uśmiechnęła, skoro rozmawiały przez telefon? owo
Ano, nie wiem xD. Sama do siebie ;P.
Cytat:Tak mi się nudzi że napiszę chyba następną część xP.
Dobra, jeszcze dziś dam wam spokój ;P.
Uważam tak jak Cheer, nie wzbudza we mnie żadnych uczuć.
(Ostatnio wena mnie natchnęła, więc mogę być wyjątkowo czepliwa co do opowiadań, szczególnie się tym przejmować nie należy, choć warto sobie wziąć moje rady do serca.)
Jest jakby pisane na szybko. Czasami warto poczekać, aż poczujesz coś, co zmusza Cię do tworzenia, on jest najlepszym momentem na wykorzystanie wyobraźni, wszystkich swoich sił, by stworzyć coś szczególnego. Jeśli będziesz miała trudności, bo taki moment nie będzie nadchodził, to zabierz się do czytania jakiejś ciekawej książki, w moim przypadku pomaga. Od kiedy zaczęłam czytać w niedzielę serię, która poruszyła mną, to od razu wstąpiła we mnie wena, co nawet możesz zauważyć, po moim stylu pisania. Dobra, skończę Cię już zamęczać, bo ten komentarz wkrótce będzie dłuższy od pierwszej części opowiadania.
(13-07-2011, 13:27)Taciara napisał(a): Wielkie dzięki Cherry, za ten przemiły komentarz.
Nie ma za co.  Jeśli chcesz, żeby Ci wszyscy słodzili, to się zarejestruj na dA.
(13-07-2011, 18:17)Scalee napisał(a): Uważam tak jak Cheer, nie wzbudza we mnie żadnych uczuć.
(Ostatnio wena mnie natchnęła, więc mogę być wyjątkowo czepliwa co do opowiadań, szczególnie się tym przejmować nie należy, choć warto sobie wziąć moje rady do serca.)
Jest jakby pisane na szybko. Czasami warto poczekać, aż poczujesz coś, co zmusza Cię do tworzenia, on jest najlepszym momentem na wykorzystanie wyobraźni, wszystkich swoich sił, by stworzyć coś szczególnego. Jeśli będziesz miała trudności, bo taki moment nie będzie nadchodził, to zabierz się do czytania jakiejś ciekawej książki, w moim przypadku pomaga. Od kiedy zaczęłam czytać w niedzielę serię, która poruszyła mną, to od razu wstąpiła we mnie wena, co nawet możesz zauważyć, po moim stylu pisania. Dobra, skończę Cię już zamęczać, bo ten komentarz wkrótce będzie dłuższy od pierwszej części opowiadania.
o.o" Scal zaskoczyłaś mnie ._. ... masz rację D:. Kiedy indziej zacznę pisać opo, skoro te się nie udało  . Na razie pomaziam sobie na Paint`cie  . To nie czas na wenę twórczą. Z pokojem. Taciara.
Mówiłam, że jak jestem natchniona, to dziwne rzeczy się dzieją. XD Pomaziaj sobie, może narysujesz coś ciekawego. :33
No i wymaziałam Yought Mametchi`ego  ! (Trochę krzywy x3)
Trochę z cieniami kombinowałam i ... wuala  ! Jak coś poprawić to piszcie! Mi się wydaję czy dodać jakieś tło... może niebieskie D:?
Dopiero jak wlepiłam nos w ekran, to zobaczyłam jakieś różnice w kolorach przy jego nogach. x3 Czy Young Mametchi nie powinien być żółto-niebieski? :3
OMFG O.O" Zapomniałam Dx !!! Ok poprawię jutro. I jeszcze cienie na czapeczce :C grr... Ok, wszystko jutro. I może coś jeszcze namaziam ;D.
EDIT :
Poprawione ;D. Zmienione kolorki + cienie do czapeczki + tło + plus napisy + serduszka  < 33
Ładne??
Może być D:??
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
|