Ciągle mam, ładnie piszesz.
Jesteś pozytywnie zakręcona, masz duszę artystki, piszesz cudowne wiersze, grafikę też robisz śliczną. Miła, radosna, sympatyczna, tryskająca energią, przykładna. Szkoda, że tak mało piszesz na sb na zapytaj.  Zauważyłam właśnie, jakoś tak mniej kontaktu mam z innymi.
Liczba postów: 944
Liczba wątków: 14
Tamagotchi: v4, v5, v6, +C, iD L
Sajmon.
Jesteś osobą miłą i kulturalną. Lubianą i sympatyczną. Kiedyś (w czasach Light'a :'D), gadałyśmy często na gg, ale dziś też mnie zagadnęłaś. Przez ten okres się zmieniłaś, ale nie tak bardzo. Dalej jesteś tą energiczną i miłą osobą, co kiedyś, tylko bardziej... 'dorosłą'? Myślę, że rozwinęłaś się z Susi w Sajmona. ;3
Lubię Cię. (;
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Czer.
Jesteś strasznie przyjacielską osobą, która świetnie panikuje, umie gadać o kredkach i kocach.
Jesteś miła i chętna do pomocy. : D
Uwielbiasz Kobato tak jak ja i masz avatary z animehouse. : D
Dziękuję za wszystkie nasze rozmowy! :3
Jesteś bardzo miła, sympatyczna, koleżeńska, słodka i taka aż ciągnie żeby pogadać.  Na pewno również życzliwą, pomocną. Też Cię lubię. :3
EDIT:
To do Cheer.
Teraz do Inu:
Miła, zabawna, sympatyczna, radosna, życzliwa, pomocna. Taka świrnięta (pozytywnie), panikara, słit.
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
21-06-2011, 17:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2011, 17:53 przez Inka.)
Susi, chyba nie ta osoba... XD
EDIT: O, editnęłaś. XD
Susi...
Zawalista Mistrzyni Polski. 8D
Świetnie się z Tobą gada na gg. I nigdy nie zapomnę "w tym Bydgoszczu". : D
Liczba postów: 509
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v4,v4.5
Inka
Jedna z najlepszych moich przyjaciółek na forum. Mimo iż teraz prawie wogóle do siebie nie piszemy to ja nadal Ciebie kocham <3. Wybacz mi ten urwany kontakt :<.
Do rzeczy:Osoba bardzo miła i przyjacielska,zawsze mogłam z nią pogadać i nigdy nie zapomnę naszych wielogodzinnych pogaduch na GG.
Do bólu słodka, pomocna i bezkonfliktowa. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. oxo
Ma charakter, nie jest nudna, zabawna, mówi co myśli, co jest bardzo fajną cechą (przynajmniej moim zdaniem).
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: sprzedaję większość, więcej info w ogłoszeniach
Uwielbia Koszykówkę, pewna siebie, miła, spokojna.
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 3
Tamagotchi: v3, v4, x3 v5, x2 v6,
Mówi prawdę w oczy, pełna humoru, pewna siebie, nie wiem czy potrafi być miła xD.
Lubi cosplay, paruwki, książki (... XD), Lyree i Osu, jest krejzi i słit. <3
To do Mijama było, Ciebie nawet nie kojarzę. :c
|