Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~Sweetie's Sweet Tama Diary~
Tęcza 
MS, Gen 1 Tamitchi

Poznajcie Tamitchi, słodziutką Sebiretchi

[Obrazek: 2h2dvux.jpg]

Na zdjęciu z dobrym kolegą Elemelkiem :-)
Tamitchi mimo jego młodego wieku, cóż zauroczyła się w nim. On, jest..no taki przystojny!-Mówi Tamitchi.
Oto ja w pełnej krasie:

[Obrazek: 2rhu2hw.jpg]

Moje przyjaciółki z Zespołu to Dia(Lydia) i Nia(Penny). Na mnie mówią Tia :-)
Gdy powiedziałam im że podoba mi się ten Nonopotchi, one wrzasnęły:

Co?! Nie marnuj życia dla tej małolaty!Posłuchałam się ich, w końcu rodzice bliźniaczek(Bo dziewczyny to bliźniaczki, mimo że Nia to Makiko a Dia Mimitchi)Pracują w Tama-Love, Czyli Tama-Departamencie do spraw Miłości.

Na razie planujemy wyjście za Kutchipatchiego, ale wyjdziemy za pierwszego lepszego.Mam także ludzkich "Kolegów"
  • *Zosię, Nazywaną także Szafą.Najlepszą przyjaciółkę Natki.
  • *Natkę.Nazywaną także Węgiel.Bardzo dobrą Przyjaciółkę Natki.
  • *Maję.Nazywaną także Gakunem i Edziem. Roczną Kuzynkę Natki.
  • *Kornelię.Nazywaną także Korą.Sześciolenią Siostrę Natki.
  • *Alę. Nazywaną także Alis.Bardzo dobrą Przyjaciółkę Natki.

Na koniec Pierwszej Notki moje słodziutkie zdjęcie:

[Obrazek: 1zxs8dt.jpg]
Bardzo ładny pamiętnik Uśmiech
PS. masz takie tmaa jak jaaa :d
Fajniutkie Duży uśmiech. Zabawna troszkę ta miłość (zauroczenie) dziecko+ dorosła.
[Obrazek: pedobear.gif]
[Obrazek: RLwYm11.png]
Ale co mi? Siostra za taki tekst 2 zł mi dała!Guma Dzięki!
A widzieliście ksywki? Takich Zajebi*tych ksywek jak moje kol. nie ma nikt! XD Ja jestem Paliwo Nitro! XD
Fajny początek. :3
Ileż by różnych historii mogłoby z tego wyniknąć. ^^
Będę odwiedzała ten pamiętniczek. ;33
[Obrazek: PYf9yLD.png]
ScalDuży uśmiechzięki :-)
Moje pudełko na goczki:
[Obrazek: nqemog.jpg]

Jutro notka o spotkaniu z ...Tajemniczą Watawatatchi! Dodam że jutrzejsza notka opowie wam o mrocznej przeszłości Tami, Mimo że ma ok. 4 yr. przeszła bardzo ciężkie chwile.Oraz jak poznała Elemelka, Kim jest Tajemicza Watawatatchi, Co je łączy? To wszystko i nie tylko już jutro!Dodatkowo wylosuję 3 osoby które skomentują ten pamiętnik do 13.06. dostaną 5 gp!
P.S Tamto zdjęcie Elemelka jest Nieaktualne, jest teraz Nonopotchim.

EDIT:

MS, Gen 1 Tamitchi

"Co się ze mną działo-Czyli Przeszłość Tamitchi"

Zwykły poranek, godzina 8.00, Wstaje Tamitchi i woła: Nati! Miałam wizję we śnie! Najpierw Pewni Memetchi i Mametchi zostawiają mnie i jakąś inną dzidzię wyglądającą jak ja pod jakimś budynkiem, potem ja i ona w domu dziecka i ty która mnie adoptujesz!-Krzyczała-Czyli że jestem ADOPTOWANA?! Muszę ci powiedzieć prawdę, twoi rodzice porzucili ciebie i twoją siostrę, Scalee. Podobno Scal zaadoptowała jakaś Saku.-Powiedziałam do Tami.
Czy znasz tą Saku?-Odparła. Nie, ale chyba jest na Tama-World-Odpowiedziałam
*Po 5 minutach*
I co? Jest?-Zapytała. Tak, umówiłyśmy się w kafejce, za 3 godziny.Twoja siostra też będzie. Jest Watawatatchi.-Odpowiedziałam. Super! Poznam Scalee, moją siostrę!-Wołała przez telefon do Dii i Nii. Super!-odpowiedziały.
*Mijają 3 godziny*
Cześć-Powiedziała Nati do Saku-Cieszę się że mogę cię poznać-Ta odpowiedziała. Natomiast Scal i Tami rozmawiają jakby znały się od wieków. Kiedy się o mnie dowiedziałaś?-Zapytała Watawatatchi. Od 8 rano, dziś-Odpowiedziała Sebiretchi. Masz chłopaka?-Zapytała Scal.
Nie-Odpowiedziała Tamitchi. Ja mam Metal KuroMametchiego, Alexandra.-Odpowiedziała Zarumienienona Watka. Boziu, Kurciowie od zawsze byli przystojnii, a tym bardziej ci metalowi. I tak chcę Kuczka, oni są tacy... Mniamushnii. Tamuś daj mi swój numer telefonu, Mój to 788 888 888-Powiedziała Scal. Mój to 789 889 899- Odpowiedziała Tami. Nagle zawołała Nati-Tamiś, wracamy! Szkoda Scal, do zobaczenia!-Zawołała Sebiretchi. Pa!-Odpowiedziała jej siostra. Tak kończy się opowieść o przeszłości Tami.
I jeszcze raz ona:
[Obrazek: 2rhu2hw.jpg]

*Wszystkie postaci z wyjątkiem moim i Tami są zmyślone.

Konkurs!

Jako że Tami jest dorosła, szukam imienia dla dziecka. Za 1 fajne imię 2 gp.

Nie piszemy posta pod postem. // Inka
Hee? Zaadoptowałam Scal! Jak fajnie :3. Podobać mi się, pisz dalej! ^^.
O fajnie! Jestem tamkiem. ;3333 I jestem Watawata. ;33333
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Nio cio?! Nie miałam pomysłów na imiona XD
Imiona:
Billy(synek Jake`a!), Zac, Jake (wee, jak Jake z komiksu <33), Kuba, Cedrik, Gilberto (lub Gilbert).
Aly, Emily, Lilly, Hanna, Lika, Nusia, Werka, Cesia.
Saku, dostałaś aż 7 gp!(Odjęłam 1 gp, bo napisałaś Cesia, a ja wtedy pomyślałam Czesia) Oprócz Cesi podoba mi się Aly, Billy i Jake.
Czemu nie ma nowego posta ? :>
"Zespół Przeszedł!"

Zespół Tamitchi Czyli "Owoce!" Przeszedł! Głupia Trzecia Sędzina nie chciała ich puścić, jednak wreszcie odpuściła. Tami uważa że jeśli jej dziecko będzie miało takie problemy, to przyjdzie i da jej do myślenia. Kurczę, młoda ale mądra.<Leczy Tamitchi bo znowu zachorowała>. Była w Sterze razem ze mną. W szpitalu na występach też. Jako że się zmęczyła musi iść spać, Ja jej nie będę budzić.

Post bez XD!
A ile miała lat jak przeszła?
Zaczepistee! :* Pisz!
[Obrazek: 2r4254x.png]