Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne
Tak mam zarezerwowane fioletowe ID L.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(27-04-2011, 18:19)OsuMesu napisał(a): Fioletowe chyba dla Dogz jest zarezerwowane. XD
Chyba wezmę od Smeg fioletowe i zielone, ale to jak wróci z Hiszpanii. :3 Bo mam już kasę. :3

Umh, właśnie, ja też się się skuszę na iD L'a, ale ja chyba bym chciała zielony albo różowy kolorek obudowy. C;

Odpowiedz
Smeg jest w Hiszpanii, a więc nie odpowie prędko, ale ja zaklepuję zielone pierwsza i fioletowe, ale mi Smeg osobno raczej zamówi. :3
Kladie, bierz zielony, jest super, taki żywy, różowy jest dla mnie za blady, podchodzi aż pod beżowy. :3
Odpowiedz
(28-04-2011, 15:24)OsuMesu napisał(a): Smeg jest w Hiszpanii, a więc nie odpowie prędko, ale ja zaklepuję zielone pierwsza i fioletowe, ale mi Smeg osobno raczej zamówi. :3
Kladie, bierz zielony, jest super, taki żywy, różowy jest dla mnie za blady, podchodzi aż pod beżowy. :3

Właśnie też tak myślałam że raczej zielony, ale teraz jestem juz pewna. :3 Dziękujem za radę. :> A ja jestem druga w kolejce po zielone. : DD (jkbc. xd)
Odpowiedz
(28-04-2011, 15:24)OsuMesu napisał(a): Smeg jest w Hiszpanii

A do kiedy? Nie wiem ile mam czasu na przekonanie mamy Oczko
Odpowiedz
Na PW napisała, że wróci z wyjazdu 2 maja czyli dzisiaj.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Jak ja bym chętnie sobie kupiła takiego tamoska ._. No ale cóż, moje wydadki się same nie zpałcą. A jak mam wydawać na co czym się pobawię z tydzień 200 zł to dziękuję bardzo. Kiedyś kupię TwT Jak wygram w Totka
Odpowiedz
Jak coś to to niebieskie iD L od Smeg to ja mam zaklepane. :3
Odpowiedz
Smeg, a masz jeszcze jakiegoś iD L'a z przedsprzedarzy? :3
Bo moi rodzice zgodzą się tylko na taki, który miał jak najmniejszą styczność ze skażeniem. :c
Odpowiedz
Mam niebieskie iD L do sprzedania za 230 zł - mam je w rękach, więc mogę wysłać nawet jutro Uśmiech Nie pamiętam kiedy było to skażenie, ale doszło do mnie przed świętami wielkanocnymi.
Odpowiedz
Em, to ja mogę to niebieskie iD L! :3 O ile jeszcze nie sprowadziłaś, lub nie zamówiłaś tego zielonego, co cię u Ciebie zamawiałam. : )) Napisz mi. c:
Odpowiedz
Mam też do sprzedania dwie figurki do Tama-Go - z Mametchim, Kuchipatchim, Chamametchi i Violetchi - można wybrać dwie, a pozostałe dwie będą nagrodą w konkursie. Cena: 30 zł za jedną.
Odpowiedz
Na razie zaklepuję Chamametchi. Tak może do czwartku, żeby mi się udało mamę namówić. : D
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
A ile kosztowało by błękitne iD L?

Edit: Najlepiej STĄD

// Inka
Odpowiedz
(30-05-2011, 15:06)Natinati napisał(a): A ile kosztowało by błękitne iD L?

Edit: Najlepiej STĄD

// Inka

Jeśli iD L kosztowałoby tyle, ile na tej stronie, to mogłabym kupić. c:
Odpowiedz