Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnośnik do Katechiowej twórczości
Uśmiech 
Tak więc ten... Jak już sobie pomyślę, że miałabym wszystko wstawiać dwa razy to aż mnie boli D:
Dlatego też postanowiłąm dać odnośnik do swojej galerii obrazów na Deviantarcie. Wiem, ze to nie miejsce na linki ale własciwie to nie jest link do forum ani bloga tylko garerii obrazków więc jak coś to usunę.
---> http://www.katechi.deviantart.com <---
Odpowiedz
Ee, fajne nawet Duży uśmiech ale ta zielona baba ma tragiczne wręcz nogi D:<
Niektóre są naprawdę fajne.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Dzięęęękuję ^.^ Zielona baba czyli...? Chodzi o Luli? x3
Odpowiedz
Większość taka średnia, ponieważ to nie mój styl, jednakże niektóre mi się naprawdę podobają ;-D.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Odpowiedz
Tak, niektóre są naprawdę ładne, choć musisz jeszcze popracować :3.

Sayu.
Odpowiedz
Ahaha. x3 Jak myślicie, że ja będę robić obrazki wyjęte prosto z anime albo takie wycieniowane, że hej to mówię: 'NIE!'. Przynajmniej, póki nie mam tabletu TwT.

Kropki. // Say
Odpowiedz
Ło. Ten temat istnieje.
To może coś wrzucę:

[Obrazek: april___kwietniowa_swinka_by_katechi-d7etjae.png]
April - kwietniowa świnka

[Obrazek: oh__i_see_by_katechi-d7e610z.jpg]
Heniu Ochocki

[Obrazek: zycie_w_ny_by_katechi-d7dacqi.jpg]
Szayel - upadek Polski (ilustracja do opowiadania, jeny, jakie śmieszne xD *to miało wyglądać lepiej, ale kuzynka przyjechała*)

[Obrazek: _oc__sarmacja_and_oficyna_by_katechi-d7d67wy.png]
Sarmacja i Oficyna (moje OC; uwielbiam je <3)
Odpowiedz
Nawet antrosy mają jakąś swoją anatomię. Twoje wyglądają jakby miały się zaraz przewrócić. Dłoń powinna być wielkości głowy, to samo długość stopy. Skupiasz się na głowie, a ręce i nogi robisz jak popadnie, co psuje cały efekt. Brakuje Ci swobody w tym, co robisz, ale domniemam, że się dopiero uczysz. Jedynie podoba mi się zdjęcie kotka, bo ono jest takie prawdziwe, reszta to trochę efekciarstwo.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Pierwsze miało być efekciarskie Język
Y... Ale one tak mają wyglądać xD To są moje OC w moim stylu, a nie moej OC w czyimś stylu. Według mnie proporcje są bardzo dobre, lepsze niż w niektórych bajkach Język
Odpowiedz
Skąd pomysł na ich imiona?
Zdjęcie kota jest przeurocze. ;-;
Odpowiedz
Mi się Twoje OC strasznie podobają, urocze są, przypominają mi takie baranki. ;u;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Lawenda:
Tak jakoś tą pierwszą chciałam nazwać Sarnacja, po prostu mi to wpadło do głowy. Bo takie polskie i sarenkowate jednocześnie. Ale wtedy już Owicyna by nie pasowało, więc zostawiłam wyrazy bez zmian xD Sarmacja po prostu mi się kojarzy z sarną, a oficyna z owcą xD
I dziękuję <3 Tutaj troszkę większa galeria tego kotka c':

Inka:
Dziękuję ;u; Sarmacja inspirowana sarenką, ale właściwie mają takie same uszka ;u;
Odpowiedz
No nie wiem, nie przekonujesz mnie, bo widzę, że np Oficyna ma mniejsze biodra od głowy.

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Dobra nie wypowiadam się już, bo na tym forum słowo ,,inne przekonanie'' równa się ,,mylne przekonanie".

I wyobraź sobie blue, że też jestem grafikiem.

Odpowiedz
Rhaenys:
Ona ma po prostu długi tułów, biodra ma pod spódniczką, która trochę szeroka jest .3. I cóż, nie wiem jak przekonać Ciebie, że tak to naprawdę miało wyglądać. ._.' No ale nieważne.

Blue:
Dziękuję :'D
Odpowiedz