Ankieta: Czy sklep z akcesoriami do Tama to fajny pomysł ?
Tak
Nie
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akcesoria do Tamagotchi :)
Kostka 
Witam wszystkich !

Mam dla was bardzo oryginalną ( :] ) wiadomość ! Otóż otwieram sklep z akcesoriami do tamagotchi !!! Wiem że dla niektórych może być to dziwne i głupie ale dla nie których ciekawe więc nie będę zwracać uwagi na niemiłe komentarze . Nie zabraniam wam ich pisać ale od razu uprzedzam że jeżeli niemiły komentarz będzie pisany po to żeby mnie urazić to będzie napisany niepotrzebnie . Jeżeli was to nie interesuje to tego nie czytajcie i tyle . Dobra do rzeczy Język Będę sprzedawać etui na Tama , breloczki i inne tego typu akcesoria nie będą drogie będą kosztować od 2 do 5 zł + koszty wysyłki . Zrobienie takiego np. takiego etui zajmie mi 2 - 3 dni więc cena jest rozsądna . Cena będzie zależała od tego ile materiałów zostanie użytych . Bo na przykład etui w jednym kolorze będzie kosztowało 2 zł , a etui w paski 4 zł . Mogą być to też etui z kieszonkami z miejscem na zdjęcie tama z otworkiem na ekranik tama aby nie wyjmując go z etui można było sprawdzić czy czegoś potrzebuje lub etui z dodatkami np. obszyte guziczkami . Można też wybrać super etui po 7 zł czyli kieszonki miejsce na zdjęcie i ekranik obszyte guziczkami + gratis wybór wyglądu etui (czyli czy ma być w paski czy jednolity ) . Etui będą robione z materiału i z wełny . Każde etui będzie zawierało w środku materiał do czyszczenia Tama ( taki materiał do ekraniku jak będą smugi od palca itp. ) Pozdrawiam !
Odpowiedz
W wolnym czasie wrzucę na razie muszę dokończyć moje etui i wrzucę Język
Odpowiedz
Brzmi świetnie. *-* Czekam na fotki. :>
Odpowiedz
Świetny pomysł Duży uśmiech może kupię, zobaczymy jak będą wyglądać :>
PS. można zgłaszać reklamacje, jeżeli etui/inne dodatki nie będą wykonane tak starannie jak te na zdjęciach, lub będą odbiegać od tych, które się opisało?
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
No pewnie ale mam nadzieję że mi się nie przydarzy taka pomyłka Język
Zdjęcia będą może wieczorem ale wątpię raczej we wtorek po południu : [
Zdjęcia mojego etui i mojej wełny <3
Odpowiedz
Zdjęcia są Język Sorki że nie mogłam szybciej wstawić , ale miałam problemy z aparatem :[ .
Akcesoria będą wysyłane od wtorku do piątku .
Są reklamacje.

LINKI !!!! :
http://www.photoblog.pl/mytamagotchi/93810751/etui.html
http://www.photoblog.pl/mytamagotchi/93810812
Opisy wełny
pierwsza od góry jest z bawełny ( taka mięciutka !! )
1 i 2 normalne
3 miękka ale nie tak jak pierwsza Język
4 i 5 normalne
środkowe normalne
pierwsza od dołu ma poprzeplatane ,,złote nitki ''
2 , 3 , 4 i 5 normalne
Odpowiedz
Całkiem fajny pomysł ^^. Robisz je sama na drutach?
Odpowiedz
Tak Język
Odpowiedz
Ooo to brawo. Ja też kiedyś robiłam jakieś pierdółki na drutach, ale za często się w tym gubiłam. Może jak będę miała jakiś przypływ gotówki (co ostatnio jest straszną rzadkością) to się skuszę na coś, bo uwielbiam handmade'owy stuff :3.
Odpowiedz
Dzięki Uśmiech
Odpowiedz
Praktycznie nic nie widać.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Michu czytałam regulamin i trochę mnie to zdziwiło bo co to za forum w którym nie można pisać tego co się chce ? Według mnie , każdy użytkownik powinien pisać tak jak chce bo oto chodzi w pisaniu postów . Dyskusja , wyrażanie własnego słowa emocji itd. . A zresztą nieważne ...
Inka , włącz linki to zobaczysz zdjęcia (*_*)
Odpowiedz
(10-05-2011, 19:22)MyTamagotchi napisał(a): Michu czytałam regulamin i trochę mnie to zdziwiło bo co to za forum w którym nie można pisać tego co się chce ? Według mnie , każdy użytkownik powinien pisać tak jak chce bo oto chodzi w pisaniu postów . Dyskusja , wyrażanie własnego słowa emocji itd. . A zresztą nieważne ...
Inka , włącz linki to zobaczysz zdjęcia (*_*)

Myślę że Michu chodziło o to że... Jak już piszesz, post to staraj się rozwijać, zdanie/a… maksymalnie, bo jak napiszesz jedno słowo i dołączysz emotikon to tylko nabijasz posty i Gp, a właściwie nic sensownego nie napisałaś. Teraz już rozumiesz?

A Ince o to że zdjęcia niewyraźne. Oczko I też tak uważam.
Odpowiedz
Raczej nie mówiłabym, że na zdjęciach nic nie widać, jeśli nie zobaczyłabym zdjęć. Po prostu to zdjęcie pokrowca jest w takiej jakości, że nic nie widać.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ja wiem o co chodzi ... Ale to troszkę bez sensu bo jak napisze rozwinięte zdanie to odpowiem i tak samo jak napiszę krótką to będzie miało taki sam sens więc wiesz . A zdjęcia normalne że nie wyraźne , widziałaś kiedyś w necie zdjęcie w jakości HD ?
Odpowiedz