Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opisz osobę powyżej
Inka wiem o którą rozmowę Ci chodzi (XD) i dziękuję. :'D
Jak już pisałam: miła, serdeczna, pomocna i kochana. Jesteś pierwszą osobą w Internecie z którą chciałabym się na prawdę zaprzyjaźnić. :3
Odpowiedz
To co wcześniej. Plus - też chcę się z Tobą zaprzyjaźnić i Ty masz chcieć ze mną~!
Odpowiedz
Dobrze Lajri, będę grzeczna. XD
To co wcześniej. c:
Odpowiedz
Bardzo ją lubię !
Kocham też Lea i resztę rodzinki Lyree Uśmiech
Ona sama jest kochana i można na nią liczyć :]
Odpowiedz
Szczerze mówiąc to Cię nie znam,ale wydajesz się być bardzo miłą i przyjazną osobą Uśmiech
Odpowiedz
"Miła, sympatyczna, wzbudzająca zaufanie osóbka z bardzo fajnym charakterem.
Nie znam jakoś wspaniale, ale Twoje odpowiedzi są przejrzyste, raczej nie piszesz z błędami. ; )"
Odpowiedz
Pokemon w wykonaniu simon's tyle. Język
Ov-overdrive, ov, ov ov overdrive.

KANBU DE TODOMATTE SUGU TOKERU
~~
KYOUKI NO UDONGEIN

http://www.youtube.com/watch?v=Kc8GNaED3Ok pwns u all!
Odpowiedz
Xero - foch forever and ever z przytupnięciem i muzyczką "lala" w tle normalnie. ; D

Fajny, ok, znam od czerwca bodajże, ogólnie spoko jest.
Odpowiedz
Nie znam jakoś wyjątkowo dobrze, ale pamiętam cię jeszcze jako Susi ;P
No więc - jesteś dobrym modem, bo się o wszystko nie czepiasz, i wgl. spoko osoba xD
Odpowiedz
Pamiętasz czasy sweet Susi? Ojej. ; )

Wydaje się sympatyczną osóbką, też kojarzę nick, ma bardzo ładny avatar. Nie znam za dobrze, ale pierwsze wrażenie mam dobre.
Odpowiedz
Susi - kochana osoba, tylko czasem łamiący regulamin mod. :3
Pomocna i przyjacielska, ma dużo znajomych. :3
Uwielbia grać w koszykówkę. :3
Nie jest już tak słitaśną osobą jak kiedyś.
No i dawno nie pisałam z nią na gadu. c:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Kochana, przeurocza osóbka o cudownym sercu.
Pamiętam wielkie odejście z nią z forum, granie na kurniku... Dużo wspomnień mam. A co do jej funkcji na forum - przykładny moderator, przewrażliwiony na punkcie błędów ortograficznych. Ma strasznie rzucający się w oczy, kolorowy avatar, a w popisie obrazek z kotkiem, którego słuchałam przez godzinę i do dziś mam ubytki w mózgu. ; )
Odpowiedz
Saaajj. Od dawna Cię znam i fajnie~ Pamiętam naszą znajomość od najdawniejszych czasów. Ale kiedyś byłyśmy ze sobą bliżej mówiąc szczerze. Jesteś fajna, ale sądzę, że ostatnio zmieniłaś się przez to, że twierdzisz, że się zmieniłaś. Tak, chore to. xD Wkurza mnie, że rzadziej używasz emotki w stylu "XDD" - ba, rzadziej, o ile nie wcale już. A więc masz wady, ale ludzie idealni to idioci, nieprawdaż? XD :33 A i nasze wierszyki. XD!
Odpowiedz
"xD" już nie używam, ponieważ kolega strasznie tego nie lubi, a chciałam coś dla niego zrobić, chociaż to.

Miła, kochana, przyjacielska, kawaśna, lubiąca mangę i anime, kiedyś lubiła również digimony, pięknie pisze i piękną dostałam od niej pocztówkę, którą mam na szafce. ; )
Też mi się zdaje, że kiedyś byłyśmy bliżej, jakoś z czasem się odsunęłyśmy od siebie.
Zapomniałam dodać, że przecudowna poetka.
Odpowiedz
O właśnie, nadal masz tą pocztówkę na szafce? XD

To tak, Saj. Naprawdę Cię lubię i cieszę się że już dawno byłaś bliską mi osobą, której mogę zaufać. Tak samo cieszę się z tego że dzięki Tobie przekonałam się do zapytaj. XD Ale jakoś ostatnio rzadko z Tobą piszę bejbe. :<
Odpowiedz