12-04-2011, 16:00
Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moją nazwę gazetki
|
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
|
|
12-04-2011, 16:00
Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moją nazwę gazetki
13-04-2011, 13:42
Dziękuję wszystkim, którzy czytają i komentują mój pamiętnik. c:
14-04-2011, 14:17
Dziękuję wszystkim, którym podoba się mój pamiętnik i z chęcią go czytają. C:
![]()
30-04-2011, 18:16
Inka- za pobijanie rekordów na gry.pl (obracałyśmy chłopkiem na krześle aż rzygał/wylatywał przez okno/ walił w sufit. XD pamiętasz? C: ) za to, że wzięłyśmy razem iD, za to nasze nie dokończone wyzwanie. : D
Hazey- że skasowałaś "emo tekst" XD Mam nadzieję, że go nie pamiętasz (nie moja wina, że miałam głupią babę z polaka :<). Hilla- za każdą radę. To dzięki Tobie w ręce mam iD, a nie tablet. ^^ Za to, że doradzałaś mi czy wziąć uratama czy entama. I za najważniejsze, dzięki Tobie - gdy mówiłaś byciu weterynarzem - zadałam sobie sprawę za NAPRAWDĘ chcę nim być. :3 smeg- za to, że założyłaś to forum, za v3 i że nie gniewasz się (przynajmniej nie dajesz po sobie poznać XD) gdy piszę w sprawie tamosów. : ) Tamaaga- za to, że zorganizowałaś quiz o tama. Był on naprawdę ciekawy, a dzięki Tobie było mnie stać na kolorowy profil. ^^ Cheerful- nie wiem czy za coś konkretnego (pewnie tak, ale zapomniałam), ale dziękuję Ci, że jesteś. Wiedz, że baaardzo Cię lubię. :3 mijam- za to, że nie jesteś dla mnie taka jak na starym Tw. Naprawdę dziękuję. :3 Susi- za te tematy typu "<33333333333333". XDD Toto- za Twoje poczucie humoru. Nie raz, nie dwa Twój tekst mnie rozwalił. : D Osu- że skasowałaś mój badziewny pamiętnik i ogólnie za wszystko. <33 Chii- za tamosa i za to, że jesteś. Bardzo Cię lubię. ^^ Tisane- również za tamka. Michu- za te komentarze w moim pamiętniku. Strasznie mnie budujesz. C: Dziękuję wszystkim, którzy czytają i komentują mój pamiętnik. ^^ Znając mnie to o kimś zapomniałam. :< Jak by coś to przypominajcie się. ;D ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
30-04-2011, 18:29
Dziękuję:
Ince-Za świetny pamiętnik,rozmowy na GG i wspólne zainteresowania. Kocham Cię <3 i za kupno Tamka ![]() Midlanie-Za kupno Tamosa i podziękowanie. Też Cię bardzo lubię! Michu-Za to że jesteś najlepszą adminką <3 Lyree-Za rozmowy na GG,za to że jesteś dla mnie miła Moja kolejna miłość <3niunilove6-Za kupno Tamka i rozmowy na GG ![]() Cheerful-Za to że jesteś i za to że jesteś taka fajna ^^ Elekrze-Za to że mieszkasz w Białymstoku i za nasze pogaduchy. Mam nadzieję że kiedyś się spotkamy ![]() Osu-Za wszystko. Trzecia miłość <3 Ree-Za to że jesteś realną przyjaciółką Inki :3 Herbacie-Za kupno 2 Tamków ![]() magnes-Za kupno Tamka ![]() Takiej jednej Ani z forum (nicka nie pamiętam)-Za kupno Tamosa
30-04-2011, 18:43
30-04-2011, 19:14
Chciałam z całego serca podziękować kilku osobom:
Inka - za rozmowy na gg o kredkach i kocach. Ogólnie za wszystkie rozmowy na gg, za te które były i za te, które będą. :3 Za to, że zaraziłaś mnie Kobato. : D Za to, że jesteś świetną dziewczyną. Bardzo Cię lubię i mam nadzieję, że się bliżej zaprzyjaźnimy. :3 *hug* Lyree - jesteś przeukochana. c: Chyba nie było tygodnia, żebyś nie wymyśliła czegoś, dzięki czemu nie było nudno. Dziękuję za Hasacze, za Pannę Lynn i... za całokształt. : D *hug* Midlana - ja również Cię lubię. :3 Jesteś bardzo miła i życzliwa, wiele wnosisz na forum. *hug* Chii - dziękuję. :3 Bardzo mnie podbudowałaś. Ty również jesteś cudowną osobą. c: *hug* Michu - jesteś świetną adminką i świetną osobą. Dziękuję, że użerasz się z postami i... ogólnie za wszystko. :3 *hug* Elektra - za Sylwestra i za wszystkie biwaki. ;3 *hug* Osu - bo jesteś. Bo jako pierwsza osoba z forum mi się śniłaś. Za te wszystkie zmienione nicki. XD *hug* Half - za całokoształt, no. Za to, że przy którejś zmianie nicków byłyśmy siostrami Olsen (pamiętasz? XD). :3 *hug*
30-04-2011, 20:11
"Susi- za te tematy typu "<33333333333333". XDD"
Haha, dziękuję. ; ) Chociaż to dość dawno już było, dobrze, że się zmieniłam.
01-05-2011, 16:00
Cheer. " Za hasacze ", ihihi. XD Dostałam napadu śmiechu jak o tym myślę. XD Proszę i dziękuję za to samo kotku. : D XD
04-06-2011, 08:37
Dziękuję Scalee za kupienie ode mnie v4 kilka miesięcy temu XD
* Cheerful - jest dla wszystkich miła, życzliwa i koleżeńska. Była jedną z pierwszych osób, które pomogły mi na forum.
* Katechi - zawsze była dla mnie dobrą forumową koleżanką. Czytała mój pamiętnik i miło go komentowała. Nawet zagłosowała na niego we wstępnym głosowaniu. * Kladie - pomogła mi zaaklimatyzować się na forum; niby skromnie, ale wtedy poczułam, że na tym forum moge znaleźć prawdziwych "współziomków". * Ecco - bardzo ją lubię, ponieważ od samego początku pomagała mi, pisała komenty w moim pamiętniku i inne. * KuroMametchi XD - jest bardzo fajna i przyjemnie się z nią gada. Już dawno temu, gdy pierwszy raz miałam styczność z jej postami pomyślałam sobie, że na pewno będzie fajną koleżanką. *Natinati - jest po prostu jedną z najmilszych osóbek. Zawsze pomaga i umie zagadać. Zakumplowałyśmy się i swoje Tamcie. Często pisała posty w moim pamiętniku i na niego głosowała. * TaMcIa - jest moją serialną przyjaciółką. Chodzimy razem do klasy i mieszkamy w tym samym mieście. Jest dobra, miła i przyjacielska. DZIĘKUJĘ WAM!!!
07-06-2011, 14:46
Tamitchi*Jest bardzo miła, jedna z pierwszych osóbek która mnie tu polubiła. To jej pamiętnik był według mnie najlepszy.
Japonkaa_* Moja Kumpela z Animili, na podanej stronie dużo piszemy o tamkach :-) Dzięki!
07-06-2011, 15:59
Natinati - Tak jak w poście powyżej. ^^
Scalee - Za to, że się polubiłyśmy. :* Thx...
07-06-2011, 18:28
Tamitchi - za to, że mnie lubi i że jest bardzo fajna. :*
Cheerful - bo jest miła i taka... Cheerful. :* Scalee - za to, że jest koleżeńska i nie da się jej nie lubić :* KuroMametchiXD - za wszystko. :* SakuNoTora - bo jest miła dla wszystkich. :* Neomi - za podniesienie mnie na duchu kiedy bałam się końca świata. :* Japonkaa_ - jest z tego samego rocznika i ogólnie jesteśmy do siebie podobne z tego co pisała, chociaż nie znamy się za dobrze to i tak ją lubię. :* O kimś zapomniałam? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 | 4ro | 9 | 1,205 |
09-08-2011, 12:26 Ostatni post: Freya |
|