Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opisz osobę powyżej
Jak w temacie - opisujemy osobę nad sobą.
I żeby to nie było coś w rodzaju "fajna, miła i w ogóle. Szczęśliwy" tylko... no, wysilcie się trochę. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No to tak.
Inka jest miłą dziewczyną, no. Zawsze pomaga na forum i (prawie XD) zawsze ma rację.
Ładnie poprawie posty, bo na zielono.
Jest oryginalna, tak sądzę. Zna się na Tamagotchi, w końcu ma tyle wersji i wykorzystuje tą wiedzę pomagając na forum.
Czasem mnie rozwala. XD
Bardzo ją lubię. :3
Odpowiedz
Jest miła i sympatyczna. Nie mogę o niej powiedzieć chyba nic złego. ;> Bardzo ją lubię, ale jakoś nie mogę za dużo powiedzieć... cicho *myśli*. AUĆ TO BOLI. Okej. To dziewczyna, ma 13 lat, cztery Tama. Chyba starczy. XD
Odpowiedz
Laaajriś.

Świr. :3
Mój kochany świr, guru moje, osoba, z którą piszę świetnego bloga. :3
Ktoś, za kim tęsknię, kiedy nie mogę z nim pogadać. :<
Osoba, która potrafi mi doradzić, i z którą świetnie się gada. c:
Odpowiedz
Okej. Więc.
Cieszę się, że Inkę poznałam. Zmieniła się od czasu początków naszej znajomości, która zaczęła się wraz z jej przybyciem na forum. Od samego początku Inka przypadła mi do gustu i chciałam się z nią zaznajomić. I dobrze czułam, bo bardzo się z tego cieszę. Pamiętam wszystkie nasze fora i blogi, wszelkie nasze przygody. Moje wpadki, które mi wybaczyłaś - i dzięki Ci za to. XD Cieszę się, bo mogę Ci powiedzieć wszystko i w drugą stronę również to idzie. :3 Najgorsze były nasze kłótnie... Teraz nie mogłoby do czegoś takiego dojść. Kiedyś to było możliwe, teraz widzę po prostu, że już nie. Pamiętam naszą pierwszą rozmowę przez telefon. Masz szekszi głos. XD Oprócz tego sama jesteś szekszi. XD Zwłaszcza na fotce, co ostatnio ją dałaś. ;3 Ogółem jesteś pr0 dziewczyna.

Odpowiedz
Lyree. : D
W dwóch słowach kochana i szalona. :3
Ogólnie ma bardzo wartościową i oryginalną osobowość.
Pisze świetne blogi, stwarza świetne fora. Bardzo zdolna. c;
Nieprzewidywalna, przez co zawsze jest ciekawie.
No i kojarzy mi się ze słodyczami i truskawkami. o3o
Lubię bardzo ofc. ;3
Odpowiedz
Cheerful
Mimo iż nie utrzymujemy bliskich kontaktów,kocham twoją osobowość :3 Jesteś taka miła,piszesz świetne pamiętniki,nigdy nie widziałam żebyś miała z kimś złe stosunki. Chciałabym Cię bliżej poznać :3
Odpowiedz
Dzięki Cheer za te miłe słowa. XD

Chii. Jesteś miła. Pod tym względem dla wielu osób mogłabyś być wzorem. Spokojna i nie muszę się Ciebie bać. XD Jedyne, co mnie u Ciebie wkurza, to to, że nie zawsze piszesz z wielkiej "Twój", "Ci", "Tobie" itd, ale kij z tym. XD Fajna bardzo seś. ;3
Odpowiedz
Lyr,bardzo osoba bardzo przyjazna,śmieszna ^^ (rozmowy na GG),należysz u mnie do tych osób które bardzo lubię. Nic dodać nic ująć <3
Odpowiedz
Miła, sympatyczna, wzbudzająca zaufanie osóbka z bardzo fajnym charakterem.
Nie znam jakoś wspaniale, ale Twoje odpowiedzi są przejrzyste, raczej nie piszesz z błędami. ; )
Odpowiedz
Nie znam, ale raczej przykładający się mod (dokładniej- modka), zdeczka wkurzają ją błędy ortograficzne i interpunkcyjne ^^
(oczywiście takie mam tylko pierwsze wrażenia Duży uśmiech).
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Saku, poznałam Cię niedawno, ale moje wrażenia o Tobie są pozytywne.
Wydajesz się być miłą i pełną dobrego humoru osobą, którą warto poznać. :3
Muszę też pochwalić to, jak rysujesz, myślę, że masz talent. c:
Podoba mi się przede wszystkim Twoje usposobienie - pogody ducha niejedna osoba mogłaby Ci pozazdrościć.
Odpowiedz
Cheerful, jesteś miłą i porządną osobą (która ma avatar z Kobato~~), jesteś często na forum i bardzo często wszystkim pomagasz. Nie gadałam z Tobą nigdy tak na poważnie (no chyba, że liczyć tą rozmowę o końcu świata i kupowaniu masy koców ze sklepów, o ile wiesz o czym mówię), ale strasznie bym chciała się z Tobą zaprzyjaźnić. ;3
Odpowiedz
Inka
Moja miłość <3 Kocham Cię za całokształt <3 Miła,przyjazna i wogóle : D
Odpowiedz
Silvera/Silv/Ania/Chii:
Moja pierwsza przyjaciółka na forum. :3
Miła, pomocna, grzeczna i uprzejma.
Świetnie się z nią gada na gg i wylicza rzeczy i zainteresowania, które ma się wspólne (pamiętasz? :3).
No i osoba, od której miałam moje pierwsze kolorowe tama. :33
Odpowiedz