Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TamaWalkie
Tama Walie to krokomierz bardzo dobrze znany.
służące do mocowania zabawkę spodnie podczas spacerów. Ze względu na to, Tamawalkie jest znacznie większa niż inne zwierzaki Tamagotchi.
Na początku naszego życia w TamaWalkie ( TW) możemy wybrać naszą głowną postać ( Memetchi, Mametchi lub Kuchipatchi)
[Obrazek: Tamawalkie.PNG]
Mi się podobają wszystkie wzory! Nie mogę wybierać!
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Mimo iż jest to ciekawa oraz kusząca wersja, będę stałą fanką najzwyklejszych edycji. Ogromnym plusem Tamagotchi była zawsze wielkość - krążek mieszczący się w praktycznie każdej kieszeni.
Odpowiedz
Tak, słyszałam. W grze "Bieg" trzeba biec. W jakich jeszcze można coś robić "razem z Tamagotchi"? I ciekawe, jakie są jeszcze inne. Te Tama jest fajne chyba, tylko jak napisała poprzedniczka- wielkie.
Odpowiedz
niunilove6 napisał(a):W grze "Bieg" trzeba biec.
To chyba jest logiczne.

Chciałabym takie coś. *o*
Odpowiedz
Fajny jest ten pierwszy i trzeci. Patrzyłam ostatnio na eBay, strasznie drogie są. ;D
PS. Prawie nie zrozumiałam tematu, Tea. Tłumaczyłaś to w translatorze? Nie ma gramatyki xD
Odpowiedz
W UK jako zamiennik v6 WT dali. DD:
Fajne jest, ma fajne animacje.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nom mi też podoba się najbardziej ta żółtaUśmiech
Odpowiedz
Hilla napisał(a):W UK jako zamiennik v6 WT dali. DD:
Nie rozumiem. Czyli, ze TamaWalkie było w UK? o.O
Odpowiedz
Ta, ono jest angielskie... W japonii też mają krokomierz, inny, ale fajniejszy chyba. Nie pamiętam jak sie nazywa.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jezus, ja takie chcę!
Odpowiedz
Fajne, chociaż jak na mnie za wielkie. Ta czarna obudowa najfajniejsza Uśmiech
Odpowiedz
Czarne rlz. Kosmiczne. 8DDD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
(01-11-2010, 13:12)Hilla napisał(a): Ta, ono jest angielskie... W japonii też mają krokomierz, inny, ale fajniejszy chyba. Nie pamiętam jak sie nazywa.
Chodzi Ci o Arukotchi? To krokomierz. I przy okazji chodzi się taką dziewczynką i trzeba podrywać chłopaków. XD
A TW jest świetny, najładniejszy ten trzeci, chociaż wszystkie ładne. <3

Odpowiedz
Mi się drugi nie podoba, a trzeci jest śliczniutki!
Odpowiedz
*-* A ja to po sierodku... muszę dostać na urodziny! *-* A niech już tam, to ID - trudno. ;D Tak się składaże ja kocham biegać, i nie mogę wyjść z formy. ;D A takie tama, na bank by mi pomogło. *-* W końcu to TamaWalkie. <3
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości