09-04-2011, 16:48
Ally była Hoshitchi? : )
![[Obrazek: e16h3q.jpg]](http://i43.tinypic.com/e16h3q.jpg)
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
|
Fajny temat z chwytliwą nazwą
|
|
09-04-2011, 16:49
Czy była ona Sakuramotchi? EDIT:Nie ma takiej postaci! D:
09-04-2011, 16:51
Ally jest słodka. :3 Pamiętnik bardzo ładny i ciekawie prowadzony.
Była Hoshitchi? c: edit. Wyprzedziła mnie Midlana. XD
09-04-2011, 16:52
09-04-2011, 17:09
Tak, była Hoshitchi. :3
15 gp idzie do Midlany. :3 Pamiętajcie o ankiecie~ Zaraz postaram się dodać następną notkę. :3 ![]() ![]() ![]() ![]()
10-04-2011, 06:32
Notka za wczoraj. D:
Nikt nie chce 20 gp? :c *ankieeeta kuuusiii~* ~~~~ Dziewiąty kwietnia: Kiedy wstałam, żeby nakarmić Ally, zauważyłam, że wystrój pokoju się zmienił. To oznacza, że ktoś ma urodziny - i to na pewno nie jestem ja. ![]() Żeby sprawdzić, kto to taki, zajrzałyśmy do kuferka i wybrałyśmy tort: ![]() Naszym oczom ukazała się Violetchi. - Mama! - wykrzyknęła Ally. Fakt, jej mama ma urodziny. :3 ![]() W prezencie od nas Violka dostała lody. ![]() Mamy nadzieję, że jej smakowały. Violetchi szybko spałaszowała lody... ![]() ...a naszym oczom ukazał się niebieski ekranik w gwiazdki... ![]() ...które po chwili zniknęły. ![]() ~~~~ Ally jest już dorosła. Jaką jest postacią? Zgadujcie! Czas macie do następnej notki. :3 Nie będę pisała, czy ktoś ma rację czy nie - w następnym wpisie wszystko się okaże. c: I tak jak wcześniej - dla osoby, która zgadnie - 15 gp. : D No i 3 pierwsze osoby, które wypełnią ankietę z poprzedniej strony dostaną 20 gp. :3 ALLY POZDRAWIA I PROSI O KOMENTARZE! :3
![]() ![]() ![]() ![]()
10-04-2011, 07:10
Czy to jest Chamametchi?
Ankieta: 1.Pewnie że mi się podoba! 2.Może więcej zdjęć? ![]() 3.Sam charakter pamiętnika jest świetny Ogólnie wszystko (No może z wyjątkiem szczegółu wyżej )4. Zdjęć więcej brakuje!
10-04-2011, 07:41
1. Tak, jest super!
2. Mniej zdjęć lub dawaj je mniejsze, bo mi przeglądarka muli jak wół. -.- 3. Cały jest odjazdowy! 4. Tak jak wspomniałem w Pkt. 2-mniej zdjęć lub dawaj je mniejsze.- i trochę więcej treści
10-04-2011, 13:00
1. Tak. :3
2. Wg mnie niczego, wszystko jest dobrze. 3. Podoba mi się sposób Twojego opisywania i zdjęcia. Nie walisz ich jak popadnie, tylko wybierasz fajniejsze i ciekawsze. c: 4. Wszystkiego jest w sam raz.
10-04-2011, 21:17
Może to będzie Violetchi... ale co ja tam wiem...
![]() Inka kiedy następny post? Nie moge się doczekać.
14-04-2011, 13:50
Gp idzie do Chii. - Ally jest Chamametchi. :3
~~~~ ![]() ![]() A więc Ally jest już dorosła. Jak te dzieci szybko rosną. ;_; Ponieważ uznałam, że jej żółta kokardka jest za mała - dałam jej jeszcze jedną. : D ![]() Teraz zaczęłyśmy zbierać TAMATOMO. Poszłyśmy do restauracji. ![]() Spotkałyśmy tam miłą kelnerkę (bodajże Maiditchi, tylko nie wiem jak się to pisze dokładnie. XD). ![]() Kiedy chciałam kupić Ally coś zwanego "Omurice", pokręciła przecząco głową i powiedziała, że jest prawie pełna i nie da rady wcisnąć w siebie czegoś tak dużego. Zaprowadziłam ją więc do cukierni. Szczęśliwym trafem był tam akurat pączek, który był nam potrzebny - ten o smaku truskawki. ![]() Kiedy Ally go zjadła, bardzo się cieszyła. ![]() I dostałyśmy "MA": ![]() Kiedy wróciłyśmy do domu, "mała" dostała ode mnie książkę z obrazkami... Z wiekiem jej się pogarsza... XD ![]() Czytała i czytała, aż zobaczyła na jednym z kolorowych obrazków... siebie! ![]() Zaczęła skakać z radości... ![]() ...i powiedziała, że uwielbia tą książkę... ![]() ...i właśnie w taki sposób otrzymałyśmy "TO". ~~~~ Długo nie pisałam, ale zapauzowałam iD i wciąż nie chce mi się nim opiekować... D: Nie ma o czym pisać. Ale sądzę, że w weekend coś z siebie wycisnę. Czekajcie więc cierpliwie na nową notkę. :3 Endżoj więc. ![]() ![]() ![]() ![]()
17-04-2011, 09:10
Na razie wpisu nie będzie, zależy kiedy przyjdzie paczka.
Nie mam pojęcia, co się stało z iD. Bateria jest nowa a ono nie chce działać... D: ![]() ![]() ![]() ![]()
18-04-2011, 16:48
Tak więc - kończę z prowadzeniem pamiętnika....
iD. Od teraz będzie to pamiętnik iD L! :3 ~~~~ Właśnie miałam wychodzić z domu, kiedy zadzwonił listonosz i powiedział, że będzie za pięć minut. Latałam po całym domu jakbym z psychiatryka uciekła, aż w końcu - jest! ![]() (mam nadzieję, że nawet jeśliby ktoś sie bardzo starał, to nie zobaczy danych, coś tam zamazałam. XD) Wyjęłam... Jest śliczne! : D ![]() I nawet nie wyobrażacie sobie mojej radości, kiedy odkryłam, że smeg kupiła to tama na ebayu od tego sprzedawcy, który dodaje naklejki! : DD Już widzę cały pokój nimi poobklejany. 8D ![]() W końcu przyszedł czas na włożenie baterii. ![]() Pojawił się napis, którego nie zdążyłam sfotografować - problemy z baterią od aparatu, ech... Z tego co pamiętam, było to "VIRTUAL FRIENDS OF THE WORLD". Czy coś. Później pojawiły się kukułki zegarowe. :3 ![]() Wpisałam godzinę... ![]() ...oraz nazwę użytkownika... ![]() ...i pojawiło się jajko. ![]() Przez jakąś minutę czy pół gibało się na boki, aż w końcu zaczęło pękać... ![]() ...i whttp://forum.tama-world.pl/search.php?action=finduser&uid=127yskoczyła z niego mała dziewczynka! Od razu zaczęła wołać o jedzenie. :3 ![]() Dostała ode mnie babeczkę... ![]() ...oraz w trochę gorszej jakości - cukierki. ![]() Później bateria w aparacie się zbuntowała, i nie mogłam go przez chwilę włączyć. Poszłyśmy na plac zabaw, gdzie spotkałyśmy uroczą osobę, która zaproponowała nam nasiona (w bardzo korzystnej cenie zresztą, bo aż -30%!). Kupiłyśmy je oczywiście. ![]() (tu znowu aparat padł) Zasiałyśmy je w naszym ogródku. Po chwili wyrósł malutki "pączek"... ![]() ...który zaraz wyrósł na większe coś... ![]() ~~~~ Na razie tyle. :3 Póki co, dosłownie przed chwilą mała wyewoluowała w bodajże Paletchi. :3 Ma ktoś pomysł na imię dla niej? c: Endżoj i prosimy o komentarze. : D ![]() ![]() ![]() ![]()
18-04-2011, 17:17
Super Inka. : D
Jak już pisałam w temacie o zdjęciach iD L prześliczny. *_* Oczywiście będę śledziła losy tego ślicznego stworzonka. : 3 <3
18-04-2011, 17:39
Ale fajne naklejki. :3
Dalej gitaśny pamiętnik. ^-^ A w ogóle, to naprawdę chwytliwa nazwa... XD Imię... Lyree? XD Nie no, a ile jest możliwe najwięcej znaków? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|