Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
No więc tak.
Jechałam po liście użytkowników, żeby o nikim nie zapomnieć. XD
Hazey - Za wszystko. Za iscribble, za gitarę, za to, że mogłam Cię męczyć hasłem, itd. c:
Lyree - Za nasze rozmowy przez telefon, za wielkiego jenota, za nasze liczne fora i jakże zawaliste forum dzieki któremu miałam trojana... XD
Za wytłumaczenie mi procentów, za pocieszanie mnie, za konferencje na GG które były u Ciebie ciut... dziwne (XD), za to, że mogłam być skrzynką pocztową i za nasze walentynkowe plany 8D, za flety, no ogólnie za wszystko.
Yas - Za esemesy, konferencje, za pierniki i inne takie. (:
Hilla - Nie umiem wymienić. :c Na pewno za IMVU (jak patrzę w archiwum gg to większość naszych rozmów zaczynała się od "IMVU? : D" XD). c:
Tamaaga - Nie wiem, tak jakoś. XD Czuję, że powinnam Ci podziękować, chociaż nie wiem za co, ale ok. XD
Silvera - Za nasze rozmowy na gg, spotkania na Music City, za wymienianie ile to my mamy wspólnego, za naszą przyjaźń ogólnie. c:
Michu - Również za gg, za ddm, ddd, za nasze rozmowy na tama-zone "Tobie też nie działa TW? :c". XD
Soda - Za OSU!, za poszukiwania owocków, za naszą rozmowę jak zapomniałam hasła/loginu (nie pamiętam jak ona wyglądała, ale pamiętam że o mało nie udusiłam się za śmiechu. XD). : D
Bella - Za rozmowy na "Leposach" (XDDDDDDD), no, za DDD, itd. c:
Toto - Za gg, za te różne castingi, za rozmowę o remoncie, za wszystko. 8D
Half - Za skype, gg, za nasze jakże inteligentne rozmowy przez telefon, za rozmowę w sylwestra, za WiFi, Pokemony, Kuroshitsuji i tak dalej. : DD
Agaciek - Za nasz wspólny sklepik na starym TW! : DD
Ex - Nie wiem. :c Ale dziękuję. :3
Czer - Jak wyżej. XD Za rozmowę o misiach i ogólnie za esemesy. c:
Ejtis - Za sylwestra, esemesy, gg, skype, za naszą wytwórnię modelinowych... rzeczy. XD Za wszystko. :3
Dis - Za napad na Empik w DDD. :3 Za wszystko. :3
Cheerful - Za poszukiwanie kocy! : D
Lime - Za nasze kłótnie, rozmowy o chomikach, i tak dalej. Chociaż i tak tego nie przeczytasz, bo Cię już nie ma, no ale. XD
Shiro - Po raz kolejny mam to wszystko wypisywać? DDD:
Za skype, za listy, za esemesy, za gg, za biwaki, za kłapouszka, za keczup (i tak był mój), za kurnik, za wszystko, no. :3 Zacytuję Ciebie - "Żeby było ładnie - Za to, że jesteś".
Susi - Za gg, za kłótnie, za "Jestem w Bydgoszczy". : D
Ann - Za naszą rozmowę na skype, za gg, za esemesy, za te anime które mi poleciłaś, za mangi, za to, że mnie pocieszałaś, no i że ja też miałam szansę pocieszyć Ciebie, za wszystko. :3
Mugi - Za czat, ddm, za to, że można na Tobie polegać, za wszystko. :3 I mam nadzieję, że się nie jest Ci przykro. :c Pseplasam. :c
Dziękuję wszystkim za wszystko, no. c:
No i jeszcze jednej niewymienionej powyżej osobie za naszą daawną przyjaźń.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Inka napisał(a):Bella - Za rozmowy na "Leposach" (XDDDDDDD), no, za DDD, itd. c:
Ta, te Leposy... XD
Nie ma za co. c:
Liczba postów: 980
Liczba wątków: 22
Tamagotchi: v4, v4.5, MS, Go, iD, iD L, Friends, Gen 2 (2021)
Half - za skype i Pokemony i Wifi też. : D
Susi - fajnie się na GG gada i jeden temat na GG był dziwny trochę. XD
Toto - muahuahuahua, za GG. xD
Hilla - tya, za GG.
Ura - matko, za skype ale i tak byłem na cb. wkurzony przez tydzień i za gadanie o Bieberze, ale jestem miły to wybaczyłem. XD
Lime - za nasze rozróby na GG, dawno było to. XDD (i częściowo za Skype). ;p
Osu - za GG i za Pokemony. c:
Elektra - za sylwester na kurniku. XDDDD
Cheerful - za sylwester na kurniku. XDDDDD
Alexi - za GG i za... lepiej nie mówić. XDDDD
Wszyscy. c:
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 10
Color napisał(a):Elektra - za sylwester na kurniku. XDDDD
Dziękuję. ;>
Inka napisał(a):Jechałam po liście użytkowników, żeby o nikim nie zapomnieć. XD
Szkoda, że o mnie zapomniałaś, bo chyba się przyjaźnimy...
Liczba postów: 509
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v4,v4.5
Inka napisał(a):Silvera - Za nasze rozmowy na gg, spotkania na Music City, za wymienianie ile to my mamy wspólnego, za naszą przyjaźń ogólnie. c:
Wzajemnie o3o
A ja dziękuję:
Ince-za podziękowania,za rozmowy na GG,za spotkania na Music City oraz miło spędzone chwile oraz za kupno Goczka
Elektrze-Za to że mieszka w Białymstoku i za to że się nie wkurzyła za mój profil w Vocaloidach D:
sajmonowi-Za fajnego nicka o3o
mijam-Za fajny pamiętnik i za te kłótnie na SB (Fochnęłam się kiedyś na Ciebie)
Herbacie-Za to że kupiła ode mnie Goczki
Midlanie-Tak samo jak u Herbaty
Totoszowi-Za to że jest kozak o3o Lubię twoje rozmowy z sister Czery xd
Michu-Za to że jest takim fajnym modem,miłą i przyjazną osobą 
Juls-Za kupno Goczka,za to że się ze mną ożeniłaś na Pet Party,za spotkania w Music City i za rozmowy na GG o3o
Lyree-Za rozmowy na GG <3
blue-Za to że mnie zaprosił na g-g.bee.pl
smeg-Za to że jest fajną adminką o3o
Osu-Za to że jesteś fajną osobą o3o
Hilla-Za nauki z dziedziny Vocaloidów na voca-world xd
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Cytat:Szkoda, że o mnie zapomniałaś, bo chyba się przyjaźnimy...
Omg, nie ma Cię? T_T
Jak wysyłałam byłam pewna, że jesteś. :c
Przepraszam. :c *idzie edytować posta*
Liczba postów: 588
Liczba wątków: 12
Tamagotchi: V3, ID L
Chii. napisał(a):Totoszowi-Za to że jest kozak o3o Lubię twoje rozmowy z sister Czery xd
Kwaśne deszcze i te inne piełdołniki? 8D
Dzięki wszystkim. : D
O jacież pierdzielę.
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 10
Inka napisał(a):Omg, nie ma Cię? T_T
Jak wysyłałam byłam pewna, że jesteś. :c
Przepraszam. :c *idzie edytować posta*
Nie ma sprawy. ;> Każdemu może wylecieć z głowy.
Inka napisał(a):Mugi - Za czat, ddm, za to, że można na Tobie polegać, za wszystko. :3 I mam nadzieję, że się nie jest Ci przykro. :c Pseplasam. :c
Dziękuję również. ^^
Chii. napisał(a):Elektrze-Za to że mieszka w Białymstoku i za to że się nie wkurzyła za mój profil w Vocaloidach D:
Chii, też Ci dziękuję. ;>
Lista musi być uaktualniona wielce chędogo. c:
Michu - Dzięki za wszystko. Za to, że wspierasz, za to, że mogę się wyżalić ze wszystkiego, że nie zabijasz mnie dlatego, że Cię tak męczę ciągle, za wszystko, wszystko dziękuję. 
Sister Magda - Jesó, krejzolu dziękuję Ci za wszystko. o3o Za te pjertolniki na sms, za gadanie z łazienki, za to, ze mnie budzisz smsami, za to, że piszesz ze mną ze szkoły i pamiętaj... o3o Jak będzie wysoki rachunek to Twoja wina. o3o XDDDD TENK JU FOR AL! c: Lofam normalnie. o3o
Brader Kamil - Jesó, z Tobą nigdy nie można się nudzić. Pieprzenie na gg to nasza specjalność. Chodzi oczywiście o rozmowy. Nie kojarzyć sobie! :C Dzięki za wszystko. c: Za ciszę na gg, za to, że czasami ze śmiechu się dławię. 8D Za wszystko. 8D
Sister Marta - Nie no dziękuję Ci za wszystko. 8D Czasami gadamy o takich debilnych rzeczach, że po prostu szok. XDDD Nie lubię za dużo gadać, więc dziękuję za wszystko i lofam jak rodzinę. o3o
Aduuu - Beeejbeee. XDDDD Dzięki za wszystko. Za to, że pokazujesz mi w necie ludzi, którzy Ci się podobają, a ja nie wiem co odpisać. XD Za Twą sweetaśność. XD Dzięki za wszystko. c:
Elektra - Syl, normalnie dziękuję Ci z całego serca za życzenia, za smsy i za kalambury na kurniku!  Nigdy tego nie zapomnę (i zapewne znów się komuś czerwona lampka zapali xD)
Inka - Jesó, dzięki za te gadanie o pokojach, za demoty i za te castingi. XDDDD Zgłaszasz się? : D XD
Color - Nie no, pierdzielenie z Tobą na gg to mistrzostwo. XDDDD 0118 999 881 999 119 7253 XDDD
Osu - Jezu, Twoje poczucie humoru mnie czasami zabija XDDD I to IT CROWD hahahahaha XDDDDD
Hazey - Hahahahaha, gadanie z Tobą zawsze wiąże się ze szczaniem pod biurko!  Uwielbiam Cię za to! XDDDDD
Natalia - Nie no. XDDD Jako szwagierka (XD) jesteś nie do opisania. XDDDDD Czasami jak się z Tobą pisze, to po prostu klękajcie narody. XDDDD UWielbiam. 
Chii - Jesó. o3o Krejzolo Ty, pogromca... Eee... Nie wiem czego. 8D W każdym razie pogromca. XDDDD Uwielbiam Cię. o3o
Hilla - Za to, że wkurzasz mnie i to nieźle, ale co tam. c: I tak Cię lubię. XD
Soda - Twojego pieprzenia prawdziwy stoik nie zniesie, hahahaha XDDDD Uwielbiam Cię za te rozmowy na Skype. 
Lyree - Za to, że Cię uwielbiam. o3o Czasami SB bez Twojego wariactwa jest jak kostnica. 8D
Dis - Za telewizor, którego nadal nie mam XD, za rozmowy i za Disco Polo na Vive. c: XDDD
magnes - Nie gadamy zbyt wiele, ale wiedz, że bardzo, bardzo Cię lubię. : D
Justin - Dzięki Ci za to, że mnie wkurzasz Bimbrem i mam ochotę Cię czasami zabić. :c XDDD
Kolejność przypadkowa.
DZIĂ?ÂKUJĂ? WSZYSTKIM! :3
O jacież pierdzielę.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Inka napisał(a):Lyree - Za nasze rozmowy przez telefon, za wielkiego jenota, za nasze liczne fora i jakże zawaliste forum dzieki któremu miałam trojana... XD
Za wytłumaczenie mi procentów, za pocieszanie mnie, za konferencje na GG które były u Ciebie ciut... dziwne (XD), za to, że mogłam być skrzynką pocztową i za nasze walentynkowe plany 8D, za flety, no ogólnie za wszystko.
Proszę. <3 Wielki Jenot rządzi. XDDDDDDDDDDDDDDDD A ten trojan to nie wiem skąd się wziął. XDDDDDD
Chii napisał(a):Lyree-Za rozmowy na GG <3
Nom. : D Jesteś osobą, z którą najczęściej piszę na GG. XD <3
Toto napisał(a):Lyree - Za to, że Cię uwielbiam. o3o Czasami SB bez Twojego wariactwa jest jak kostnica. 8D
Czemu miałam wrażenie, że w ogóle mnie nie lubisz? XD W każdym razie fajnie. Też lubię swoje głupawki. : D
Lyree napisał(a):Toto napisał/a:
Lyree - Za to, że Cię uwielbiam. o3o Czasami SB bez Twojego wariactwa jest jak kostnica. 8D
Czemu miałam wrażenie, że w ogóle mnie nie lubisz? XD W każdym razie fajnie. Też lubię swoje głupawki. : D
No czy Ciebie rozrzutnik do gnoju przejechał?! >: Ja Cię zawsze lubiłem. o3o
O jacież pierdzielę.
Ale fajnie. : D XDD Miałam wrażenie, że np. Ty, Cherry, Bella i takie tam, to grono tych fajnych, a ja należę do tych, którzy fajni być próbują.
A w ogóle to dziękuję, że przy tych wymienianiach o mnie pamiętacie. Bardzo miło się czyta o sobie na liście podziękowań. âÂ?ÂĄ
Lyree napisał(a):Ale fajnie. : D XDD Miałam wrażenie, że np. Ty, Cherry, Bella i takie tam, to grono tych fajnych, a ja należę do tych, którzy fajni być próbują.
Weź się tato... XDDDD
Jasne, że tak nie jest. c: Jesteś bardzo, bardzo, bardzo fajna. : D
O jacież pierdzielę.
Dziękuję. ;3
Toto napisał(a):Soda - Twojego pieprzenia prawdziwy stoik nie zniesie, hahahaha XDDDD Uwielbiam Cię za te rozmowy na Skype.
Coś czułam, że tak napiszesz. XDDD
Inka napisał(a):Soda - Za OSU!, za poszukiwania owocków, za naszą rozmowę jak zapomniałam hasła/loginu (nie pamiętam jak ona wyglądała, ale pamiętam że o mało nie udusiłam się za śmiechu. XD). : D
To była jedna z lepszych rozmów. XD Prawie się posikałam. XDDD
A ja nie wiem za co dziękować. Ktoś mi pamięć zjadł. :c
Więc tak do wszystkich: Jesteście zajibiszci. o3o
Toto, to bardzo, bardzo, bardzo się cieszę i naprawdę bardzo, bardzo, bardzo mi miło. : D
Dzisiaj postaram się przygotować listę moich podziękowań, oj długa będzie. XD
|