Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lyree przedstawia
Taki obrazek. Dzięki. : D Mam jeszcze jedną wersję, nieco inną.
No to daj! : DD
Unhappy Junhyung is unhappy.
[Obrazek: lunaria2.png]
Pierwsza wersja lepsza. Super. : D
[Obrazek: ded.png]

Pierwsza jest boska. C;
Ja jestem UFO, bo mi się pierwsza badziej podoba. XD
halfi napisał(a):Ja jestem UFO, bo mi się pierwsza badziej podoba. XD
Nikt nie napisał, że druga. XD
PFU! Chodziło mi od drugą! XDDD
Mi też bardziej druga. : D
Ale pierwsza też jest śliczna. : D
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Przejrzałam tylko 1 i dwie ostatnie strony. Więc czas na wypowiedź z tego co widziałam dała bym ci 7/10
Wszystko fajnie schludnie wykonane. Ale nudzi mi się wciąż ta sama tamatyka!!!
Czasami się zastanawiam dlaczego tutaj wszystko się ogranicza do Vocaloidów i Rozen Maiden ( nie mam nic do tego ale tym na serio można już zwymiotować !)
Awatary są o wiele lepsze niż Sygnatury. Ale w porównaniu do tych pierwszych a do tego co ostatnio dodałaś zdaje mi się że się zapuściłaś i poszłaś na ilość - a nie jakość. Gdy zobaczyłam pierwszą sygne pomyślałam " Jejku jaka śliczna ! A to pierwsza strona, już się nie mogę doczekać więcej" Ale gdy zobaczyłam tą prace totalnie mnie odrzuciłaś. Obrazek sam w sobie jakiś, hmmm koślawy ? A pierwsza sygna wydaje mi się przepełniona co tylko miałaś. Druga zaś była by śliczna gdyby nie, hmm to iż sama postać która powinna wyrazista jest kąpletnie nie widoczna. To tylko moje zdanie, ale czasem warto spojrzeć na to w ten sposób. : ))
[Obrazek: 2nudrc.gif]

mijam napisał(a):Czasami się zastanawiam dlaczego tutaj wszystko się ogranicza do Vocaloidów i Rozen Maiden ( nie mam nic do tego ale tym na serio można już zwymiotować !)
Co? o,o Przecież nie tylko z tym robię. XD

Łoo, mijam, napisałaś się. : D To wezmę te rady do serca. XD Masz rację, że czasem walę czym tylko mogę.

Dzięki za oceny. : D
Lyree napisał(a):mijam napisał/a:
Czasami się zastanawiam dlaczego tutaj wszystko się ogranicza do Vocaloidów i Rozen Maiden ( nie mam nic do tego ale tym na serio można już zwymiotować !)

Co? o,o Przecież nie tylko z tym robię. XD
Jasne jasne : //

XDDDD
Nie no jak przeglądam galerie to tylko to widzę : ((
Ale mam nadzieje że następna sygnatura mnie rozwali na łopatki i będę i paznokietki robić : **
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Łohoho, nie wrzuciłam tu nic od ponad dwóch tygodni. Stęskniliście się? XD

[Obrazek: saber__by_kanarienvogel-d37r2t7.png]

Chyba nie wyszło, ale wy powiedzcie. Nie znam się. Gimp już naprawdę mnie nie lubi.
[Obrazek: saber___tooi_yume_by_kanarienvogel-d37rlmr.png]
A jak ta?

Będę robić z tym renderem, aż mi wyjdzie, bo koniecznie chcę wykorzystać go do czegoś udanego. : D
Dobre, ale ta laska zrobiła dziwną twarz. XD
Ale ładnie, jak zawsze. :3
Kocham Twoje sygny. <3

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości