Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anime Dreams (Animehouse)
Klik

Dnia 5 grudnia ja i Lyree postanowiłyśmy założyć bloga - oto i on! C:
Za śliczny styl podziękujmy Lyree. :3
Na dole naszego bloga znajduje się link do toplisty, więc jeśli nasz blog się Wam spodoba - zagłosujcie na niego (klik w banner toplisty i "kliknij tutaj, alby wejść"). Dziękujemy! Uśmiech
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Nie działa mi link. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
W poście Inki nie przenosi do bloga (przez wyśrodkowanie), klikajcie >>tutaj<<. :3
I ostrzegam, blog jest amatorski, prowadzony przez dwie małe dziewczynki i nie oczekujcie po nim zbyt wiele. : D Niech profesjonalna nazwa was nie zmyla. XDD

Odpowiedz
Poprawiłam link. :3
Odpowiedz
Nadal nie przenosi. Musisz cofnąć wyśrodkowanie. c:
Odpowiedz
Teraz działa. 8D
Odpowiedz
Potem jak będzie 50 tematów to ta lista będzie długa. Więc nie wiem czy to dobry pomysł...
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
To wtedy można zrobić osobny link do podstrony, na której dopiero będzie lista tytułów.
Odpowiedz
Ah, sam tytuł tematu mnie zachęcił żeby tam wejść. xD
Nom, to teraz może Ince powiem: już się nie wymigasz od oglądania polecanych przeze mnie animców. xD
Blog rzeczywiście ładnie zrobiony (Kobatoo~), będę wchodzić. *_* To ja się zabieram do czytania waszych opinii o różnych anime. xD
Odpowiedz
Cytat:Blog rzeczywiście ładnie zrobiony (Kobatoo~), będę wchodzić. *_* To ja się zabieram do czytania waszych opinii o różnych anime. xD
Yaaaay~
Thimiss napisał(a):już się nie wymigasz od oglądania polecanych przeze mnie animców. xD
...mam się bać? XD
Odpowiedz
Nie chodzi mi o przenoszenie. Mi się blog nie ładuje po prostu.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Wpadłam na pierwszą lepszą recenzje a dokładnie BRS, i... BLE SPOLIER! No sorry, ale recenzja ma zachęcać. : < liri skarbie napisałaś tam zakończenie i kto jest kim co według autora ma być "niespodzianką" XD.
Ale fajne do przeczytanie tylko ten spolieer. XDD Mogłaś napisać coś w stylu że szkolne ep przerywają walki w innym świcie bla bla bla : >

P.S. Jak co to możesz dopisac że wszystko zaczeło się od obrazka przedstawiającego BRS potem byla piosenka a na końcu animiec : >

pzdro - Co do inkowych wpisów, wybacz skarbie ale nie mogę się połapać kto jest kto xDDD (czytałam to z pokojówkami) ale fajny pomysł że opisujesz postaci tylko mało ich tam napisałaś : ) ... Ale jak na początek to jest spoko : ) Czekam na jakies inne recenzje i czytam dalej! XDD
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
Ładna szata graficzna. Będę zaglądać. ;>
Odpowiedz
Lyree zrobiła błąd ortograficzny! : D
<!-- m --><a class="postlink" href="http://animehouse.bloog.pl/kat,0,page,15,index.html">http://animehouse.bloog.pl/kat,0,page,15,index.html</a><!-- m --> nie "łócznik" tylko "łucznik". C:
Co do bloga- strasznie wkurzające reklamy i często wyskakuje mi "użytkownik nie zgodził się na kopiowanie treści". Ogółem nie przepadam za blogami z wp. Ale życzę Wam powodzenia i w toplistę klikam jak mam okazję. C:
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Cytat:Obejrzcie.
ups.
Odpowiedz