Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bloog o Tamagotchi
Zapraszam was na mój dzisiejszy blog o Tamagotchi.
Będe tu umieszczać wszelkie pomoce. Jak na razie istnieje jedna notka.
Bardzo was proszę o komentarze będe wdzięczna : )
Adres: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tamagotchi-pomoc.bloog.pl">www.tamagotchi-pomoc.bloog.pl</a><!-- w -->
1. Ciekawy tytuł. *o* Trzy kropeczki, ależ zachęcające.
2. Bardzo podobne - a przynajmniej moim zdaniem - tło, tylko bez Violetchi, było kiedyś na moim pierwszym blogu... D:
3. Kolejny blog, którego porzucisz po kilku wpisach, bo na chwilę zachciało ci się znowu lubić Tamagotchi? : D
Strasznie wszystko zagmatwane w tym wpisie.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Lyree napisał(a):1. Ciekawy tytuł. *o* Trzy kropeczki, ależ zachęcające.
2. Bardzo podobne - a przynajmniej moim zdaniem - tło, tylko bez Violetchi, było kiedyś na moim pierwszym blogu... D:
3. Kolejny blog, którego porzucisz po kilku wpisach, bo na chwilę zachciało ci się znowu lubić Tamagotchi? : D

Z tama-Zone wziełam, a wgl 2 postacie są inne ; D.
A co do ostatniego, taa.
Warnosa napisał(a):Z tama-Zone wziełam, a wgl 2 postacie są inne ; D.
No racja, jeszcze UraYoungMemetchi. ; D Ale właśnie się przyznałaś, że skopiowałaś to z Tama-Zone.
Warnosa napisał(a):A co do ostatniego, taa.
O, zgadzasz się. Czyli zakładasz nowego bloga ze świadomością, że za tydzień ci się znudzi? (:
Tego nie wiem xd.
Michu napisał(a):Najpierw przychodzisz i wyzywasz wszystkich na sb, a po jakimś czasie chcesz, żeby ci sami ludzie byli dla ciebie mili, i komentowali ci bloga.
Cytat:Tego nie wiem xd.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zakładam, że to odpowiedź na mojego posta, ale jak to fajnie wyszło. XDD
Wiem o tym xdd. Miało być właśnie do cb. ale coś mi się zaiceło.
Warnosa napisał(a):Adres: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tamagotchi-pomoc">www.tamagotchi-pomoc</a><!-- w -->.bloog.pl

Weź, bloog.pl jest tak głupi że nawet żal im dupy nie chce ściskać D: .
Polecam Blogspot.com lub Wordpress.com
Bloog jest ok, co Ty Bou. D: Mam tam aktualnego bloga i jest fajnie.

[ Dodano: 2011-01-13, 20:12 ]
I wiesz co, nie życzę sobie po prostu, abyś miała takie tło! U mnie też było białe, z identycznym UraMametchi, identycznych KuroMametchim, UraMeme i Makiko!
Skąd mogłam to wiedzieć?
Lyree napisał(a):Bloog jest ok, co Ty Bou. D: Mam tam aktualnego bloga i jest fajnie.

Niektóre na bloog.pl są fajne. Trzeba umieć prowadziić . Np. jedyny zajebisty blog o TMGC na bloog.pl miała Kira : D
Warnosa napisał(a):Skąd mogłam to wiedzieć?
Bo kiedyś oglądałaś mojego bloga~ Jak nie wierzysz, to podaj mi swoje IP. Zaraz sięzaloguję na niego, i udowodnię, mogę dać screen ze statystyk. (:

Bou, jeden mój (mój-Inki, w ogóle) wygląda fajnie, bo się godzinę męczyłam nad samym wyglądem. : D

[ Dodano: 2011-01-13, 20:17 ]
A z resztą, co do tego, że MOGŁAŚ, a nawet MUSIAŁAŚ to wiedzieć - przed chwilą sama powiedziałaś, że nie różni się jedną postacią, a dwoma, ha! : D
Nie znam swojego I.P
Aha. XD Ale jak powinnaś zauważyć, znalazłam inny dowód, że wiedziałaś, jaki mam szablon.
Warnosa napisał(a):Z tama-Zone wziełam, a wgl 2 postacie są inne ; D.