Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krowie placki Tota.
A będziesz wstawiał jeszcze coś innego niż zdjęcia? D: One są nudne trochę, i jeszcze masz raczej za słaby aparat... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Aaaha... Czyli mam wyrzucić nowy aparat z 10 mpx, 12 krotnym zoomem optycznym i innymi funkcjami, który ma ze 4 - 5 msc i kupić nowy? :c

Co ja mam wstawiać innego niż zdjęcia?
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Nie mówię, że masz wyrzucić. D: Staraj się o lepsze, bo jak je przybliżyć, to jakość jak z DSi. Używasz macro i ustawień typu portrait itp?

Rysunki...? XD
Odpowiedz
Muszę opanować to makro bo mam problem z makro i zoomem... D: Zdjęcie zamazane się robi. A ultra makro jedynie jak nie robie przy mokrym, czy gorącym...

Nie umiem rysować.
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
To spróbuj coś rysować, bo będę płakać... D: Sama nie mogę i lubię jak ktoś rysuje... D:
Odpowiedz
Ale ja nie umiem. XDDDD Posypią się takie zawały, że ja sam sie zamknę za te rysunki w pace.

[ Dodano: 2010-12-26, 23:33 ]
Kiedyś próbowałem rysować Simpsonów. XD Może spróbuję rysować postacie z ulubionych kreskówek? *ale głupol*
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
A ile Twoja koleżanka się uczy? Ja się uczę dopiero 4 - 5 msc chyba. Dużo ode mnie nie wymagaj, bo kółko mamy raz w tygodniu.

Jestem typem człowieka, który nie lubi krytyki, ale przyjmuje ją z powagą. xD
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
...To są w ogóle kółka fotografii? Co wy niby na nich robicie? XD
Mój wujek nie chodził na takie rzeczy i jest chyba najlepszym fotografem u nas. D:
Odpowiedz
Kursy uczą technicznie poprawnego robienia zdjęć, ewentualnie dają wskazówki do fotografii artystycznej. Najważniejsze, żebyś wypracował własny styl i miał pomysł na swoje fotografie. Nalepszy aparat i wiedza techniczna same zdjęcia nie zrobią. (:
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
O, ja też bardzo chętnie zobaczyłabym Twoje rysunki. : DDD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości