23-12-2010, 20:06
Taaa. Hahahaha XD Dobiłaś mnie, ale się zgadzam. XD
|
Życzenia świąteczne
|
|
23-12-2010, 20:17
Wesołych. ^^
23-12-2010, 20:20
...Świąt. XD
23-12-2010, 20:22
Michu napisał(a):Wątpię czy którekolwiek z Was się upije w sylewstra, bo jesteście niepełnoletni. Ja mam wstręt do alkoholu, i go nigdy nie piłam więc wyjdzie na to że każdy z forum będzie trzeźwy na sylwestra.Em... XDDD Czemu nie lubicie składać życzeń? Ja tam lubię. Nie chodzi mi o układanie jakiś wierszyków, czy coś. Raczej o to, że życzę komuś czegoś lepszego. Mówię 'wesołych świąt' i mam nadzieję, że takie będą. Sama chciałabym by moje takie były. 'Szczęśliwego nowego roku' - by z dnia na dzień wam się wszystko coraz lepiej układało, łatwiej przychodziło, itp. 'Bogatego mikołaja' - chodziło raczej o to, żebyście byli zadowoleni ze swoich prezentów, a nie o to, żeby kosztowały one bóg wie ile. 'Zapitego sylwka' - a co tam. W sylwestra powinniście się wyjątkowo dobrze bawić. Mówi się, że jeżeli ten dzień będzie udany, to cały następny rok również. Czy ktoś chce pić, niech pije. Ja nie chcę siedzieć przed kompem i pisać na forum. Nie uważam, że jest to dobra zabawa. No ale nie wiem, czy będę miała co ze sobą zrobić. Natuś chce żebym poszła z nią na salę [tam to będzie % że łohoo], ale jak mama zostanie w domu, to pewnie też będę musiała i kolejne zakończenie roku do dupy.
![]()
23-12-2010, 20:32
Wesołego Alleluja i żeby wasze włosy były "pełne bąbelków powietrza".
[ Dodano: 2010-12-23, 19:34 ] Hilla napisał(a):Ja nienawidzę składać życzeń, bo nie mam pomysłów i się wstydze... D:*patrzy się*
23-12-2010, 20:37
Wszystkiego najlepszego! Wesołych Ă?ÂŚwiĂ?¡t i szczęĂ?Âśliwego nowego roku dla wszystkich forumowiczów!
![]() ![]() ![]() ![]()
23-12-2010, 21:37
Wszystkiego najfajniejszego, prezentów i takie tam. : D
Ja w Sylwestra upiję się Picolo. XD
23-12-2010, 22:13
Lux napisał(a):Ja nie chcę siedzieć przed kompem i pisać na forum. Nie uważam, że jest to dobra zabawa. No ale nie wiem, czy będę miała co ze sobą zrobić. Natuś chce żebym poszła z nią na salę [tam to będzie % że łohoo], ale jak mama zostanie w domu, to pewnie też będę musiała i kolejne zakończenie roku do dupy. A nasza konfa? ZDRADZASZ NAS?!
23-12-2010, 22:43
NJE! Będę mogła do ciebie zadzwonić jak pójdę na salę. XD
Ale pewnie i tak zostanę w domu z mamą i Markiem, więc na konfie pewnie będę... Znów poczytamy ddd i ddch, tak jak rok temu? XDD ![]()
24-12-2010, 00:13
Jak nam otworzą to tak. <3
A, zapomniałbym. Kolorowych jajec. <3
24-12-2010, 00:53
Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj i dużo prezentów. o3o
I żebyście nie przegapili Kevina samego w domu na Polsacie! Tego też wam życzę! XD ![]()
24-12-2010, 08:09
Życzenia mojego autorstwa (choć mogą być na każdą okazję)
Zdrowia,szczęścia,pomyślności, Oraz w domu dużo gości, Przyjmij proszę te życzenia, I niech spełnią się twoje najskrytsze marzenia! Życzenia są dla wszystkich. Ale szczególnie składam dla Inki,niunilove,Elektry,Lisette,Totoszowi (choć rzadko kiedy ze sobą gadamy) i oczywiście Osu o3o Jeśli o kimś zapomniałam to pisać.
24-12-2010, 09:06
Dobra, dla Tea też.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|