Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uwaga! Zabawa świąteczna!
A może zrobimy też zabawę na wirtualny prezent bo niektórzy nie mogą brać udziału np.ja.. Smutny
[Obrazek: 2a01ap5.png]
W zeszłym roku każdy, kto chciał, sam wysyłał wirtualne prezenty innym użytkownikom, tak od siebie Uśmiech Myślę, że nie trzeba tego specjalnie organizować, możesz wysłać wirtualny prezent komu tylko chcesz Oczko
Jeszcze jedna osoba i losowanie. Trzeba się pośpieszyć, bo jak taki śnieg to już wgl mogą być utrudnienia na poczcie. D:
A jak dziś się jeszcze ktoś zgłosi, to dziś losujesz? PLIS!
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Tak, tylko musi się ktoś jeszcze zgłosić. ; )
Zapisuję się. Zaraz dam telefon na PW, tylko zjem.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
YEAH! To mamy komplet! Losuj, losuj, losuj!
*podekscytowana*

Haha, teraz wam sie na zlosc zglosze i znow nieparzyscie bedzie xD. Nie no, zart, nie moge, za duzo problemow by bylo ._.
Zdziwko
*idzie po michę i wrzuca do niej kartki*

Justin -> Bou7. o3o
HerbataTea -> Lux
Michu -> Hillla
Sajmon -> Inka

Mam nadzieję, że takie połączenia wam odpowiadają i że nie jesteście źli, smutni, etc. C:
Miłego. C:
Cytat:Sajmon -> Inka
<3
Yea, cieszę się.
; )
Nie jestem Uśmiech
Ei, a potem możemy sobie pokazywać te prezenty w jakimś temacie? I najlepiej jakby teraz tutaj osby powiedziały co by chciały dostać Uśmiech Lub na PW.

EDIT: Z tym nie jestem. Chodziło mi, że nie jstem nie zadowolona Oczko I do kiedy kupić ten prezencik?

To ma być niespodzianka!
Tak, w święta zostanie założony temat gdzie będzie można umieścić zdjęcia tego co się dostało. :3
Tak, oczywiście możesz zapytać osobę przez PW co chciałaby dostać, ale fajnie jeśli miałaby to być niespodzianka. :3
A czy np. mogłabym się teraz zgłosic? D:
empty
Raczej nie, chyba, że druga osoba się zgłosi.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości